Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Home arrow Senioren arrow 3e elftal
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
3e elftal
FC Breukelen 4 declasseert Nita 2 in zinderende “Polderderby”! Afdrukken
Geschreven door Roel Kool   
zondag 17 april 2011

“de Polderderby” stond ook deze keer weer garant voor spektakel en kijkersgenot voor de neutrale toeschouwer. Het strijdplan van de mannen uit Breukelen was vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk, vroeg drukzetten, en daardoor de opbouw verstoren.

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 4 declasseert Nita 2 in zinderende “Polderderby”!]
 
Excellerende Michael Burkel toont uitzonderlijke klasse en neemt FC Breukelen 3 bij de hand in feest Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
woensdag 16 april 2014
3.jpgsdo.jpgNa puntverlies vorige week van de laatst overgebleven concurrent De Vecht was FC Breukelen al kampioen geworden zonder te spelen. Niks stond een mooi feestje nog in de weg, maar Breukelen wou dat natuurlijk wel in stijl vieren door een mooie overwinning. De tegenstander van vandaag was SDO 3. Op papier niet zo makkelijk, ze staan hoog in de competitie en uit heeft FC Breukelen vrij veel kansen weggegeven maar toch gewonnen.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Excellerende Michael Burkel toont uitzonderlijke klasse en neemt FC Breukelen 3 bij de hand in feest]
 
FC Breukelen 3 stevent af op ongeslagen kampioenschap Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
dinsdag 01 april 2014
devecht.jpg3.jpgAfgelopen zaterdag speelde FC Breukelen 3 op Sportpark de Heul de wedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie, s.v. De Vecht 2. De Vecht was vooraf te enige overgebleven ploeg die eventueel het kampioenschap nog zou kunnen afpakken van FC Breukelen. FC Breukelen wist op zijn beurt dat bij winst aankomende zaterdag het kampioenschap gevierd kan worden. Onder een prima lentezonnetje werd om 11.30 uur afgetrapt.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 3 stevent af op ongeslagen kampioenschap]
 
FC Breukelen 3 beslist streekderby in tweede helft Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
dinsdag 18 maart 2014
osm75.jpg3.jpgDe zeer matige wedstrijd tegen Eemnes 3 (1-1) betekende het eerste puntverlies sinds 14 september. Destijds werd een 3-0 voorsprong in het laatste kwartier weggegeven en speelde zaterdag 3 gelijk tegen s.v. De Vecht 2. Alle twaalf wedstrijden hierna wist FC Breukelen te winnen. Na een wat vervelende week moest er afgetrapt worden in de streekderby tegen OSM’75.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 3 beslist streekderby in tweede helft]
 
FC Breukelen 3 zet uitstekende stap richting kampioenschap Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
maandag 24 februari 2014
huizen.jpg3.jpg Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover: de wedstrijd tegen s.v. Huizen stond op het programma. De kraker om het kampioenschap, vooraf de nummer twee tegen de nummer één met een verschil van acht punten. Marcel was jarig en had een goed ontbijt verzorgd. Zo was er al snel een goed groepsgevoel om deze middag de drie punten mee uit Huizen te nemen. Trainer Patrick zette de ploeg op scherp en maakte duidelijke afspraken met de ploeg.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 3 zet uitstekende stap richting kampioenschap]
 
Invaller Scott voetbalt als een 'Vorst' bij FC Breukelen 3 Afdrukken
Geschreven door Marja Mur   
maandag 27 januari 2014
3.jpgnvc.jpg Na vorige week een invalbeurt te hebben gehad, speelde A-junior Scott Vorst afgelopen zaterdag in de basis tegen NVC 2 en hij had er zin in. Na drie minuten had hij de eerste er al in liggen en dit zou het begin worden van een doelpuntrijke wedstrijd. In de tiende minuut scoorde Bonnie uit een vrije trap de 2-0 en drie minuten later was de 3-0 een feit. Een assist van Emiel gaf Scott de ruimte voor zijn tweede goal. In de achttiende minuut was een fantastische lange voorzet van Sven de aanleiding voor de tweede treffer van Bonnie.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Invaller Scott voetbalt als een 'Vorst' bij FC Breukelen 3]
 
FC Breukelen 3 na 3-0 overwinning Herbstmeister Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
dinsdag 10 december 2013
3.jpgloosdrecht.jpg Na een weekend waarin FC Breukelen 3 vrij was, stond zaterdag de wedstrijd tegen Loosdrecht 3 op het programma. Sander (werk) en Bob (blessure) waren afwezig, veteraan Leo Augustin en Matthijs Schnell waren hun vervangers in de selectie van liefst 17 man. Doordat Sven en Danijel al in het tweede hadden gespeeld, begonnen zij op de bank. Patrick startte op doel. In de verdediging stonden Gerard, Rick, Emiel en Mick. Op het middenveld Matthijs, Luuk en Ward. De aanvallers waren Jesper, Marcel en Irvin.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 3 na 3-0 overwinning Herbstmeister]
 
Toeters, feesthoedjes en een goed ontbijt voor FC Breukelen 3 Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
donderdag 28 november 2013
3.jpgkockengen.jpg Afgelopen zaterdag stond de laatste poule-bekerwedstrijd tegen Kockengen 3 op het programma. Om kwart over tien werd er op het Kerkplein verzameld in plaats van bij de club. Daar gingen de hoedjes op, de toeters mee, op naar de jarige trainer Patrick. Na de verjaardagsliederen op de stoep en het ledigen van diverse confettitonnetjes kregen de spelers een goed ontbijt en de opstelling voor die dag. Deze opstelling was heel verrassend, m.u.v. de trouwe scheids want dat was natuurlijk Rob Leushuis die weer een prima wedstrijd floot.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Toeters, feesthoedjes en een goed ontbijt voor FC Breukelen 3]
 
Derde elftal heeft genoeg aan één helft en twee minuten Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
dinsdag 12 november 2013
sdo.jpg3.jpg De uitwedstrijd tegen SDO 3 stond afgelopen zaterdag wederom in het teken van wie is fit en kan spelen. Mick en Ward zijn geblesseerd, Marcel, Bob, Emiel en Dominique zijn op de weg terug van hun blessures en Luuk en Patrick waren afwezig. Dus niet genoeg om met elf man te starten, waardoor Marcel en Emiel toch in de basis stonden aangezien er geen spelers van andere teams voorhanden waren. Onder leiding van een krasse 74-jarige scheidsrechter ging FC Breukelen 3 op zoek naar haar zesde overwinning op rij.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Derde elftal heeft genoeg aan één helft en twee minuten]
 
FC Breukelen 3 zet knappe teamprestatie neer tegen Waterwijk 4 Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
zondag 27 oktober 2013
waterwijk.jpg3.jpg Na de zwaarbevochte zege tegen OSM'75 (1-0) van twee weken terug en de ruime bekeroverwinning tegen Hertha (0-6) van vorige week moest FC Breukelen 3 dit weekend op bezoek bij Waterwijk 4. De ploeg uit Almere had in zijn vier competitiewedstrijden zeven punten behaald en stond, mede door het scheve aantal wedstrijden in de competitie, op een derde plek. FC Breukelen heeft nog steeds te maken met veel blessuregevallen. Emiel, Dominique en Mick konden niet spelen en de niet geheel fitte Bob en Ward zaten als noodgeval op de bank.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 3 zet knappe teamprestatie neer tegen Waterwijk 4]
 
Derde elftal wint streekderby tegen OSM 2 Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
maandag 14 oktober 2013
3.jpgosm75.jpg De tweede derby stond op het programma van afgelopen zaterdag. Na s.v. De Vecht 2 kwam nu OSM'75 2 op bezoek. Ondanks dat zaterdag 3 voldoende spelers heeft als iedereen fit is, is het momenteel met zoveel blessures niet mogelijk om zonder gastspelers te spelen. Deze week speelden Anthony Molleman en Jurre Fledderus mee.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Derde elftal wint streekderby tegen OSM 2]
 
FC Breukelen 3 boekt zakelijke overwinning bij s.v. Eemnes 3 Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
zondag 06 oktober 2013
eemnes.gif3.jpg Afgelopen zaterdag stond voor het derde elftal het vierde competitieduel op het programma. Het betrof een uitwedstrijd tegen s.v. Eemnes 3. Na een week, waarin slechts één keer getraind werd, was de ploeg gemotiveerd om deze wedstrijd naar een goed einde te brengen. Na een wat rommelige voorbereiding (Sven zat bij het tweede op de bank en was niet op tijd in Eemnes om te starten) moest er het één en ander omgezet worden.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 3 boekt zakelijke overwinning bij s.v. Eemnes 3]
 
FC Breukelen 3 knokt zich naar winst tegen s.v. Huizen 4 Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
maandag 30 september 2013
3.jpghuizen.jpg FC Breukelen 3 kent een redelijke seizoensstart. Het won in de beker van s.v. Argon 9, speelde in de competitie gelijk tegen s.v. De Vecht 2 en won van Allen Weerbaar 2. Tegenstanden van afgelopen zaterdag, s.v. Huizen 4, had zijn beide competitiewedstrijden gewonnen en kwam als koploper op bezoek aan de Broekdijk Oost.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 3 knokt zich naar winst tegen s.v. Huizen 4]
 
FC Breukelen 3 herstelt zich tegen Allen Weerbaar 2 Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
zondag 22 september 2013
allenweerbaar.jpg 3.jpg Na de kleine zeperd van vorige week, waarin FC Breukelen 3 in de slotfase een 3-0 voorsprong uit handen gaf tegen s.v. De Vecht 2, stond ditmaal de uitwedstrijd tegen Allen Weerbaar 2 op het programma. Allen Weerbaar had zijn eerste wedstrijd met liefst 10-2 gewonnen van BVV’31 en dus wisten de Breukelenaren dat ze aan de bak konden.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 3 herstelt zich tegen Allen Weerbaar 2]
 
Gemakzucht en opportunisme kosten FC Breukelen 3 twee dure punten Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
zondag 15 september 2013
3.jpgdevecht.jpg Na de met 7-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Argon stond zaterdag 14 september de eerste competitiewedstrijd op het programma tegen streekgenoot s.v. De Vecht 2. Er was dus sprake van een derby. FC Breukelen kende drie wijzigingen in de basisopstelling ten opzichte van een week geleden. Jesper, Michael en (normaliter) FC Breukelen 5 speler Mark begonnen in de basis ten koste van de geblesseerde Luuk en laatkomers Irvin en Philip. Verder waren ook Ward, Dominique en Bob niet inzetbaar wegens blessure dus werd ook de hulp ingeroepen van Alex (normaliter FC Breukelen 5).
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Gemakzucht en opportunisme kosten FC Breukelen 3 twee dure punten]
 
Nieuw FC Breukelen 3 maakt indruk in eerste bekerpot Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
zondag 08 september 2013
3.jpg argon.jpg Een nieuw derde elftal, gevormd uit voormalig spelers van het 2e, 3e en 5e plus wat oude bekenden en een speler afkomstig van v.v. Maarssen heeft de intentie het verschil tussen de seniorenselectie en de overige reserve elftallen te verkleinen. Sinds dit jaar is er een heel nieuw elftal van de grond gekomen. De ploeg is op 6 augustus begonnen met trainen en speelde als voorbereiding daarnaast een tweetal oefenwedstrijden tegen de derde elftallen van s.v. Geinoord en a.s.c. Nieuwland.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Nieuw FC Breukelen 3 maakt indruk in eerste bekerpot]