C-boys genieten van zaalvoetbaltoernooi

Zaterdag 27 december vond een zaalvoetbaltoernooi van SV Eemnes plaats. Het toernooi werd gehouden in de prachtige, net geheel gerenoveerde, sportzaal De Hilt in Eemnes. Een team samengesteld uit de C3 vertegenwoordigde FC Breukelen bij het toernooi.

De eerste wedstrijd tegen ’t Gooi werd met 2-0 gewonnen. Doelpuntenmakers waren Hidde van Gelder en Jos Bijlenga. De winst ontstond door een geweldige inzet van de acht spelers. Er werd doorgewisseld dus elke speler stond maximaal vijf minuten in het veld. Het wisselen was hard nodig want de spelers kwamen doodmoe uit het veld. Tegen het eind van de wedstrijd wilden spelers al eerder dan na vijf minuten gewisseld worden.

De overwinning stemde positief over het verloop van de tweede wedstrijd. Ook omdat Victoria in het veld moest blijven staan om de wedstrijd tegen ons te spelen. Het ervaren zaalvoetbalteam van Victoria bleek echter een maat te groot. Het prachtige doelpunt van Koen Emous kon daar niets aan veranderen. De laatste wedstrijd tegen SV Eemnes bleef spannend tot drie minuten voor het einde. Toen maakte Tijs van Rhee het enige en beslissende doelpunt.

Na afloop was het hele team het erover eens dat zaalvoetbal ontzettend leuk is. Het is verschrikkelijk hard werken. Je moet als team spelen, want in je eentje kun je geen punt maken. Het spel verloopt ontzettend snel. Er is geen tijd om op elkaar te mopperen. Elkaar coachen is essentieel. Ook was iedereen zeer tevreden over het toernooi zelf. Het was goed georganiseerd, gezellig en op een uitstekende plek. Er was maar een conclusie mogelijk: dikke shit.

20081227__DSC7335_Zaalvoetbal_Eemnes_resize.jpg
20081227__DSC7364_Zaalvoetbal_Eemnes_resize.jpg
20081227__DSC7367_Zaalvoetbal_Eemnes_resize.jpg