Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Home arrow Senioren arrow 5e elftal
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
5e elftal
FC Breukelen 5 na sterk optreden op zesde plaats Afdrukken
Geschreven door Mark Dekker   
maandag 21 november 2011
cobuboys.jpgAfgelopen zaterdag stond de wedstrijd FC Breukelen 5 - v.v. Cobu Boys 5 op het programma. Zaterdag 5 heeft in het begin van het seizoen een aanzienlijke ziekenboeg opgebouwd. Onder meer Steven, Raymond en Guido worden hard gemist. Na een wat moeizame seizoensstart begint de motor van het lokale vriendenteam toch op stoom te komen. De resultaten zijn ten opzichte van vorig seizoen al een stuk beter. Tot nu toe wisten we vijf wedstrijden te winnen, één gelijk te spelen en ook vijf te verliezen (inclusief bekerwedstrijden). Voor de wedstrijd stond zaterdag 5 op een matige tiende plek.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 5 na sterk optreden op zesde plaats]
 
Breukelen 5 toont vechtlust Afdrukken
Geschreven door Jonathan Verhagen   
maandag 08 november 2010

Het vijfde elftal van FC Breukelen heeft het moeilijk en bevindt zich nog altijd onderaan de ranglijst. De ploeg verloor de afgelopen weken met grote cijfers van JSV Nieuwegein en WV-HEDW en behaalde tot nu toe slechts één schamel puntje. Afgelopen zaterdag wachtte de uitwedstrijd tegen subtopper Abcoude. De voortekenen waren slecht. Vele Breukelaars bevonden zich op de vooravond van de competitiewedstrijd nog in de plaatselijke kroeg en de resultaten van de voorbije weken gaven weinig redenen tot juichen. Op een sombere middag werd in een leeg Abcoude een spektakelstuk opgevoerd.

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Breukelen 5 toont vechtlust]
 
Zaterdag 5 loopt opnieuw nederlaag op in moeilijke seizoensstart Afdrukken
Geschreven door Jonathan Verhagen   
zondag 26 september 2010

Na een lange pauze hoort u eindelijk weer eens iets van de jongens uit de A2 van vorig seizoen. Het vriendenteam dat vorig jaar leuke resultaten behaalde in de derde klasse. Het team is qua aantal spelers intact gebleven maar kent enkele wijzigingen.

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Zaterdag 5 loopt opnieuw nederlaag op in moeilijke seizoensstart]