B2 scoort overweldigend tegen CSW B3

Vandaag een mooie wedstrijd gespeeld. Mooi voetbal en zeker een mooi doelpuntenspektakel. De eerste minuten waren zeker voor ons. We zetten CSW goed onder druk en kregen de eerste kansjen, maar die wisten we helaas niet te benutten. Na een kwartier ongeveer werd de score dan eindelijk geopend. Uit een corner van Robert Jan nam Michael de bal heel mooi aan, passeerde nog even een tegenspeler en wist daarna de bal heel mooi in de verre bovenhoek te plaatsen: 1-0. Ongeveer 7 minuten later was het weer raak. Na een foute uittrap van een verdediger van CSW wist Joery wat hij moest doen en die werkte de bal heel mooi in de linker bovenhoek: 2-0.

In de 32e minuut kreeg Bauwe de bal op het middenveld en liep aardig wat meters door en vanaf een meter of twintig schoot hij op het doel en door een been van een tegenstander verdween hij in de andere hoek dan dat de keeper lag: 3-0 dus. En dan vlak voor de rust wisten we nog heel mooi een goaltje mee te pikken via een voorzet van Emin die in de kluts kwam met Joery. Martijn wist zijn rust te bewaren en schoot uiteindelijk 4-0 binnen.

In de rust maakten Matthijs en Nakota hun warming-up, waardoor ze in de tweede helft konden invallen. Nakota kwam erin voor Martijn en Matthijs voor Stan. Vijf minuten na de rust kregen wij een vrije trap vanaf een meter of twintig van het doel waar Emin wel raad mee wist. Hij besloot daarom ook vol uit te halen met als resultaat een hele mooie vrije trap. Alleen jammer genoeg op de lat. Gelukkig was Joery scherp en wist de bal in de rebound er mooi in te werken: 5-0. Toen werden we wat overmoedig en minder geconcentreerd. CSW wist hiervan te profiteren en maakte hun eerste tegendoelpunt. In de 61e minuut was het Nakota die zijn snelheid goed benutte over rechts en een prima voorzet gaf op Emin die de pal keurig in de linkerhoek van het doel plaatste. Helaas moest Matthijs van het veld af omdat hij weer te veel last had van zijn blessure. Stan kwam weer in zijn plaats. CSW wist nog een keer te scoren: 6-2 en Martijn kon in een 1-tegen-1-situatie de keeper van CSW uitspelen: 7-2. Tot slot zette Joery uit een corner zijn derde doelpunt op zijn naam met een fantastisch eindresultaat: 8-2.