Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Home arrow Senioren arrow 2e elftal
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
2e elftal
FC Breukelen zat. 2 - Eemnes 2 Afdrukken
Geschreven door Raymond Moleveld   
zaterdag 13 oktober 2007
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen zat. 2 - Eemnes 2]
 
Foto's FC Breukelen zat 2 - Eemnes zat 2 Afdrukken
zaterdag 20 februari 2010
Van de wedstrijd FC Breukelen Zat 2 - Eemnes Zat 2 zijn een aantal foto`s beschikbaar
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Foto's FC Breukelen zat 2 - Eemnes zat 2]
 
Fc Breukelen 2 pakt titel en blijft winnen Afdrukken
Geschreven door Jurre Fledderus   
woensdag 13 april 2011

Het tweede elftal van Fc Breukelen heeft op 2 april 2011 de titel definitief binnen weten te halen door de wedstrijd tegen Nieuwland met 2-1 te winnen. De dank gaat uit naar de fotograaf, Evert (1e aanleg), het bestuur,  de bloemen drive-in, het kantinepersoneel, onze vaste grensrechter en de technische staf, onze trouwe stand-in Roland, alle vrijwilligers,het publiek en iedereen die we nog vergeten zijn. Ook willen we graag onze excuses aanbieden voor de rotzooi die achtergelaten is op de club op deze verder heugelijke dag.

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Fc Breukelen 2 pakt titel en blijft winnen]
 
Mark Spithoven en Maikel Goossens: selectiespelers met voorbeeldfunctie voor nieuwe generatie Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 11 juni 2014
Terwijl de spelers bij bosjes afvielen voor de laatste nacompetitiewedstrijd van het tweede team - omdat uitstapjes, zaalvoetbal en andere toernooitjes de voorkeur genoten boven een belangrijke promotiewedstrijd - lieten Mark Spithoven en aanvoerder Maikel Goossens zien hoe het moet. Beide routiniers lieten zich niet van de wijs brengen door de vele afzeggingen en de troosteloze ambiance, en namen hun ploeg op sleeptouw. Mark controleerde samen met Djuric Winklaar het middenveld, Maikel was voorin ouderwets op dreef en schoot FC Breukelen net vóór en net na rust in veilige haven. Mark bekroonde zijn terugkeer in de basis bovendien met de derde treffer en zijn eerste goal in de reservehoofdklasse.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Mark Spithoven en Maikel Goossens: selectiespelers met voorbeeldfunctie voor nieuwe generatie]
 
FC Breukelen zat. 2 - CSW 4 Afdrukken
Geschreven door Raymond Moleveld   
zaterdag 06 oktober 2007
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen zat. 2 - CSW 4]
 
Zaterdag 2 kampioen! Afdrukken
Geschreven door Nico van Stroe   
zondag 03 april 2011

cup.jpg.jpgZaterdag speelde Zaterdag 2 thuis tegen Nieuwland. Bij winst was het kampioensschap in de 2e klasse een feit met 12 punten verschil op de nummer 2.

Nico van Stroe maakte de volgende foto's van de wedstrijd die met 2-1 werd gewonnen.

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Zaterdag 2 kampioen!]
 
FC Breukelen 2 laat bekroning op seizoen liggen Afdrukken
Geschreven door Jurre Fledderus   
vrijdag 11 mei 2012
ajax.jpgDinsdag 8 mei mocht het tweede elftal van FC Breukelen in een rechtstreeks duel met Ajax 3 om het kampioenschap strijden. Het mooie complex van FC Weesp met een prachtige grasmat zou als strijdtoneel fungeren. Voor beide ploegen zou het kampioenschap geen directe gevolgen hebben: FC Breukelen was al zeker van promotie naar de reserve-hoofdklasse. FC Breukelen begon niet goed aan de wedstrijd, Ajax was duidelijk de bovenliggende partij. Echt gevaarlijk werden beide ploegen niet totdat een schot van Ajax op de lat uiteenspatte.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 2 laat bekroning op seizoen liggen]
 
Eindelijk goed voetbal, drie punten en behoud in hoofdklasse Afdrukken
Geschreven door Marja Mur   
zondag 14 april 2013
volendam.jpgEindelijk hebben we weer genoten van het team van Roy Versluis. De laatste weken werden er wel wat puntjes gepakt, maar o, het viel niet altijd mee. Vandaag klopte het wel. Nummer 3 van de competitie, r.k.a.v. Volendam 2, kwam op bezoek. FC Breukelen kon de punten goed gebruiken om nacompetitie te ontlopen. Vanaf het begin zette FC Breukelen Volendam onder druk wat resulteerde in twee mooie kansen van Ammar, helaas leidde dit niet tot goals. Volendam kwam af en toe ook in de buurt van het Breukelse doel en wat FC Breukelen vergat te doen, scoren, deed Volendam wel bij de eerste echte kans. Sander toucheerde de bal nog wel met z’n vingers, maar niet genoeg om een doelpunt te verkomen.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Eindelijk goed voetbal, drie punten en behoud in hoofdklasse]
 
FC Breukelen 2 blijft in hoofdklasse Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zondag 08 juni 2014
2.jpgDoor zowel thuis in Breukelen (verleden week zaterdag) als in IJsselstein (gisteren) met 5-1 te winnen van IJFC 3, heeft FC Breukelen 2 zich weten te handhaven in de reservehoofdklasse. Daar waren dus in totaal vier wedstrijden tegen IJFC voor nodig: twee tegen het tweede en twee tegen het derde. Vier keer winst (0-1, 5-2, 5-1 en 1-5) toont aan dat bij de ploeg van Marco van der Meer het positieve venijn kennelijk in de staart zit. Wij feliciteren het tweede met de handhaving in de reservehoofdklasse en hopen op een seizoen 2014-2015 met meer voorspoed.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
 
EDO 2 - FC Breukelen zat. 2 Afdrukken
Geschreven door Greet Tura   
woensdag 03 oktober 2007
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [EDO 2 - FC Breukelen zat. 2]
 
FC Breukelen 2 speelt beslissingswedstrijd om kampioenschap Afdrukken
Geschreven door Jurre Fledderus   
maandag 07 mei 2012
fcbreukelen.jpgajax.jpgNa de 1-3 zege van het tweede elftal bij v.v. Voorland 2 en de 10-2 zege van Ajax 3 op v.v. Aalsmeer 2 afgelopen weekend staan deze twee ploegen exact in punten gelijk. FC Breukelen heeft weliswaar een beter doelsaldo, maar dat is niet doorslaggevend voor het directe kampioenschap (lees verderop meer hierover). Daarom wordt morgen (dinsdag 8 mei) om 20.00 uur een beslissingswedstrijd gespeeld op neutraal terrein. De clubs hebben overeenstemming bereikt over de locatie, de wedstrijd zal plaatsvinden bij FC Weesp.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 2 speelt beslissingswedstrijd om kampioenschap]
 
FC Breukelen 2 boekt riante 5-0 zege op Swift 2 Afdrukken
Geschreven door Peter Kamp   
dinsdag 05 februari 2013
swiftamsterdam.pngOp zaterdag 2 februari hervatte het keurcorps van trainer Roy Versluis de competitie thuis tegen het tweede elftal van a.v.v. Swift uit Amsterdam. FC Breukelen trad aan in een vier-vier-tweeformatie met als enige wijzigingen ten opzichte van de reguliere opstelling Miguel als linksback, Max op linkshalf en de altijd sterke en bedrijvige Matthew 'Matta' Renfurm in de spits. Er werd om kwart over twaalf afgetrapt onder redelijk zonnige omstandigheden. In de eerste helft golfde het spel op en neer met FC Breukelen duidelijk als de betere ploeg, wat ook leidde tot enkele gevaarlijke kansen. Halverwege de eerste helft leidde dit tot het openingsdoelpunt van Matta. Niet lang hierna volgde ook 2-0. Nino Raaf stuurde Matta de diepte in met een goede steekpass.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 2 boekt riante 5-0 zege op Swift 2]
 
Nog één wedstrijd te gaan voor FC Breukelen 2 Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
maandag 02 juni 2014
2.jpgijfc.jpgTerwijl de meeste teams al lekker genieten van de zomerstop, is er één team van FC Breukelen nog volop verwikkeld in de strijd om klassenbehoud. Twee seizoenen geleden promoveerde trainer Roy Versluis met het tweede team naar de reserve hoofdklasse. In het debuutseizoen speelde men zich twee wedstrijden voor het einde veilig. Dit seizoen duurt de rit duidelijk langer en speelt men komende zaterdag uit bij IJFC 3 om te proberen het hoofdklasseschap met een jaar te verlengen.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Nog één wedstrijd te gaan voor FC Breukelen 2]
 
FC Breukelen zat. 2-WVHEDW 8 Afdrukken
Geschreven door Greet Tura   
zaterdag 29 september 2007
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen zat. 2-WVHEDW 8]
 
Fc Breukelen 2 zet grote stap richting kampioenschap Afdrukken
Geschreven door Jurre Fledderus   
dinsdag 22 maart 2011

Na een lange stilte rondom het tweede elftal van fc Breukelen eindelijk weer eens nieuws. De trouwe verslaggever heeft na een sabbatical zijn rentree gemaakt en er valt een hoop te melden. Er zal een korte samenvatting van de voorbije periode volgen aangezien het laatste verslag dateert van 22 november 2010.

Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [Fc Breukelen 2 zet grote stap richting kampioenschap]
 
FC Breukelen 2 stelt promotie naar hoofdklasse veilig! Afdrukken
Geschreven door Jurre Fledderus   
maandag 30 april 2012
dvva.jpgHet tweede elftal van FC Breukelen zal vanaf volgend seizoen in de reserve-hoofdklasse te bewonderen zijn. Thuis werd DVVA 2 moeizaam met 2-1 verslagen, waardoor de ploeg promotie niet meer kan mislopen. Als kers op de taart bleek dat koploper Ajax 3 had verloren, waardoor FC Breukelen eventueel ook nog het kampioenschap kan vieren. Met een ruime selectie trad FC Breukelen thuis aan tegen de nummer vier van dat moment: DVVA 2. De eerste helft kende weinig kansen voor beide partijen. FC Breukelen leek de wedstrijd enigszins te controleren, maar creëerde zelf ook geen groot aantal kansen.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 23 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen 2 stelt promotie naar hoofdklasse veilig!]