Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Home arrow Senioren arrow Onder-23
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Onder-23
O23 oefent tegen FC Abcoude O23 Afdrukken
Geschreven door Marco van der Meer   
maandag 24 maart 2014
onder-23.jpgfcabcoude.jpgMorgenavond, dinsdag 25 maart, speelt Jong Breukelen een testwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van FC Abcoude. In competitieverband zijn wij onze buren al enkele seizoenen niet meer tegengekomen. FC Abcoude heeft nog selectievoetbal op zowel de zondag als de zaterdag, maar speelt met het zondagteam enkele klassen hoger. FC Breukelen speelt thuis om 20.00 uur op het kunstgras en heeft de volgende spelers uitgenodigd voor de wedstrijd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 25 maart 2014 )
Lees meer... [O23 oefent tegen FC Abcoude O23]
 
Jong FC Breukelen kan ook verliezen Afdrukken
Geschreven door Marco van der Meer   
donderdag 28 november 2013
onder-23.jpgsch44.jpg Afgelopen dinsdag speelden de talenten van FC Breukelen de vierde testwedstrijd tegen SCH'44 1 uit Harmelen. SCH'44 is de afgelopen jaren gepromoveerd vanuit de 5de klasse naar de 4de en de 3de klasse en draait ook dit seizoen weer mee bij de bovenste drie ploegen in de afdeling. De meest serieuze test tot nu toe dus. FC Breukelen trad aan met de tot nu toe jongste groep met debutant Jessie van Riet in de basis op nummer 10. De eerste 35 minuten controleerde FC Breukelen de wedstrijd en kwam het verdiend op voorsprong na een mooi afstandsschot van Junior Tuininga.
Laatst gewijzigd op ( maandag 02 december 2013 )
Lees meer... [Jong FC Breukelen kan ook verliezen]
 
Selectie Jong FC Breukelen met twee debutanten Afdrukken
Geschreven door Marco van der Meer   
zondag 24 november 2013
onder-23.jpgsch44.jpg Aanstaande dinsdag 26 november speelt Jong FC Breukelen met talenten tot 23 jaar de vierde testwedstrijd tegen SCH'44 uit het naburige Harmelen. SCH'44 komt met haar eerste team uit in de derde klasse zondag en speelt mee om de bovenste plaatsen. De ploeg wordt gesponsord door het in Breukelen gevestigde AVANCE van Ron Stomp. De wedstrijd wordt gespeeld op het kunstgrasveld van FC Breukelen en vangt aan om 20.15 uur.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 27 november 2013 )
Lees meer... [Selectie Jong FC Breukelen met twee debutanten]
 
Jong FC Breukelen wint ook derde testwedstrijd Afdrukken
Geschreven door Marco van der Meer   
woensdag 13 november 2013
scwoerden.jpgonder-23.jpg Dinsdag jl. stond de derde oefenwedstrijd op het programma voor het Jong FC Breukelen-team (Onder-23), bestaande uit talentvolle B- en A-junioren uit de eigen opleiding en aanstormende talenten die al deel uitmaken van het eerste en het tweede selectieteam. De Technische Commissie van FC Breukelen blijft streven naar een grotere doorstroming van talenten uit de eigen jeugd, maar wil tegelijkertijd het niveau van het tweede team vasthouden (reserve hoofdklasse) en met het eerste team willen we zelfs nog een stapje maken naar de hoofdklasse.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 16 november 2013 )
Lees meer... [Jong FC Breukelen wint ook derde testwedstrijd]
 
Samenstelling selectie Jong FC Breukelen dinsdag 12 november Afdrukken
Geschreven door Marco van der Meer   
maandag 11 november 2013
onder-23.jpg Dinsdagavond 12 november speelt Jong FC Breukelen wederom een testwedstrijd. Ditmaal tegen Jong s.c. Woerden met oud-Breukelen-spelers Nino Raaff en Rick de Lange in de gelederen. De wedstrijd wordt gespeeld in Woerden en supporters moeten rekening houden met een kleine omleiding richting Woerden i.v.m. werkzaamheden op de aanrijroute naar Woerden. Jong Breukelen kan deze wedstrijd weer een beroep doen op de A1-talenten van Ronald Scheenhart die vorige week nog knap wonnen (1-2) van de leeftijdgenoten van OSM'75 A1 dat uitkomt in de 4de divisie.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 13 november 2013 )
Lees meer... [Samenstelling selectie Jong FC Breukelen dinsdag 12 november]
 
Samenstelling selectie Jong FC Breukelen dinsdag 5 november Afdrukken
Geschreven door Marco van der Meer   
maandag 04 november 2013
onder-23.jpg Dinsdagavond speelt Jong Breukelen haar tweede testwedstrijd, deze keer tegen buurman OSM'75 1 uit Maarssenbroek. OSM heeft dit seizoen de keuze voor zaterdagvoetbal gemaakt en begint vanuit de 4de klasse onder leiding van trainer Harry Suvee aan promotie om her verloren terrein van de zondagafdeling (vorig seizoen nog uitkomend in de 2de klasse) terug te winnen.
Laatst gewijzigd op ( maandag 11 november 2013 )
Lees meer... [Samenstelling selectie Jong FC Breukelen dinsdag 5 november]
 
FC Breukelen O23 krijgt drukke novembermaand Afdrukken
Geschreven door Marco van der Meer   
dinsdag 29 oktober 2013
onder-23.jpg Dat een echte wedstrijd spelen veelal de voorkeur heeft boven een trainingsuur, blijkt uit het lekker volle programma van FC Breukelen O23 in de maand november. Liefst drie keer komen zij in actie om tegen teams uit de regio te oefenen. Volgende week dinsdag 5 november speelt het team van coach Marco van der Meer om 20.00 uur tegen OSM'75 1 (zat) uit Maarssenbroek, dat zich in de middenmoot van de zaterdag 4e klasse G bevindt. Wellicht zal FC Breukelen-speler Dion Kooij dan weer zijn eerste speelminuten gaan maken na zijn operatie.
Laatst gewijzigd op ( zondag 24 november 2013 )
Lees meer... [FC Breukelen O23 krijgt drukke novembermaand]
 
Jong FC Breukelen wint eerste testwedstrijd Afdrukken
Geschreven door Marco van der Meer   
woensdag 25 september 2013
onder-23.jpg devecht.jpg De ouverture van een reeks van zes wedstrijden die de jonge talenten van FC Breukelen gaan spelen, is dinsdagavond tegen s.v. De Vecht 1 overtuigend gewonnen. In een aantrekkelijke en sportieve wedstrijd golfde het spel in een hoog tempo op een neer en werd uiteindelijk een 5-3 overwinning geboekt. FC Breukelen begon met een zeer jeugdig blok achterin: Nick Turksma, Kelle van Schaik, Hans Kabalt, Jantijn Augustin en Nino Scheenhart vormden het piepjonge blok, aangevuld met Roy Hom die na een jarenlange blessure weer in staat is om de negentig minuten vol te maken.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 27 september 2013 )
Lees meer... [Jong FC Breukelen wint eerste testwedstrijd]
 
Uitgenodigde spelers voor eerste wedstrijd Onder-23 Afdrukken
Geschreven door Marco van der Meer   
maandag 23 september 2013
onder-23.jpgVoor de eerste wedstrijd van Jong Breukelen (Onder-23) op dinsdagavond 24 september tegen s.v. De Vecht 1 zijn de volgende spelers geselecteerd:
- uit de A-junioren: Scott Vorst, Nino Scheenhart, Hans Kabalt, Christoph Jacobsen en Jantijn Augustin;
- uit de 2e selectie: Sebas Jansen, Junior Tuininga, Kelle van Schaik, Roy Hom, Matthijs Schnell;
- uit de 1e selectie: Mauro Franken, Mitchell de Zwart, Nick Turksma, Lucien Dors, Najman Rahmani.
 
Maandagavond 23 september traint deze groep om 19.30 uur als kennismaking en dinsdag wordt men om 19.00 uur verwacht op de club. Aanvang wedstrijd 20.00 uur. De toegang is gratis.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 25 september 2013 )
 
Onder-23 oefent tegen Stichtse Vecht-teams Afdrukken
Geschreven door Marco van der Meer   
vrijdag 20 september 2013
onder-23.jpg Dit seizoen spelen de talentvolle selectiespelers van FC Breukelen een serie avondwedstrijden tegen eerste elftallen uit gemeente Stichtse Vecht. ING is als hoofdsponsor van FC Breukelen ook de sponsor van deze serie wedstrijden. Aanstaande dinsdag 24 september om 20.00 uur is het eerste elftal van s.v. De Vecht de eerste tegenstander van de talenten van FC Breukelen. De wedstrijd wordt gespeeld bij FC Breukelen en de toegang is gratis.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 25 september 2013 )
Lees meer... [Onder-23 oefent tegen Stichtse Vecht-teams]