Oud-FC Utrecht met Michael Mols bij afscheid Goossens, Van der Meer en Blom

fc-utrecht-1.jpg

Het team van oud-FC Utrecht is vanavond, woensdag 14 september, de tegenstander van FC Breukelen 1 ter ere van de afscheidswedstrijd van de FC Breukelen eerste-elftalspeler Maikel Goossens en de trainers Marco van der Meer en Jan Blom.

Voor oud-FC Utrecht komen in ieder geval in actie: Ab Plugboer, Foeke Booy, Ton de Kruijk, Herman Verrips, Patrick van Diemen, Koos van Tamelen, Stefan Postma, Johan van der Hooft, Edwin de Kruijff, Robert Roest, Jean-Paul de Jong, Marc Verroen, Robbie Alflen en - u las het al in de kop - FC Utrecht-publiekslieveling Michael Mols. De wedstrijd begint om 20.00 uur aan de Broekdijk Oost in Breukelen. U bent van harte welkom.

Sponsor ook deze wedstrijd

FC Breukelen stelt u in de gelegenheid deze wedstrijd te sponsoren. Voor een eenmalige bijdrage van € 100,00 kunt u worden opgenomen in de achttienkoppige selectie van FC Breukelen 1. U kunt ook een speler aanwijzen die voor uw rekening meevoetbalt of u kunt de selectiecommissie - bestaande uit Henk van Laatum en ondergetekende - machtigen om voor uw rekening een speler te selecteren.

Van de opbrengst van de wedstrijd zullen wij een gedeelte schenken aan een nog nader te bepalen goed doel. Ik hoor graag uiterlijk 26 augustus a.s. van u of u als sponsor wilt optreden. Een rekening voor uw sponsorbijdrage ontvangt u te zijner tijd van Bram Iding, penningmeester van de Stichting TopVoetbal FC Breukelen.

Met vriendelijke groet,

Gert van Es

bestuurslid FC Breukelen

telefoon: 0346-265770, 06-4502 9154

e-mail: gertvanes@planet.nl