FC Breukelen E2- Argon E5

Snode plannen E2 uitgevoerd 8-4

Voor de wedstrijd hing het al een beetje in de lucht. De warming-up kwam niet echt van de grond en de energie werd vooral op elkaar gericht dan acht te slaan op de waarschuwingen richting wellicht een tegenstander van formaat, Argon E5.

In de beginfase, waarin de schaarse kansen toch nog snel en efficiënt werden benut, bleek ook voor het eerst dat onze E2 gedwongen werd achteruit te voetballen en zich daar niet direct raad mee wisten. Na het terugkomen van Argon tot 2-2, helaas met redelijk wat fysiek geweld rondom het doelgebied, krabden de leiders zich toch nog eens goed achter de oren. Gelukkig bleek toch de veerkracht, positieve instelling en aanvallende ambities van alle jongens, met als briljant hoogtepunt het doelpunt van Mike met een vlammend schot vanaf de middenlijn, alles en iedereen verrassend. Gelukkig 4-2 bij rust.

In de 2e helft werd de voorsprong gestaag uitgebouwd en was zowaar weer combinatiespel te herkennen, wat tot nieuwe fraaie goals leidde. Het bij een voorsprong van 7-2 even laten vieren van de concentratie, leek nog zwaar te worden afgestraft door 2 vliegensvlugge doelpunten van Argon. Gelukkig mocht dit niet meer baten en bracht een laatste doelpunt vlak voor tijd de bevrijding.

Doelpunten deze keer van Mels, Janneman(2), Tijn(2), Kasper(2) en Mike.