F5 FC-Utrecht

Als je aan de jongens van de F5 vroeg wat 5 december zo bijzonder maakt, dan ging het antwoord niet over Sinterklaas, maar over Utrecht-Heerenveen. De vader van Tony, Dennis, had geregeld dat we met zijn allen, samen met de papa’s naar de wedstrijd konden. Op zich al een enorm feest, maar er was nog veel meer.

Voor de wedstrijd mochten onze jongens een handje geven aan hun idolen, Vorm, van Wolfswinkel en andere spelers en trainers. Daarna in een vol stadion het veld op. Met een heuse Utrecht Junior Tigers vlag vormde onze F5 de erehaag om de spelers en natuurlijk, het was toch 5 dec, ook de sint te verwelkomen.

De wedstrijd was vooral erg spannend. De jongens vonden de strafschop voor Heerenveen natuurlijk onterecht. Maar Utrecht knokte zich geweldig terug, wam snel gelijk, door Martens en in de laatste minuut scoorde Utrecht de volledig verdiende winnende goal. Ondanks de winterse omstandigheden hadden onze jongens het te druk om het koud te krijgen. Zo mochten we na de wedstrijd nog kijken in een heuse skybox van Midreth, en kregen ze een lekker glaasje appelsap. Voor de papa’s was er een lekker biertje en zij hadden het wel koud ook warme tenen. Vervolgens op jacht naar een handtekening van Utrecht spelers, dat was best lastig om te bemachtigen.

Kortom een geweldige middag waarbij alles klopte.

f5-fc_utrecht.jpg

Onze jongens, al vóór de wedstrijd vol vertrouwen over de afloop.