D2 wint ook van Sporting Almere D7

Half drie ’s middags voetballen, dan mag je verwachten dat iedereen goed wakker is. Bij onze jongens van de D2 was dit helaas niet het geval. De wedstrijd was nog geen minuut aan de gang of de bal lag al in ons doel. Aan de rechterkant kon een speler van Sporting Almere de bal voorzetten en deze werd afgerond door een medespeler: 1-0. Gelukkig konden onze jongens niet lang daarna ook juichen. Uit een corner van Jim maakte Lucas B. met een mooie volley 1-1.

FC Breukelen had het betere van het spel en een tweede doelpunt kon niet uitblijven. Jim legde de bal keurig terug voor de voeten van Rafael die met een mooi schot 1-2 scoorde. Uit een mooie combinatie vanuit achteren opgebouwd wist Nishewan de 1-3 te scoren. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft gingen onze jongens door met goed combinatiespel. Wouter gaf een mooie pass naar Nishewan. Nishewan speelde zich goed vrij en kon de bal naar Ruben passen. Laatstgenoemde scoorde 1-4. Ook de 1-5 werd door Ruben gemaakt. De keeper van Sporting Almere kon een schot van Wessel niet klemvast pakken. Ruben schoot de terugspringende bal tegen het net.

Sporting Almere wist in de tweede helft nog één keer te scoren, maar ze hadden daarbij wel een beetje hulp van Bram nodig. Een schot kwam tegen de paal aan en de terugspringende bal rolde via de rug van Bram in het doel: 2-5. Het zesde doelpunt van onze jongens kwam van een Lucas H.-Lucas B.-combinatie. Lucas B. rondde deze combinatie keurig af: 2-6. Het laatste doelpunt van deze wedstrijd werd gemaakt door Nishewan nadat hij de bal had gekregen van Thomas.