Informatie voor de E-pupillen

e.jpg
Beste voetballers(sters) en ouders van de E-pupillen,

De zomervakantie zit er weer op en het voetbalseizoen staat te beginnen. Tijdens de vakantie zijn er weliswaar een paar mededelingen gedaan via de clubsite, maar voor alle duidelijkheid willen we met dit bericht een paar zaken op een rij zetten.

Indeling

Naar aanleiding van aanvullende informatie en als gevolg van enkele aanmeldingen en opzeggingen is de indeling op een aantal plaatsen nog gewijzigd. In de bijlage vind je de laatste indeling. Hieraan toegevoegd hebben we ook de leiders en trainers per team.

Trainingen

In principe zijn de trainingen alweer begonnen. Door de vakantie en door andere activiteiten is de opkomst nog laag. Vanaf volgende week, als ook de school weer is begonnen, gaat alles voor de E letter als vanouds. De trainingen zijn op maandag van 18.15 - 19.15 uur en op woensdag van 18.30 - 19.30 uur. Voor de veldindeling kun je de website raadplegen.

Wedstrijden

Met uitzondering van de E 1 start de competitie op 14 september, een week eerder zullen er bekerwedstrijden worden gespeeld. Dit alles is weer te vinden op de website onder Programma. Hier zijn ook de eventuele oefenwedstijden te vinden.

Informatiebrief

Wij verwijzen graag naar de informatiebrief waarin we een aantal zaken voor het nieuwe seizoen op een rij hebben gezet.

Wij wensen iedereen een heel fijn voetbalseizoen, met hopelijk veel doelpunten, sportiviteit en boven alles heel veel plezier.

Mario Verheijen en Roland de Groot,

coördinatoren E-pupillen

[Indeling met trainers en leiders.](/images/stories/2014/documenten1314/word1314/e-pupillen 13-14, trainers en leiders.doc)

[Informatiebrief.](/images/stories/2014/documenten1314/word1314/informatiebrief e-pupillen 13-14.doc)