E2 gokt en verliest

De wedstrijd tegen Victoria E3 zou een zware worden. De E1 was in de beker al met 2-0 onderuit gegaan en we wisten dus waar we aan begonnen.

De eerste helft liet Breukelen zien dat ze alles in huis hebben om voetballend partij te bieden aan de blauw-witten. De inzet was fenomenaal en daarmee hadden de jongens 25 minuten lang overwicht. Halverwege de eerste helft werd de moeite beloond toen Omar rechtstreeks vanuit een corner de 1-0 neerzette. Victoria had hier voorlopig nog geen antwoord op.

In de rust vooral benadrukt deze inzet vast te houden en ook verder om te zetten in doelpunten. De 2e helft begon waar inderdaad weer net zo sterk en het spel bleef in onze handen. Uiteraard liet Victoria het hier niet bij zetten ging steeds feller op zoek naar de gelijkmaker. Uiteindelijk werden ze hiervoor beloond en passeerden Ruben. Verdiend, maar zeker niet hopeloos voor Breukelen.

Helaas ging de verdediging en het middenveld in de laatste 10 minuten iets te voortvarend op zoek naar een doelpunt. De vaste posities werden verlaten en niet overgenomen door anderen. Keeper Ruben stond meerdere malen alleen voor 2 of 3 aanvallers van Victoria. Een ongelijke strijd die ook de eindstand van 1-4 opleverde.

Jongens: jullie hebben echt een prima wedstrijd gespeeld, maar de basisregels moeten - zeker tegen een sterk spelende tegenstander - worden vastgehouden. Je positie houden, mee-verdedigen en sneller omschakelen!

Volgende week vrij en 25 oktober de derby thuis tegen Kockengen.