Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Home arrow Senioren arrow Veteranen 1
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Veteranen 1
Veteranen 1 Bekerwinnaar!! Afdrukken
Geschreven door een supporter   
zaterdag 15 mei 2010

1273664779_110-knvb_beker.jpgSensationtionele bekeroverwinning FC Breukelen veteranen 1

Afgelopen vrijdagavond stonden de veteranen in Uithoorn in de bekerfinale tegen Parkstad. Een geduchte tegenstander, nog ongeslagen in de comptetitie met een doelsaldo van 123 voor en 23 tegen.

Een bijna complete selectie (Stefan, Willem en Erno waren nog op vakantie) begon om 19.00 uur aan de warming up.

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen 1 Bekerwinnaar!!]
 
Veteranen 1 voor vijfde keer kampioen Afdrukken
Geschreven door Leo Augustin   
zondag 20 mei 2012
ijsselmeervogels.jpgZaterdag 19 mei speelden Veteranen 1 hun laatste competitiewedstrijd bij IJsselmeervogels. Deze moest gewonnen worden om kampioen te worden. De eerste helft werd toch met een aantal goede kansen voor FC Breukelen afgesloten met 0-1 door een doelpunt van Wilfred Pot. Na de thee een agressiever IJsselmeervogels dat de wedstrijd niet wilde weggeven en meer druk ging zetten op onze uitblinkende keeper Peters die hiervan  niet onder de indruk raakte. Hij kan namelijk onder zware druk heel rustig blijven en zo mochten we uitlopen naar 0-3 door treffers van Stefan de Joode en Dennis Troupée.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen 1 voor vijfde keer kampioen]
 
Veteranen 1 ging skiën Afdrukken
Geschreven door Rini Pronk   
dinsdag 07 februari 2012
2012-02-07_skien_veteranen1.jpg Op 22 januari was het dan zover: Veteranen 1 vertrok in twee etappes richting Oostenrijk voor een weekje wintersport. De eerste groep van tien bestond uit Ido, Jan, Johan, Willem, Ruud, Leo, Rini, André, Adrie en een Engelse kameraad van Adrie (Bernard). Deze groep werd dinsdag de 24ste aangevuld met John, Hans, Marc, Dennis, Stefan, Paul, Martien en Manoe. Bij aankomst van deze groep om drie uur ’s nachts miste Paul zijn vrouw al zo erg, dat hij zich vergreep aan Bernard (de Engelse kameraad van Adrie) omdat hij dacht dat Leo in dat bed lag. Hij dook er oudewets boven op, maar schrok toch wel even toen er een grijs hoofd met baard onder de dekens vandaan kwam die niet van Leo bleek te zijn, maar van Bernard. Bernard heeft daarna wel enige tijd nodig gehad om iedereen weer te vertrouwen.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen 1 ging skiën]
 
Veteranen 3 is halverwege... Afdrukken
Geschreven door Gerrit van Empel   
zaterdag 30 januari 2010

Mede door het afscheid van Henk van Laatum en het steeds ouder worden van de selectie is er aan het eind van vorig seizoen flink gewinkeld op de transfermarkt. Het budget was laag, maar toch heeft onze nummer 20 mede dankzij doortastende hulp van nummer 23 een viertal spelers gestrikt die hun handtekening hebben gezet onder een meerjarig contract.

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen 3 is halverwege...]
 
Veteranen-3: De kop is eraf! Afdrukken
Geschreven door Ton Witteman   
woensdag 02 september 2009

Zaterdag 22 augustus jl. was het het eerste officiële optreden van het andere breukelse vlaggenschip, te weten Zaterdag Veteranen 3. Net als vorig jaar begon voor ons het seizoen met het Kasper Silvius Veteranen Toernooi in Rijsenhout. Voorafgaande hieraan is door ons nog een pittige training afgelegd die door iedereen goed doorstaan is. De tand des tijd krijgt geen greep op de spelers van Veteranen 3. Piet Zwanink is in staat gebleken om de selectie bij elkaar te houden ondanks de economische crisis. Met de komst van Jaap Eewijk (net 48) is de selectie zelfs danig verjongd. De spelersbank moet met de komst van Jaap wel breder gemaakt worden!

 

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Veteranen-3: De kop is eraf!]