Afsluiting seizoen C1

Afsluiting seizoen FC Breukelen C1

Zaterdag 24 mei 2008 sloot FC Breukelen C1 het seizoen 2007/2008 af in Amstelveen en Amsterdam. In Amstelveen werd in de Beach Inn een onderling indoor beach-volly toernooi gespeeld . Vier teams speelden voor de lol en natuurlijk voor de overwinning . Team 4 bestond uit Chavan, Ben, Pieter, Angelo,Henny en Nico en was natuurlijk veel te sterk voor de drie overige teams. De C1 spelers deden er alles aan om de ‘oudjes ‘te verslaan maar slaagde daar niet in. Vooral Angelo liet zien nog top fit te zijn. Zijn kopballen, omhalen, hakjes en dubbele rietbergers waren van grote schoonheid. Na twee uur lachen , gieren , limonade en een frisse douche werd koers gezet naar Amsterdam . Op uitnodiging van Angelo en Marco van der Meer genoot het gezelschap van heerlijk vlees ,frietjes ,salades, sauzen en chocolade melk in Rancho BBQ & Grill. Dit restaurant in Amsterdam-zuidoost is een echte aanrader en de jongens genoten dan ook volop. Namens het team wil ik jullie dan ook hartelijk bedanken. Het was in één woord super.!!!! Tijdens het eten werd afscheid van Chavan en Nico genomen .De twee werden overladen met mooie ,lieve en aardige woorden en kregen verschillende presentjes. Vooral Nico was zichtbaar ontroerd door de mooie tekening gemaakt door super-supporter Gabriella. Ook Angelo werd niet vergeten. Zijn tactische tips aan Chavan bleken van onschatbare waarden. Een echte stille kracht zoals er maar weinig zijn. Ook Ben ,Pieter en Henny kregen een attentie .Zonder hun steun was het seizoen zeker minder geslaagd geweest. Tegen zessen werd koers gezet naar huis en zat het seizoen er bijna op……Bijna, want zondag’s speelde de C1 nog een toernooi in Maarssen. Onder leiding van Nico speelde de jongens de sterren uit de hemel en gingen met de tweede prijs naar huis. Vooral de overwinning tegen Maarssen smaakte zoet !!!!!.

Nu het seizoen er dan echt op zit is het tijd om iedereen die het mogelijk heeft gemaakt dat de C1 kon voetballen hartelijk te bedanken.

Cees Kroon voor zijn tomeloze inzet en de rechte lijnen , de scheidsrechters , materiaalman Hans voor het materiaal , alle ouders voor hun steun , aanmoedigingen , kleding wassen , etc etc , Willem voor de shirtjes, Greet Tura voor alle verslagen , alle vrijwilligers van FC Breukelen en natuurlijk iedereen die ik vergeten ben . Zonder vrijwilligers geen FC Breukelen.

Het was mij een waar genoegen leider van de C1 te zijn . Ook de samenwerking met Chavan en Angelo zal ik niet snel vergeten. Ik zal jullie missen. Prettige vakantie en tot ziens op de velden..

NIKOS

afsluiting c1.jpg