Victoria F19 maatje te groot voor FC Breukelen F6

FC Breukelen F6 moest uit tegen Victoria F19(!) tegen wie we voor de beker al een keer gespeeld hadden. Toen werd er verloren en achteraf bleek dat een ander team te zijn geweest. Na vorige week in de stromende regen een klinkende overwinning te hebben behaald, was FC Breukelen gemotiveerd om de stijgende lijn door te zetten. De F6’jes begonnen goed (helaas was Tyler op vakantie), maar waren nogal onder de indruk van een wel hele grote 7-jarige speler. Al snel had de F6 een paar goals tegen, ondanks goed keeperswerk van Noel. Dankzij de enorme uitballen van Noel werd FC Breukelen langzamerhand wat dreigender met hier en daar een kleine kans voor Romijn en Tieme.

In de eerste helft werd goed gekeken en speelden we goed over. Bij rust stond Breukelen echter met 4-0 achter. Na een grondige zelfanalyse tijdens die rust werd besloten om de ‘stofzuigers’ Joris en William ‘op’ die grote jongen te zetten. Dat deden beide heren zo goed, dat FC Breukelen de eerste tien minuten van de tweede helft het spel domineerde. Na goed verdedigend werk van Micky en Casper vielen Romijn, Jesse en Tieme goed aan, waardoor William in positie kwam om te scoren en dat zeer beheerst deed. De druk op het doel van Victoria werd daarna groter en groter, waardoor FC Breukelen kansen kreeg, maar we helaas niet tot scoren kwamen. Daarna nam Victoria weer het initiatief en werd de druk op ons doel groter. Keeper Remco was echter zeer goed op dreef en had een aantal cruciale reddingen. De verdediging - bestaande uit Casper, Micky, Joris en Noel - werkte hard om de tegenstanders een halt toe te roepen en deed dat succesvol. Helaas volgden in de laatste minuten nog een paar tegendoelpunten. Volgende week mogen we weer thuis spelen voor de beker en zal de clinic de F6’jes hopelijk meehelpen aan een overwinning. Ouders, bedankt voor jullie support.