E4 nu koploper na thriller tegen AS80 E13

Dit seizoen is de E4 goed begonnen door de maximale negen punten uit drie wedstrijden binnen te halen. Afgelopen zaterdag was het nog wel even spannend tot de laatste minuut, toen uiteindelijk in de staart van de wedstrijd door Jack de 4-3 werd gescoord. Ook het eerste doelpunt kwam op naam van Jack in de 9e minuut uit een schitterende voorzet van de altijd hardwerkende Eljareau (El-J). Kort hierop werd er door AS80 goed uitgespeeld de 1-1 tussen de latten gescoord. De E4 wist elkaar goed te vinden en speelde steeds lekker over, waar soms onhandig ook wel eens de bal werd gemist.

Het tweede doelpunt kwam op naam van Mika, waardoor het in de rust 2-2 stond. Mika wist ook kort na de rust wat hem te doen stond en scoorde mooi 3-2. Vervolgens kon Axel vanuit het midden netjes de bal op Mika passen, Mika weer op El-J, waarna Axel met een mooie schuine beweging net voor het doel langs schiet. Na weer een geweldige voorzet van El-J miste ook Sem het net. Tien minuten voor tijd wist AS80 onze fanatieke Mike te passeren en was de stand weer gelijk. Een paar minuten voor tijd maakt Jack dan toch de verlossende 4-3, waarna er nog zenuwslopende minuten verstrijken waarin de jongens gelukkig de achterhoede dicht weten te houden. Dan komt de het fluitsignaal waar de supporters (die het bijna niet meer hielden) zo in spanning op zaten te wachten. Weer een driepunter in de pocket, maar wat een spannend potje voetbal! De E4 staat nu alleen op kop. Joost, bedankt voor het fluiten.