F3 strijdend naar de overwinning

F3 heeft dinsdagavond in een spannende wedstrijd met 3-1 gewonnen van Hertha F3. Er moest vanaf de eerste minuut voor elke bal gestreden worden. Hertha gooide een portie fysieke kracht in de strijd waar onze jongens even aan moesten wennen.

Toen ze er eenmaal aan gewend waren en ook hun lichaam op een goede manier in de strijd gooiden ontstonden er kansen voor ons. Paal en een goede keeper stonden in de weg. Gelukkig vond Sten een gaatje in de verdediging en wist met rechts te scoren. Mika maakte er daarna op een mooie manier 2-0 van.

In de tweede helft bleef het spannend. De dreiging van een tegendoelpunt bleef in de lucht hangen. Door goed verdedigend werk achterin en goed storend werk op het middenveld en in de voorhoede kreeg Hertha niet veel doelrijpe kansen. Slechts één keer wisten ze te scoren.

Gelukkig maakte Sten zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd, dit keer met links, waardoor het verschil weer twee doelpunten werd. Kort daarna floot de scheidrechter voor het einde.

Moe maar zeker heel tevreden konden Jens, Mika, Kerran, Tim, Thomas, Simon, Eljareau, Sten en Lucas richting kleedkamer gaan.

Deze overwinning is een overwinning van het hele team. Door samen te verdedigen, aan te vallen en goed samen te spelen hebben we deze wedstrijd gewonnen. Supergoed gedaan jongens.