Toeters, feesthoedjes en een goed ontbijt voor FC Breukelen 3

Afgelopen zaterdag stond de laatste poule-bekerwedstrijd tegen Kockengen 3 op het programma. Om kwart over tien werd er op het Kerkplein verzameld in plaats van bij de club. Daar gingen de hoedjes op, de toeters mee, op naar de jarige trainer Patrick. Na de verjaardagsliederen op de stoep en het ledigen van diverse confettitonnetjes kregen de spelers een goed ontbijt en de opstelling voor die dag. Deze opstelling was heel verrassend, m.u.v. de trouwe scheids want dat was natuurlijk Rob Leushuis die weer een prima wedstrijd floot.

De opstelling voor die dag was:

positie opstelling
keeper Irvin (m.v.)
verdediging Emiel (m.v.) - Bonnie (m.v) - Patrick (trainer) - Michael (aanv.)
middenveld Gerard (verd.) - Philip (m.v.) - Sander (keeper)
aanval Rick (verd.) - Dominique (res.) - Sven (verd.)
trainer Luuk (m.v.)
wissels Marcel, Ward, Matthijs en Mick

Reden voor deze opstelling was dat FC Breukelen 3 al geplaatst was voor de volgende ronde en dat de twee verdedigers en keeper riepen dat zij de doelpunten ook wel konden scoren. Dus mochten ze dat in deze wedstrijd bewijzen. Ja, en dat de heren ook konden scoren, bewezen Rick, Sven en Sander wel. Binnen vijf minuten stond er 2-0 op het scorebord. De twee verdedigers Rick en Sven hadden het net gevonden. Daardoor kon Sander niet achterblijven en hij scoorde na een half uur de 3-0.

Het plezier straalde er vanaf vandaag en de nieuwbakken trainer liet zien en horen dat hij, net als doordeweeks voor de klas, ook hier de mannetjes onder de duim hield. Na de rust kwamen de wissels erin wat weer een hoop verschuivingen in het team teweegbracht. Emiel scoorde de 4-0 wat ook de einduitslag was. Al met al een heel leuke wedstrijd voor de trouwe supporters en de spelers. Langzaam raken ook de geblesseerde spelers weer fit en met wat invalbeurten zal hopelijk iedereen met een paar weken weer volledig kunnen spelen.

Foto’s: Nico van Stroe