F6 speelt koploper 't Gooi F4 van de mat

Twee weken geleden begon de F6 de voorjaarscompetitie met een 3-2 thuisoverwinning op het Hilversumse Victoria F19. Enigszins overmoedig traden ze de week daarna aan tegen de dames van ’s-Graveland. In de stromende regen en bittere kou werd er met 4-1 verloren van de verrassend sterke meiden. Vandaag moesten de mannen en dame aantreden tegen de ongeslagen koploper van de competitie, ’t Gooi F4. Vanaf de aftrap zagen we een fel en goed samenspelend FC Breukelen wat al snel resulteerde in de openingstreffer. Tieme stond op de goede plek na wat gerommel voor het doel van ’t Gooi. Het tweede doelpunt kwam van Romijn en zo stond FC Breukelen na de eerste helft knap op voorsprong.

In de tweede helft kwam de doelpuntenmachine goed op gang. Twee doelpunten van gastspeler Sacha, die bij de F6 meespeelde omdat de helft van de F5 ziek was, een fraaie hoge bal van Tyler die mooi achter de keeper van ’t Gooi viel en Jesse die een mooie voorzet intikte. ’t Gooi redde de eer met een prachtig doelpunt en daarmee kwam de eindstand op 6-1. Volgende week krijgt ’t Gooi kans op revanche wanneer we bij hun op bezoek gaan.