Twee werelden bij FC Breukelen

Twee werelden bij FC Breukelen.

Afgelopen weekend was er een met tweegezichten, de zaterdag 1 moest naar Mijdrecht voor de wedstrijd tegen Argon. Deze wedstrijd verliep gunstig voor onze jongens, in de eerste helft kwamen zij achter na een Lucky goal, er werd niet al te best gespeeld, maar toch speelden zij voor een groot gedeelte op de helft van de tegenstander. Maar de bal wilde er niet echt in. Dus werd er gerust met deze 1-0 stand. Na de rust ging het tempo omhoog en werden er enkele wissels toegepast. Dit had als resultaat dat Argon conditioneel gesloopt werd. Toch moesten wij wachten tot de 71e minuut op de gelijkmaker Maikel Goossens strafte een fout achterin goed af, daarna was het gedaan met de weerstand en kwamen er veel kansen, welke in de 81e en 83e minuut benut werden, einduitslag 1-3. Het tweede wist zaterdag te winnen bij Zuidvogels met 0-6. Toen begon de zondag met mooi voetbalweer, het tweede begon met een wedstrijd tegen Omniworld, na een 1-0 voorsprong ging de wedstrijd uiteindelijk toch nog met 1-2 verloren. De beurt was daarna aan het 1e elftal. Dee wedstrijd was tegen het sterke NVC uit Naarden. Dit verliep niet helemaal volgens de planning, ook hier was het spel niet best, en dat werd hier genadeloos afgestraft. De gasten wisten vaker het net te vinden dan onze jongens, zij scoorden 5 maal voor zichzelf en 1 maal voor ons, daar wist onze ploeg alleen maar, weliswaar mooi doelpunt van invaller Gokhan Yasar tegenover te stellen. Deze wedstrijd ging dus wel verloren. De trainers hebben dus wel wat te doen om de beide teams weer op de rails te krijgen,. De zondag moet namelijk komend weekend aan de bak tegen de altijd lastige tegenstander de Zouaven in Grootebroek op sportpark de Kloet. De zaterdag mag het thuis weer proberen tegen Eemdijk, kom onze ploegen dus weer ondersteunen. Denkt u erom uw (klein)kind in te schrijven voor de Sportweek van 13 tot 17 oktober. Op woensdag 15 oktober komt oud Ajax met o.a. Sjaak Swart voor een wedstrijd naar de Broekdijk Oost in Breukelen, zet ook dit vast in uw agenda.