Wasmeer E6 - FC Breukelen E6 (0-7)

E6 begint seizoen sterk.

Voor de aanvang van de competitie waren de boys al aardig op gang gekomen in de bekerwedstrijden (Argon 3-2, Maarssen-E9 10-0 en Maarssen-E10 5-2). Vervolgens werd de eerste competitie wedstrijd tegen Victoria-E11 met 4-0 thuis gewonnen.

Het was mooi voetbaalweer zonder een zuchtje wind. Net zoals vorige week kwam ook deze keer de E6 wat langzaam in de wedstrijd. Eerst even wat aftasten en een beetje bijkomen van de lange rit naar het oosten van Hilversum waarschijnlijk.

Wasmeer kwam echter niet goed in het spel en dat bood Breukelen voldoende kansen. Het was een kwestie van tijd en de gelegenheid voor Michael om de openingsgoal te scoren. Tot aan de rust bleef het voetbal op de andere helft gecontreerd en wisselden we van helft met 0-3.

In de tweede helft was Wasmeer beter op dreef en werden verschillende aanvallen uitgevoerd op het doel van Ruben. Menno redde de E6 van een tegengoal door de bal op de lijn weg te halen. Helaas voor Wasmeer werden vele kansen van Breukelen benut en gingen er nog vier in het doel van de tegenpartij. Omar 3x, Lucas 2x en Michael 2x. Een uitstekend resultaat voor het hele team dat zijn draai prima heeft gevonden.

Na afloop van de wedstrijd hebben we een teamfoto (zie ander artikel) gemaakt.

Volgende week geen competitiewedstrijd dus over 2 weken weer meer.