Dubbele cijfers voor de E6

De jongens hadden er zin in deze week. Vorige week was de thuiswedstrijd tegen Olympia afgelast dus er werd echt naar deze match uitgezien. Helaas moest Michael deze wedstrijd afzeggen dus moest de opstelling enigszins worden aangepast. Voor alle zekerheid hadden we Thom Hobma van de F2 als reserve opgesteld.

Om 10 uur konden we het veld op en gaan spelen. In het begin liep het nog wat moeizaam. Verschillende keren kon Hertha opbouwen en in de buurt van het doel komen. Maar de verdediging werd gelukkig snel wakker en zorgde - soms wat chaotisch - voor een juiste afwerking. Na de eerste 10 minuten liep het beter en kon Lukas via de lat de openingsgoal scoren. In de eerste helft volgden ook nog een 2e en 3e goal.

Na de rust ging de E6 behoorlijk voortvarend verder. Door mooie combinaties en goede voorzetten konden Lukas, Gino en Omar flink wat kansen benutten. Af en toe liet de spitsen van Hertha zich niet onbetuigd en konden naar voren komen maar vonden dan Ruben in het doel, die vandaag stevig aan het keepen was. Tegen het einde van de wedstrijd waren ook de middenvelders waaronder Juriaan voorin behoorlijk actief en zorgde Menno zelfs voor 9-0. Hierna kon Omar de dubbele cijfers op het scoreboard zetten.

Een uitstekend resultaat waarin het team bewezen heeft wijzigingen in de bezetting goed te kunnen opvangen. Rasmus kon ook prima in een verdedigende rol spelen terwijl Roman de rol van Michael kon overnemen, allemaal zonder enig probleem. Met dank aan Thom die 2 wedstrijden achter elkaar moest spelen!

Goals: Lukas (4), Omar (3), Gino (2), Menno (1).

Volgende week uit tegen Olympia en als jullie zo bijven spelen kunnen we de wedstrijden die hierna nog gespeeld moeten worden met vertrouwen tegemoet zien.

Breukelen fc E6 - Hertha E5: 10-0 (3-0).