FC Breukelen B3 - Zuidvogels B4

FC Breukelen B3 wint weer, ditmaal van matig Zuidvogels B4

Afgelopen zaterdag moest de B3 aantreden tegen Zuidvogels. De B3 staat op dit moment 3e met 4 wedstrijden minder maar met evenveel verliespunten als de nummer 1 SVM B2. Bij het verzamelen waren er 11 jongens die de kleedkamer ingingen dus was het logisch dat die in de basis begonnen, Jonathan had wat vertraging met zijn trein en Massaro kwam later omdat hij nog lag te slapen. Jonathan kwam aan het eind van de warming up toch nog even meedoen met de warming up maar met kapotte voetbalschoenen. Toevallig kon hij voetbalschoenen lenen van Marcel die een paar extra in de dug-out had. Met Thom als voorstopper, Leon als rechtsback en Stefan als linksbuiten werd er verder in de normale opstelling gestart. Voor dat de aftrap plaats kon nemen, was het even wachten tot de spelers van Zuidvogels het veld betraden want die waren niet allemaal gelijk en op tijd aangekomen. FC Breukelen begon redelijk fel aan de wedstrijd. Het duurde echter even voor we de eerste kans wisten te creëren. Dit was echter pas na de 1-0. Het was een ogenschijnlijke mislukte steekpass van Marcel die over de verdediging viel die niet goed reageerde en mist tastte waaruit Stefan op doel schoot, de keeper van Zuidvogels die er niet goed uitzag bij zijn actie en daardoor ging de bal over de doellijn: 2-0. De 1-0 werd echter na ongeveer 15 minuten spelen gemaakt uit een vrije bal van Micheal waarbij de keeper er ook al niet zeker uitzag. Nog voor rust kwam de 3-0 op het scorebord. Het was weer Stefan die uit een pass van Micheal beheerst in de rechterhoek inschoot. Achterin werd er goed verdedigd, er werd bijna geen kans weggegeven. Voorin werd er echter ook bijna geen kans gecreëerd. In de rust werd aanvoerder Jelle vervangen door Jonathan. De 2e helft gebeurde er niet veel. FC Breukelen controleerde de wedstrijd en kwam er af en toe gevaarlijk uit met een counter maar de 3-0 ruststand bleek uiteindelijk ook de eindstand.

FC Breukelen B3 - Zuidvogels B4 3-0 Doelpunten: Stefan 2x en Micheal