F4 veel te sterk voor hekkensluiter Altius F5

Afgelopen zaterdag moesten we spelen tegen hekkensluiter Altius F5. Vanaf het begin van de wedstrijd begonnen we met het vastzetten van de tegenstander en algauw waren de verhoudingen snel zichtbaar. Wij steeds in de aanval en Altius onmachtig om maar in de buurt van onze keeper te komen. Halverwege de eerste helft stonden we dan ook op een riante 3-0 voorsprong. De rest van de eerste helft bleven we kansen krijgen en uit die kansen wisten we nog twee keer te scoren en gingen met 5-0 de rust in. Dat was een magere afspiegeling van de krachtsverhouding in het veld.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft. Wij steeds op hun helft voetballen en kansen krijgen en Altius die niet bij machten was. Uit de vele mogelijkheden wisten wij nog zes keer het net te vinden en kwamen op een eindstand van 11-0. De score had nog veel hoger kunnen uitpakken als we de vele drie-tegen-éénsituaties die wij kregen, beter uitgespeeld hadden en wat scherper waren in de afronding. Al met al een eenzijdig duel waarin we nog lief waren voor onze tegenstander.

FC Breukelen juicht na alweer een doelpunt.

Martijn Kalthoft zoekt de combinatie met David Boekeloo.