Vaders houden D1 op 4-4 (nu met foto's)

d1.jpg

Bij hoge temperaturen, met veel publiek langs de lijn (moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s) en met enkele ingelaste drinkpauzes, is op 6 juli de eh … moeder aller familiematches tussen de D1 en hun vaders uitgedraaid op een mooie 4-4 remise. Voor de vaders scoorde Erno vier keer, voor de D1 waren Dion, Levi (2x) en Nick trefzeker. De vaders begonnen ijzersterk (na 5 minuten al 0-1), maar zakten snel terug naar een bedenkelijk niveau. Halverwege de tweede helft bezat de pupillenploeg van coach Rini Pronk zelfs een riante 4-1 voorsprong. De vaders lieten dit echter niet op zich zitten en knokten zich - na een tactisch sterke keeperswissel - terug naar een verdienstelijke 4-4. Klik hier voor foto’s.

De Pronk-ploeg won daarna de penaltyserie met 5-3, maar dat mocht de pret niet drukken. Na het douchen, een paar snelle drankjes en een zoutje werd de dag voortgezet bij Restaurant Steakz in Utrecht, waar nagenoeg alle ouders en de pupillen aanschoven voor een stevige vleesmaaltijd. De D1 moest immers nog de gewonnen loterijprijs van 18 mei verzilveren: een etentje bij Steakz van Marco van der Meer. Ruim drie uur laten konden we moe, extra gevuld en voldaan terugkijken op een zeer geslaagde dag die prima was georganiseerd door Kelly Grilk, Jürgen Reiprich en enkele andere ouders.

Volgend seizoen valt de groep helaas een beetje uit elkaar, want een groot deel van de jongens schuift door naar de C-junioren en het andere deel mag nog een jaar in de D. Hoe dan ook, iedereen veel succes in het nieuwe seizoen en alvast een superzomervakantie toegewenst.

2013-07-07_d1_vaders.jpg

Na afloop gezamenlijk op de foto. Staand v.l.n.r.: Chris en Sam Rockx, coach Rini Pronk en Nick Verbeek, Erno en Jordi Grilk, Sjaak en Bobby van der Post, Kees en Jacko Martens, Willem en Jop van Geffen, Roland en Guido de Ridder, Hans en Destin van Dijk, Jos en Jordi Hahury, Jürgen en Jurriaan Reiprich, Sander en Dion Schreurs, Jonke en Jochum Korzelius, Mario en Levi van Riet. Zittend: Bob Keuning, Jayson en Joost Visser (scheidsrechter). Op de foto ontbreekt de vader van Bob, Erik Keuning die er vandaag niet bij kon zijn.