E4 dendert door

Zaterdagmorgen was het fris en sinds de avond ervoor regende het aan één stuk. Veel wedstrijden waren dan ook afgelast, maar in Bussum werd gevoetbald dankzij de kunstgrasvelden. Om 9.45 uur stonden de jongens van de E6 van SDO in de stromende regen klaar voor het treffen tegen de E4 van FC Breukelen. Na tien minuten werd het harde werken op het natte veld beloond aan de kant van Bussum met een prima treffer. Sem wist wat hem te doen stond en scoorde de gelijkmaker. Ondertussen kreeg SDO een flink aantal corners, waarbij Mike steeds weer met een goede redding een doelpunt kon voorkomen. Door prima overspelen van Mika en Jens kon El-J door de benen van de keeper een treffer maken en was de stand 1-2.

Niet lang daarna scoorde nogmaals de tegenpartij en stond het weer gelijk. Uit een voorzet van Jack maakte El-J de 2-3. Jack scoorde vervolgens, mede dankzij Axel, twee mooie doelpunten en het stond 2-5. SDO weerde zich echter kranig en gaf zich zeker niet gewonnen, wat Mike nog wat werk opleverde, maar hij deed waar hij goed in is en liet prachtige reddingen zien. Toch glipte er nog eentje door en werd het 3-5. In de laatste minuut maakte Nick, dankzij weer een schitterende voorzet van Axel, het karwei af: 3-6. Wederom een prima wedstrijd van onze jongens die allemaal goed hebben gespeeld; we staan terecht bovenaan!