D2 haakt af

Na de afgelopen drie verloren wedstrijden en bijbehorende beschouwingen, moest er nog maar één weg worden ingeslagen namelijk die omhoog. Immers had het sterke Victoria al eerder steekjes laten vallen en ook afgelopen weekend was daar nog maar eens het meer dan verrassende gelijkspel (?) tegen hekkensluiter Altius, de tegenstander UIT voor volgende week.

De enige en beste manier om de eerder verworven koppositie, sinds kort tweede stek, nog enige glans mee te geven was herhaling van het stuntje UIT in de return tegen Argon D3.

De eerste helft was, zeker qua ruststand (0-0), behoorlijk te vergelijken met de eerste wedstrijd. Toen ook meer het initiatief bij Argon maar dit keer beduidend minder druk en minder gevaar voor eigen goal. Helaas konden wij ook nu geen potje breken en beperkten de schermutselingen zich hoofdzakelijk tot het middenveld.

In helft twee van de eerdere uitwedstrijd, leidde onze eigen vertrouwen en onverzettelijkheid nog tot onrust en onderlinge krachttaal bij de tegenstander, en maakten we dankbaar gebruik van de verwarring via een aantal zeer goed geplaatste counters. Nu pakte dit eerder andersom uit en was er, mede door het vooruitschuiven van een zeer snelle en gevaarlijke jongen van Argon, direct gevaar en druk.

Via twee bijna identieke overtal situaties trok Argon de score zeer gedecideerd naar zich toe en gingen een aantal van onze kopjes helaas hangen. Helaas konden we er aanvallend bijna niets meer tegenover stellen.

Maakten we de eerste vier wedstrijden nog maar liefst 13 doelpunten, de laatste vier staan we spijtig genoeg kurk- en kurkdroog en zijn we afgezakt naar een bedenkelijke 4e plek. Hopelijk heeft de patat van Tim (heerlijk en nog bedankt) ons nog even “anders” samen gebracht, om uit te vinden hoe we uit de huidige impasse kunnen geraken, zodat we er volgende week tegen Altius gewoon weer als vanouds staan.