B.V.V. '31 C1-FC Breukelen C1

C1 pas na de rust wakker

Zaterdag speelde onze C1 tegen B.V.V ‘31 C1 . In Blaricum werd na een 0-0 ruststand met 0-1 gewonnen. Vooral in de eerste helft kwam het team maar sporadisch tot goed voetbal. De meeste jongens hadden vrijdagavond tot in de kleine uurtjes feest gevierd en leken met hun gedachte nog bij de meisjes op de dansvloer en stonden wat versuft van het zonnetje te genieten.

B.V.V ‘31 is echter een ploeg die moeilijk te verslaan is. Het team staat in de onderste regionen maar verliest vaak maar met klein verschil. De wedstrijd in Breukelen werd door onze C1 met 1-0 verloren zodat de jongens wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. In de eerste helft kreeg B.V.V'31 de beste kansen maar kwam niet tot scoren. FC Breukelen kwam nauwelijks in het vijandige strafschop gebied zodat de 0-0 ruststand logisch was. Na de thee een veel beter FC Breukelen. Chavan had in de rust het team streng toegesproken en de jongens kwamen dan ook met een andere instelling het veld op. Ook B.V.V'31 kwam na de thee sterker uit de kleedkamer zodat het een spannende wedstrijd werd. Naarmate de tijd verstreek gingen beide teams steeds nadrukkelijker op zoek naar een doelpunt. De ploegen gaven elkaar niets toe en streden voor elke bal. De scheids moest zelfs drie gelen kaarten trekken om de jongens in toom te houden. Halverwege de tweede helft kwam FC Breukelen op voorsprong. Na een mooie actie van Adil wist Leroy onze C1 op voorsprong te zetten. Voor B.V.V'31 een reden om er nog een schepje bovenop te gooien . De ploeg trok massaal ten aanval en bracht onze achterhoede aan het wankelen. Onder aanvoering van Ward ( zie foto ) wist de achterhoede B.V.V.‘31 van scoren af te houden, al kregen trainer en supporters het soms benauwd. Toen de scheids voor het einde blies was de opluchting onder de spelers en de aanhang van FC Breukelen groot. Er was een belangrijke overwinning behaald en daar mogen de jongens blij mee zijn. Voor de tegenstanders was de teleurstelling groot. De ploeg had eigenlijk een gelijkspel verdiend maar stond weer met lege handen.