Eerste stap gezet naar een meiden-D-team?

Na veel lobbyen gaat het er dan misschien toch van komen: een tweede meidenteam bij FC Breukelen. Vorige week werd er eerst een oefentraining ingelast en vanavond stond er een oefenwedstrijd tegen CSW MD1 uit in Wilnis op het programma. Met negen meiden gingen we op pad. De samenstelling van het team was heel divers, er waren meiden uit de D en de E, maar er waren ook een paar meiden die dit jaar (of liever gezegd: deze avond) voor het eerst een wedstrijdje meespeelden.

En dit ging boven verwachting erg goed. De meiden konden elkaar goed vinden in het veld wat al snel resulteerde in een 0-1 (Tessa) en 0-2 (Ines) voorsprong. In het veld stond een goede mix aan spelers. Voorin Ines, Tessa en Lara. Op het middenveld Jenna, Danielle en Jasmijn en in de verdediging Sophie, Nikki en Keshia en natuurlijk op het doel onze kanjer Helen die het keepen na een seizoen spelen in de E7 nog niet verleerd is. CSW scoorde intussen de 1-2, maar het was Ines die voor de rust de 1-3 binnen wist te schieten. Na de rust kregen we nog wat kansjes en misten we helaas een penalty. CSW wist nog wel 2-3 te scoren, maar daar bleef het bij. Conclusie: een zeer geslaagd debuut van de meisjes-D dat hopelijk uitmondt in een leuk seizoen 2012-2013. (Geschreven door een enthousiaste moeder.)

De debuutwedstrijd van het nieuwe meiden-D-team ging prima.