Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
F8
Geen revanche voor F8 in return tegen Kockengen Afdrukken
Geschreven door Paul Jeroen Willems   
maandag 14 april 2014
f8.jpgkockengen.jpgDe eerste thuiswedstrijd, weer een historisch momentje? Zaterdag waren de spelers van de F8 er met het hoofd niet helemaal bij. Kwam het door het heerlijke zonnetje waaraan de toeschouwers en spelers zich konden laven? Kwam het doordat we op een onbekend veld voetbalden en er zo geen sprake was van een echt thuisvoordeel? Of was Kockengen gewoon scherper en maakte hun vrouwelijke spits het verschil? Dat laatste klopt in elk geval. Onze tijgerin Sam begon in het doel, maar was geïntimideerd wanneer ze De Tank op zich af zag denderen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Geen revanche voor F8 in return tegen Kockengen]
 
Sprankelend debuut van FC Breukelen F8 Afdrukken
Geschreven door Paul Jeroen Willems   
maandag 07 april 2014
kockengen.jpgf8.jpgZaterdag 5 april, 5 over 10. Een historisch moment voor de F8 van FC Breukelen en de F4 van v.v. Kockengen. Er wordt gefloten voor de eerste echte wedstrijd. Na een paar maanden enthousiast onderlinge wedstrijdjes te hebben gespeeld op de zaterdagochtend mochten de gladiatoren van de F8  hun eerste wedstrijd spelen. In een echt FC Breukelen-tenue! En gelijk op het hoofdveld van Kockengen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Sprankelend debuut van FC Breukelen F8]
 
Laatste wedstrijddag voor F8 Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zaterdag 01 juni 2013
fcbreukelen.jpgVandaag stond alweer het laatste officiële deel op het programma voor de F8 met een toernooi op eigen veld. Het hoofdveld bleek de locatie en met een fikse schare aan publiek werden de wedstrijden in snel tempo afgewerkt. Door een afzegging en het leveren van spelers aan de F9 was het programma enigszins gewijzigd en werden er drie wedstrijden achter elkaar gespeeld. Omdat de wedstrijden slechts acht minuten duurden, was het achter elkaar doorgaan geen probleem, mede gezien de pauze waarin het drinken werd geregeld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Laatste wedstrijddag voor F8]
 
Tweede plaats voor F8 op toernooi in Kockengen Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zaterdag 25 mei 2013
kockengen.jpgVandaag stond er wederom een toernooi op het programma en weer in Kockengen bij de plaatselijke voetbalvereniging. Was het eerder na een inspannende woensdag een gedeelde laatste plaats, vandaag waren zij uitgeslapen en in hun element en goed op dreef met drie sterke wedstrijden. Wedstrijd 1 was tegen De Vecht F8. Eerder in de competitie al verslagen nu was het weer een lekkere pot. Onze mannen speelden goed samen en het ontbrak ze aan geluk. Toch wist Levi het eerste doelpunt van vandaag te scoren. Met veel aanvallend voetbal werd er goed samengespeeld en wisten ze al combinerend tot het doel te komen. Nog in de eerste helft wist Rogier ook het net te vinden en zo stond er met de rust een 2-0 voorsprong op het scorebord. Na rust werd de wedstrijd 'professioneel' uitgespeeld met diverse doelpogingen maar er niet meer gescoord.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Tweede plaats voor F8 op toernooi in Kockengen]
 
Moeizame start bij midweeks VSV-toernooi voor F8 Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
donderdag 16 mei 2013
130516_vsv.jpg Woensdag 15 mei was er door de VSV een toernooi gepland met de organisatie in handen van v.v. Kockengen. Na aankomst bleek een aantal clubs last minute te zijn afgehaakt o.a. door een (onverwachte?) avondvierdaagse. Hoe vreemd dit ook klinkt, je moet het er maar mee doen. Het eerste noodschema werd in gang gezet en korte tijd later bleek zelfs een tweede noodscenario gemaakt doordat maar liefst vijf van de elf clubs al dan niet alsnog afzagen van deelname. Toch werd door de organisatie ook hier weer wat op bedacht en met een kleine vertraging werd alsnog voor de eerste serie wedstrijden afgetrapt. Wij mochten starten tegen Nederhorst F4. Met een bal zo hard als een kanonskogel werden er dito schoten gelost op goal en ondanks een intensieve training kon Samuel de ballen alleen maar uit net halen. Uiteindelijk werd er in de laatste minuut door onze mannen nog knap de eretreffer gescoord.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Moeizame start bij midweeks VSV-toernooi voor F8]
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 16