Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Home arrow Senioren arrow Veteranen 7x7
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Veteranen 7x7
Veteranen 1 Bekerwinnaar!! Afdrukken
Geschreven door een supporter   
zaterdag 15 mei 2010

1273664779_110-knvb_beker.jpgSensationtionele bekeroverwinning FC Breukelen veteranen 1

Afgelopen vrijdagavond stonden de veteranen in Uithoorn in de bekerfinale tegen Parkstad. Een geduchte tegenstander, nog ongeslagen in de comptetitie met een doelsaldo van 123 voor en 23 tegen.

Een bijna complete selectie (Stefan, Willem en Erno waren nog op vakantie) begon om 19.00 uur aan de warming up.

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen 1 Bekerwinnaar!!]
 
VVZ49 Ve1 zit Veteranen 3 dwars Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
maandag 07 mei 2012
vvz49.jpgDoor zelf een zeer matige wedstrijd op de mat te leggen, twee goals te incasseren en niet te scoren is een uiteindelijke derde plaats aan onze neus voorbijgegaan. En dat terwijl we alleen maar hoefden te winnen, want zoals verwacht pakte TOV uit bij Arsenal de titel (1-8), waardoor we op een bronzen plek het seizoen zouden kunnen besluiten. Het mocht dus niet zo zijn.
Als geboren Soestdijker klinkt het misschien vreemd van mijn kant, maar o, o, o, wat heb ik toch een moeite met het team van VVZ49. Jaar in, jaar uit is het zeuren, zaniken, mopperen, klagen, piepen, uitdelen en vooral niet incasseren wat deze groenwit gestreepte mannen kenmerkt. Je wordt er echt stapelgek van. Een probleemloze pot voetbal tegen VVZ? Ik kan het me niet herinneren die ooit te hebben meegemaakt.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [VVZ49 Ve1 zit Veteranen 3 dwars]
 
Veteranen 3 in Siberische omstandigheden langs Bloemenkwartier Afdrukken
Geschreven door Maxim Presburg   
zondag 24 maart 2013
bloemenkwartier.jpgHet zou op 23 maart dan wel lente moeten zijn, maar daar was aan het Kininelaantje in Loosdrecht niets van te merken. Met een gevoelstemperatuur van -9 graden moesten de legendes aantreden tegen het laaggeklasseerde Bloemenkwartier. Met gelegenheidskeeper Max tussen de ijspegels werd direct de aanval gezocht. Bloemenkwartier kon met de wind tegen niets tegenover het combinatiespel van FC Breukelen zetten. Toch was het slechts 0-2 bij rust en de tweede helft moest tegen de snijdende wind in worden gespeeld.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen 3 in Siberische omstandigheden langs Bloemenkwartier]
 
Ook 7x7 45+ promoveert naar hoofdklasse Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
dinsdag 13 mei 2014
vet7x7-45plus.jpgAfgelopen vrijdag was de laatste speelronde in de Continental-competitie 7x7 45+. De meeste koppies stonden toch wel wat gespannen. Het team van aanvoerder Hans Knoop had vooraf namelijk een berekening gemaakt. Zeven punten vóór op nummer twee met nog vier wedstrijden te gaan betekent twee keer winnen om kampioen te worden! Maar dit moest gebeuren zonder John de Wit, Richard Wink, Jan Hoogeveen en Jan Bert Wissink. En mét een halfgeblesseerde 'Hansie Hansie' Bijlenga.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Ook 7x7 45+ promoveert naar hoofdklasse]
 
Ve3 hebben aan één helft genoeg tegen s.c. Muiderberg Ve2 Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zondag 29 april 2012

muiderberg.jpgEen wedstrijd die flink onder invloed stond van de harde wind. De eerste helft (wind mee) geen centje pijn. Op het hobbelige veld liepen we snel uit naar 0-4 door een hattrick van Jan (0-1, 0-3 en 0-4) en een goal van Marc (0-2). De dit keer meevoetballende Max meende toch een keer met de handen naar een bal te moeten duiken binnen de beruchte lijnen: penalty tegen en de 1-4 was daar. Na rust kwamen we er nauwelijks uit door de tegenwind tegen en Muiderberg dat zeker iets wilde terugdoen. 

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Ve3 hebben aan één helft genoeg tegen s.c. Muiderberg Ve2]
 
Nieuwe tenues en tassen mochten VE3 niet baten Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 23 februari 2013
rkavic.jpgSinds tijden mochten we weer het veld in. Voor het eerst in de nieuwe Quick-tenues met 't Regthuys-opdruk en met gesponsorde tassen (Gooimeer en Argus Etiketten bv, zie foto) is het Veteranen 3 niet gelukt koploper RKAVIC VE1 punten af te snoepen. De 'oudjes' uit Amstelveen bewegen en tikken zo uitgekiend over het veld, dat menige ploeg zijn handen eraan vol heeft. En wij dus ook. De 0-1 lag dan ook snel in het net, want we begonnen erg slap aan de wedstrijd die in een snijdende poolwind werd gespeeld. Onze tegenstoten moesten vandaag uit de counter komen en warempel, al na een paar minuten brak Marc op links door, sneed naar binnen en lobde de bal prachtig over de keeper: 1-1.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Nieuwe tenues en tassen mochten VE3 niet baten]
 
45+ pakt thuis punten op wilskracht Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zondag 04 mei 2014
vet7x7-45plus.jpgAfgelopen vrijdagavond heeft het FC Breukelen 45+-team op wilskracht twee van de drie wedstrijden gewonnen. Alleen de laatste partij tegen SDO ging verloren. Met een gehavend team is dit gewoon een goed resultaat en staan ze nog boven aan in de competitie. Zonder Richard (geblesseerd), Bert Jan (langdurige blessure) en Rob (hij was in Madrid om een en ander te regelen. Een contract voor hem zelf of voor zijn zoon of was hij aan het scouten voor eventuele versterkingen voor volgend seizoen).
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [45+ pakt thuis punten op wilskracht]
 
Veteranen 3 is halverwege... Afdrukken
Geschreven door Gerrit van Empel   
zaterdag 30 januari 2010

Mede door het afscheid van Henk van Laatum en het steeds ouder worden van de selectie is er aan het eind van vorig seizoen flink gewinkeld op de transfermarkt. Het budget was laag, maar toch heeft onze nummer 20 mede dankzij doortastende hulp van nummer 23 een viertal spelers gestrikt die hun handtekening hebben gezet onder een meerjarig contract.

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen 3 is halverwege...]
 
Wanprestatie Veteranen 3 bij s.c. Buitenveldert Ve1 Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
maandag 23 april 2012
buitenveldert.jpgWanprestatie, een beter woord kan ik niet bedenken. Het leek echt nergens op wat we zaterdagmiddag lieten zien op het stroperige kunstgras bij s.c. Buitenveldert Ve1. Binnen vijf minuten stonden we al tegen een 2-0 achterstand aan te gluren en daarna is het - behalve misschien het eerste kwartier na rust - nooit meer wat geworden. De blauwen renden en dolden en kapten en draaiden en passten de bal vrolijk rond tot we er moedeloos van werden. Tot overmaat van ramp keurde de scheidsrechter een treffer van ons af omdat hij één seconde daarvoor al had gefloten wegens gevaarlijk spel. Dat was ook inderdaad zo. De toegekende vrijetrap in het strafschopgebied leverde niets op.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Wanprestatie Veteranen 3 bij s.c. Buitenveldert Ve1]
 
Veteranen 3 walst over Wartburgia heen Afdrukken
Geschreven door Jan Hos   
zondag 11 november 2012
wartburgia.gifDe uitwedstrijd tegen Wartburgia moest antwoord geven op de scherpe vraag of onze veteranen hun niet-geringe potentieel wederom konden aanroepen. Want Wartbugia was duidelijk geschrokken van onze uitslag tegen WV-HEDW van vorige week en had daarom geen enkel risico genomen en uit voorzorg de beproefde selectie van het kampioenselftal uit 1961 opgesteld. En daarenboven ook nog een slinkse zet bedacht door op het belendende veld 22 hindes los te laten, wellicht in de veronderstelling dat zulks onze mannen op een dwaalspoor zou kunnen brengen. Welaan, alleen onze René keek schouwend over dat veld, maar heeft verder geen mededelingen van inhoudelijke aard gedaan over hetgeen hij daar heeft gezien.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen 3 walst over Wartburgia heen]
 
Jan Schaar scoort bij debuut 35+ Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zondag 27 april 2014
vet7x7-35plus.jpgAfgelopen vrijdag stond er weer een nieuw programma op de lijst voor de 35+'ers. Focus '07 uit Culemborg was ditmaal gastheer. Wellicht dat u deze club nog niet kent, het betreft een fusieclub tussen Culemborg'67 en Fortitudo. We werden goed ontvangen en namen nog even een bakje koffie voor aanvang. Na een flinke oorwassing tegen de gastheren besloten we het anders te doen. Dennis de Gier nam de leiding en zette de lijnen uit. De tweede wedstrijd ging nog wel verloren tegen Angstgegner Victoria, maar de overige wedstrijden werden ruim gewonnen, mede door enkele fraaie aanvallen.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Jan Schaar scoort bij debuut 35+]
 
Veteranen-3: De kop is eraf! Afdrukken
Geschreven door Ton Witteman   
woensdag 02 september 2009

Zaterdag 22 augustus jl. was het het eerste officiële optreden van het andere breukelse vlaggenschip, te weten Zaterdag Veteranen 3. Net als vorig jaar begon voor ons het seizoen met het Kasper Silvius Veteranen Toernooi in Rijsenhout. Voorafgaande hieraan is door ons nog een pittige training afgelegd die door iedereen goed doorstaan is. De tand des tijd krijgt geen greep op de spelers van Veteranen 3. Piet Zwanink is in staat gebleken om de selectie bij elkaar te houden ondanks de economische crisis. Met de komst van Jaap Eewijk (net 48) is de selectie zelfs danig verjongd. De spelersbank moet met de komst van Jaap wel breder gemaakt worden!

 

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen-3: De kop is eraf!]
 
Ve3 op derde plek na winst op Bloemenkwartier Ve1 Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
woensdag 18 april 2012
bloemenkwartier.jpgVandaag kwam Bloemenkwartier Ve1 op bezoek. De taaie en fysiek sterke Hilversummers stonden slechts drie punten achter ons, terwijl ze maar liefst drie wedstrijden minder hadden gespeeld. Verlies vandaag zou betekenen op gelijke hoogte komen in de stand en de kans dat Bloemenkwartier de resterende partijen over ons heen kon gaan. (Hoewel, het is maar de vraag of die inhaalpartijen dit seizoen nog kunnen worden gespeeld.) Het was in ieder geval zaak om te winnen en dat gebeurde ook. Met alle doelpunten gescoord in de eerste helft was de partij bij rust eigenlijk wel beslist.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Ve3 op derde plek na winst op Bloemenkwartier Ve1]
 
Moeizame 4-1 winst voor Ve3 in griebuswedstrijd Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zondag 04 november 2012
wvhedw.jpgSlap. Traag. Slaapverwekkend. Onnauwkeurig. Slecht. Rommelig. Ongeconcentreerd. Futloos. Veteranen 3 won vandaag dan wel met 4-1 van WV-HEDW, maar wat ging het allemaal moeizaam. WV-HEDW stond een kwartier te laat op het veld (maar ja, helemaal uit Amsterdam) en die klap zijn we eigenlijk niet meer te boven gekomen. Met ongelooflijk slordig spel zochten we na het fluitsignaal van scheidsrechter Ton het doel van de Amsterdammers op. Moest de bal naar links, ging-ie door het midden. Moest-ie naar rechts? Weer door het midden. Stonden we vrij op de vleugel? Hoog door het midden. Onvoorstelbaar hoeveel kansen we daarmee verprutsten.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Moeizame 4-1 winst voor Ve3 in griebuswedstrijd]
 
7x7 45+-team heeft veel supporters Afdrukken
Geschreven door Jaap Verhees   
zondag 06 april 2014
vet7x7-45plus.jpgVrijdagavond 4 april, alweer een gedenkwaardige avond van begin tot einde met tussendoor wat slopende wedstrijdjes om de conditie en teamspirit op peil te houden. In onze gelederen is het SUV-gehalte gelukkig dusdanig hoog, dat wegopbrekingen ter hoogte van voormalig ACF (ik weet ff niet hoe het nu heet mannen) ons geen parten spelen om op tijd bij de kantine van v.v. Maarssen te verzamelen. Integendeel, ondanks wegversperringen en rare oude mannen op fietsen die denken dat ze de politie kunnen spelen, bereiken wij onze bestemming.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [7x7 45+-team heeft veel supporters]
 
Veteranen 3 herstellen zich met 5-2 zege Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zondag 25 maart 2012
cto70.jpgIn een roemoerige en rommelige wedstrijd tegen CTO70 VE1 heeft Veteranen 3 zich hersteld van de blamage tegen JSV een week eerder (2-5). De oranjewitte formatie uit Duivendrecht werd met 5-2 naar huis gestuurd. De heren kunnen heel aardig voetballen (ze speelden ons gisteren het eerste kwartier helemaal zoek), maar hebben er een handje van om vanaf het eerste fluitsignaal te mekkeren na elke beslissing, of die nou in hun voordeel of hun nadeel is. Daar word je als speler en scheidsrechter stapelgek van en het was dan ook niet verwonderlijk dat de wedstrijd regelmatig lichtelijk ontspoorde, zonder dat het ooit echt uit de hand liep.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen 3 herstellen zich met 5-2 zege]