F7 Breukelen verdiende echt meer!

Zaterdag 26 maart 2011. Breukelen speelt weer een van zijn zwaarste partijen, namelijk de uitwedstrijd tegen de tweedejaars meiden van ’t Gooi. Een wedstrijd waarvan je van te voren weet dat je alleen maar iets te winnen hebt.

De eerste helft met Helen op het doel en een wissel aan de kant, hielt FC Breukelen zeer goed het hoofd boven water tegen de koploper. Breukelen kreeg een aantal kansen en ’t Gooi stond echt onder druk. Tegen het einde van de eerste helft kwam er een kleine omslag in de wedstrijd. ’t Gooi kreeg uiteindelijk ook een aantal kansen. Soms gingen ze rakelings langs het doel en op andere momenten was het Hellen die goed geconcentreerd haar keeperswerk deed. De vechtlust van onze jongens en meiden werd beloond, zo gingen we met een 0-0 stand de rust in.

De wedstrijd tegen de titelkandidaat was nog zeker niet verloren en het vertrouwen in de F7 werd groter, vandaag was hier echt wel wat te halen!

Lucio en Floris waren veel op het middenveld te zien en zorgden er goed voor dat de bal bij de Gooische meiden werd weggepikt, waardoor er weer een nieuwe aanval opgezet kon worden. Na de rust kreeg Quinten dan ook een enorme kans. Hij kwam vrij te staan en kreeg van Tessa een strakke bal aangespeeld helaas raakte hij de bal verkeerd en bleef een doelpunt uit.

Ook Yassine zocht geregeld de spitspositie op onder andere bij een corner. Zelfs wanneer hij als wissel langs de kant staat gaat hij zo in de wedstrijd op dat hij zich spontaan bij een corner in het veld meldt en we even ongemerkt met acht man spelen. Na de corner ging hij weer netjes achter de zijlijn staan. In de verdediging hadden Mexim en Keshia het nodige opknapwerk en wegwerkzaamheden te doen dit ging hen nagenoeg de hele wedstrijd goed af. Helaas zo tegen het einde van de wedstrijd in een onbewaakt ogenblik lukte het de meiden van ’t Gooi toch om via een klein gaatje de bal achter onze keeper te krijgen 0-1.

Toch bleef Breukelen met opgeheven hoofd en grote vechtlust verder voetballen. Er kwamen nog een aantal kansen voor Breukelen maar helaas kregen onze jongens en meiden geen loon naar werken!! Het moet gezegd, een gelijkspel had gezien het wedstrijdbeeld zeer verdiend geweest!