F4 gaat bij Verenigingscup voor derde toernooiwinst

fcweesp.jpg
bfc.jpg

Na een mooi seizoen is de F4 zich nu aan het ontpoppen als het echte toernooiwinnaar. Vorige week zaterdag 18 mei werd meegedaan aan het toernooi bij FC Weesp . Op een mooi nieuw sportcomplex en zonder regen begonnen de jongens ietwat onzeker tegen TABA uit Amsterdam. Ondanks dat het spannend was, werd de eerste wedstrijd winnend afgesloten. Tweede wedstrijd was tegen thuisclub FC Weesp en dat wilde natuurlijk winnen op het eigen toernooi. Alleen dachten de jongens van de F4 daar anders over. Met goed voetbal werd ook gewonnen van FC Weesp.

Derde tegenstander SV Diemen boezemde enige angst in. Niet zozeer bij de jongens, maar bij de leiders Leo en Nico. Coach van de tegenstander was namelijk Marciano Vink. Maar ook deze horde namen de jongens, waarna ze ook de laatste wedstrijd tegen RKAVIC uit Amstelveen wonnen. Jarige job Martijn had vervolgens de eer om de beker op te halen in dit goed georganiseerde toernooi.

Afgelopen zaterdagmiddag 25 mei stond het F-toernooi van BFC in Bussum op het programma. De F4 had er weer zin in en, om eerlijk te zijn, ditmaal was de tegenstand zwak in de poule. Of was het toch onze nieuwe ster Raul die meedeed? Een nieuwe jongen die volgend seizoen de F-jes komt versterken, maar nu al goed meevoetbalde met de F4. Achtereenvolgens werden van BFC, SDO en een ander team van SV Diemen ruimschoots gewonnen. Nieuwe jarige job Jeroen kon vervolgens de beker op halen.

De F4 is erop gebrand om a.s. zaterdag 1 juni de derde toernooiwinst op ons eigen Verenigingscuptoernooi binnen te halen, als afsluiting van een mooi seizoen!