Even voorstellen: de “tijdelijke” E2. Een bonte verzameling 2e jaars E, afkomstig uit de E3, E5, E6 en E7 teams van het vorige seizoen.

Bram, Menno, Michael en Valéry op het middenveld

Andrew, Lukas en Omar voorin.

Aangezien de definitieve indeling van de E-pupillen pas deze week bekend wordt, speelde E2 de afgelopen 2 weekenden in deze samenstelling. En dat deden ze niet onverdienstelijk!

CSW E3 - FC Breukelen E2: 1-3 (1-1)

Op 30 augustus stond eigenlijk een bekerduel 2e klasse tegen CSW E4 gepland. Wegens logistieke redenen hadden we de wedstrijden van E1 en E2 omgewisseld. Daardoor moest de E2 tegen CSW E3 in de 1e klasse spelen. In deze samenstelling hadden de jongens nog nooit gespeeld, dus het begin was wat onwennig. Gelukkig was iedereen erg gemotiveerd om weer te spelen na zo’n lange vakantieperiode. Het eerste doelpunt viel al vrij snel. De tegenstander wilde ook winnen en maakte binnen een paar minuten de gelijkmaker.

De mannen in het wit werden wakker en na een klein betoog van de leiders in de rust werden de goede combinaties gevonden. Het overwicht werd zo sterk dat onze keeper in de 2e helft geen bal meer heeft gezien. Met een 1-3 overwinning konden we zeer tevreden de eerste wedstrijd afsluiten.

De wedstrijd gespeeld door de E1 werd met dubbele cijfers afgerond: 19-2!

Argon E3 - FC Breukelen E2: 1-4 (1-1)

Dat was best vroeg om kwart voor acht. Maar we waren niet alleen. Vergezeld door 2 D elftallen trok een Breukelse karavaan richting Mijdrecht. Daar aangekomen trokken de mannen voortvarend ten strijde maar slaagden er niet in kansen te creëeren. Na een kwartiertje spelen brak Bram de spanning en zette ons op voorsprong.

Argon - aangevoerd door maar liefst 4 coaches - liet het er niet bij zitten. De druk op ons doel werd opgevoerd en een groot aantal corners volgde door hier en daar wat slordig verdedigen. Tijdens de zevende corner kon een tegendoelpunt niet uitblijven. De bal werd verlengd en belandde op de paal en voor de voeten van een vrije Argon speler. Met 1-1 gingen we de rust in.

De opstelling werd gewijzigd om meer aanvallend te kunnen spelen en dat had al snel resultaat. Helaas werd Bram tijdens de opzet van een aanval vlak voor het doel lelijk gevloerd. De vrije trap werd door Menno uitstekend ingeschoten. De scheidsrechter moest, gedurende dit voorval, wat verbaal geweld verduren, Argon was het er duidelijk niet mee eens en zette de zaak onnodig op scherp.

De tegenstander viel wat terug, maar Breukelen bleef gewoon bij de les en zorgde met mooi spel voor 1-3 (Omar) en 1-4 (Michael). Verdiend en een mooie prestatie van dit ’tijdelijke’ team! Volgende week de laatste bekerwedstrijd, thuis tegen De Vecht. We zullen zien met welke samenstelling de klus geklaard kan worden, met dit team hebben we er alle vertrouwen in.