Marco is trots op zijn team

Marco van der Meer is al 6 seizoenen actief op de Broekdijk in Breukelen, eerst als trainer van Vitesse en daarna van FC Breukelen. Met Vitesse promoveerde van der Meer al eens en samen met Cor ten Bosch werd hij met de zaterdag van FC Breukelen kampioen in de derde klasse.

Het ziet er naar uit dat dit seizoen de bolderkar wederom op het eind van de rit van stal kan worden gehaald.

Marco : “Met 28 punten uit 11 wedstrijden liggen we prima op koers. Eemdijk is onze concurent en zal waarschijnlijk de

tweede rechtstreekse plek voor promotie opeisen. Voor de derde club geef ik VVA ‘71 uit Agterberg de meeste kans. Het gaat inderdaad goed, we maken veel goals, spelen bij vlagen flitsend voetbal en willen graag kampioen worden".

Vorig seizoen moesten de goals voornamelijk van Michael Goossens komen, dit seizoen hebben we vijf andere spelers die ook kunnen scoren. Ik merk wel dat we tegen mindere tegenstanders moeite hebben om scherp te blijven, gemakzucht kan onze grootste vijand worden. We hebben een brede selectie, ons tweede elftal is geweldig van start gegaan, meer dan 60x

werd er gescoord en staat onbedreigd bovenaan. Met deze waardering als beste Top Team van alle clubs uit deze regio ben ik en heel Fc Breukelen heel trots.