Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Home arrow Senioren arrow Veteranen 2
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Veteranen 2
Kasper Silvius Veteranen Toernooi afgelast Afdrukken
Geschreven door Piet Zwanink   
vrijdag 19 juli 2013
scw.jpg Het jaarlijkse Kasper Silvius Veteranen Toernooi voor Veteranen 2, dat gepland stond voor zondag 1 september bij SCW in Rijsenhout, kan helaas niet doorgaan. De gemeente Haarlemmermeer heeft hiertoe besloten vanwege de extreme droogte van de velden in die regio.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
 
Veteranen 2 komt tekort tegen slagvaardig VOP Ve1 Afdrukken
Geschreven door Jan Daamen   
woensdag 17 oktober 2012
vop.jpgNa de gelukkige zege op NiTA (3-1), de goede overwinning op Kampong (2-6) en de matige vertoning tegen Rivierwijkers (1-1) mocht het keurkorps van coach Jan het opnemen tegen de vereniging waar Herman J. nog zulke warme herinneringen aan heeft, VOP. De tegenstander bleek in balbezit een bijzonder goede. Ondanks kansen voor Boy en Richard was VOP de eerste helft slagvaardiger door vier keer te scoren, waar enkel Boy zijn eerste competitiegoal tegenover stelde: ruststand 1-4.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen 2 komt tekort tegen slagvaardig VOP Ve1]
 
Veteranen 1 Bekerwinnaar!! Afdrukken
Geschreven door een supporter   
zaterdag 15 mei 2010

1273664779_110-knvb_beker.jpgSensationtionele bekeroverwinning FC Breukelen veteranen 1

Afgelopen vrijdagavond stonden de veteranen in Uithoorn in de bekerfinale tegen Parkstad. Een geduchte tegenstander, nog ongeslagen in de comptetitie met een doelsaldo van 123 voor en 23 tegen.

Een bijna complete selectie (Stefan, Willem en Erno waren nog op vakantie) begon om 19.00 uur aan de warming up.

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen 1 Bekerwinnaar!!]
 
Nieuws voor Veteranen 2 Afdrukken
Geschreven door Piet Zwanink   
vrijdag 19 juli 2013
scw.jpg Het jaarlijkse Kasper Silvius Veteranen Toernooi voor Veteranen 3 bij SCW in Rijsenhout wordt dit jaar gehouden op zondag 1 september. Om daar enigszins wedstrijdfit aan de start te verschijnen is de eerste teamtraining van het seizoen gepland op woensdagavond 21 augustus. Tot die tijd allemaal een fijne vakantie gewenst.
UPDATE: Door het wegvallen van Veteranen 2 schuift Veteranen 3 een plekje op. We gaan dus voortaan als Veteranen 2 door het leven. (We blijven natuurlijk wel in de 45+ ballen.)
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
 
Ruime uitzege voor Veteranen 2 bij Kampong Ve1 Afdrukken
Geschreven door Jan Daamen   
dinsdag 25 september 2012
kampong.pngNa de gelukkige overwinning tegen NiTA mocht het keurkorps van coach Jan het afgelopen zaterdag uit opnemen tegen de blauwwitten van s.v. Kampong. In tegenstelling tot vorige week was het veldspel nu goed, maar misten René en Guido het eerste kwartier wel prima kansen. Kampong kreeg echter ook een paar kansjes en uit één van deze kansen werd keeper Hans in de korte hoek verrast: 1-0. De Breukelenaren lieten zich niet uit het veld staan. Sterker nog: René, Guido en Richard bogen nog voor rust de achterstand om in een 1-3 voorsprong.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Ruime uitzege voor Veteranen 2 bij Kampong Ve1]
 
Veteranen 2 wint kanaalderby tegen NiTA Ve1 Afdrukken
Geschreven door Jan Daamen   
dinsdag 18 september 2012
nita.jpgOnder de leiding van scheids Henk van Rooijen ging afgelopen zaterdag Veteranen 2 Part Two van start. De tegenstander mocht er zijn: NiTA van de overkant van het kanaal. Al snel bleek dat tijdens de preek van leider Jan voor de wedstrijd de spelers met hele andere dingen bezig waren geweest, want binnen vijf minuten had Nita al drie kansen gehad. Gelukkig was daar Marijn 'Aernsoog' die uit een afgeslagen corner van Gerard de bal achter de verbouwereerde keeper Brend schoot: 1-0. FC Breukelen bleef maar vroegtijdig balverlies lijden, wat uiteindelijk leidde tot de verdiende gelijkmaker van Armando: 1-1.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen 2 wint kanaalderby tegen NiTA Ve1]
 
Veteranen 3 is halverwege... Afdrukken
Geschreven door Gerrit van Empel   
zaterdag 30 januari 2010

Mede door het afscheid van Henk van Laatum en het steeds ouder worden van de selectie is er aan het eind van vorig seizoen flink gewinkeld op de transfermarkt. Het budget was laag, maar toch heeft onze nummer 20 mede dankzij doortastende hulp van nummer 23 een viertal spelers gestrikt die hun handtekening hebben gezet onder een meerjarig contract.

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen 3 is halverwege...]
 
Veteranen-3: De kop is eraf! Afdrukken
Geschreven door Ton Witteman   
woensdag 02 september 2009

Zaterdag 22 augustus jl. was het het eerste officiële optreden van het andere breukelse vlaggenschip, te weten Zaterdag Veteranen 3. Net als vorig jaar begon voor ons het seizoen met het Kasper Silvius Veteranen Toernooi in Rijsenhout. Voorafgaande hieraan is door ons nog een pittige training afgelegd die door iedereen goed doorstaan is. De tand des tijd krijgt geen greep op de spelers van Veteranen 3. Piet Zwanink is in staat gebleken om de selectie bij elkaar te houden ondanks de economische crisis. Met de komst van Jaap Eewijk (net 48) is de selectie zelfs danig verjongd. De spelersbank moet met de komst van Jaap wel breder gemaakt worden!

 

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen-3: De kop is eraf!]