Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Home arrow Pupillen arrow F7 (VSV)
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
F7 (VSV)
De laatste, de beste! Afdrukken
Geschreven door Gerard van Engelenburg   
woensdag 14 mei 2014
f7 (vsv).jpgnsv46.jpgWe mochten afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd spelen in de VSV-competitie tegen NSV’46 F4. De heenwedstrijd hadden we daar met 0-6 gewonnen, dus vooraf was het duidelijk dat we voor de winst konden gaan in de laatste pot. Maar wat onze mannen deze zaterdag hebben laten zien, was in één woord fantastisch. Wat kun je als leider en trainer zeggen na zo’n pot van je jongens? Het enige wat ik met zekerheid kan zeggen is de doelpunten als rijpe appelen vielen. Na tien minuten hadden de vier topscorers Max, Stan, Robin en Lieuwe er ieder al één gescoord. Daarna ben ik de tel kwijtgeraakt.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [De laatste, de beste!]
 
Sportief voetbalgevecht tussen F7 en FC Abcoude F12 Afdrukken
Geschreven door Gerard van Engelenburg   
zondag 13 april 2014
fcabcoude.jpgf7 (vsv).jpgOnze mannen hadden deze week een wedstrijd tegen een nog onbekende tegenstander, de F12 van Abcoude. Met een sterke selectie hadden we om 8.15 uur verzameld en de jongens stonden om 9.00 uur klaar voor de aftrap. In de eerste helft Huub op de goal, Abe en Kyan als centraal duo achterin, Paco en Mick op het middenveld en het spitsenduo bestond vandaag uit Max en Lieuwe. Jack kwam net na de aftrap binnen en mocht meteen aansluiten in het veld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Sportief voetbalgevecht tussen F7 en FC Abcoude F12]
 
F7 pakt draad weer op met zege tegen CSW MF5 Afdrukken
Geschreven door Gerard van Engelenburg   
maandag 07 april 2014
f7 (vsv).jpgcsw.jpgNieuwe ronde, nieuwe kansen. Na een serie overwinningen waren we vorige week tegen een onverwachte maar verdiende nederlaag uit bij s.v. De Vecht aangelopen. Deze week tijd om de opgaande lijn weer voort te zetten. Vooraf zat de schrik erin bij onze mannen. Mijn zoon bleef volhouden dat een F5 toch echt beter moet zijn dan een F7, want dat is immers een hoger team.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F7 pakt draad weer op met zege tegen CSW MF5]
 
F7 wint weer, 9-2! Afdrukken
Geschreven door Gerard van Engelenburg   
zondag 23 maart 2014
f7 (vsv).jpghertha.jpgWat doe je als je tegen tegenstanders speelt die allemaal een kop groter zijn dan jij? Dat was de vraag toen de tegenstanders van onze mini-F’s het veld op kwamen. Hertha MF1 waren stuk voor stuk grote meiden waar vooraf al duidelijk was dat onze mannen het fysiek zwaar zouden krijgen. De uitwedstrijd was dan ook kansloos met 4-0 verloren gegaan, maar de F7 was op revanche belust. De resultaten van de afgelopen weken gaven alle vertrouwen om vandaag op een goede afloop te rekenen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F7 wint weer, 9-2!]
 
F7 onderuit bij Angstgegner Hertha F6 Afdrukken
Geschreven door Gerard van Engelenburg   
zondag 16 maart 2014
hertha.jpgf7 (vsv).jpgZoals onze F7 de Angstgegner van s.v. De Vecht is geworden, zo is Hertha F6 dat voor onze mannen. Misschien heeft het te maken met het ernstig vroege tijdstip voor een uitwedstrijd, misschien heeft het te maken met de altijd waaiende wind over de Hertha-velden. Of misschien met het feit dat Hertha F6 gemiddeld net een jaar ouder is dan onze jongens. Het lukt onze mannen elke keer net niet om van de F6 te winnen. Met een grote groep waren we om 7.45 uur naar Vinkeveen vertrokken waar we om 8.30 uur moesten aantreden. Alle twaalf spelers waren vandaag aanwezig, dus er zou flink gewisseld moeten worden.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F7 onderuit bij Angstgegner Hertha F6]
 
F7 dendert door tegen De Vecht F8 Afdrukken
Geschreven door Gerard van Engelenburg   
zondag 09 maart 2014
f7 (vsv).jpgdevecht.jpgLangzamerhand beginnen onze mannen een echte Angstgegner te worden voor De Vecht F8. Voor de derde keer dit seizoen mocht de F7 tegen De Vecht F8 de wei in. De eerste twee edities waren benauwde overwinningen met 3-2 en 3-1 voor ons. Maar deze keer zou het heel anders verlopen. Voorafgaand aan de wedstrijd ging het gerucht dat De Vecht F8 een versterking heeft aangekocht van hoog niveau. Onlangs hadden ze met maar liefst met 1-8 gewonnen en het waren acht doelpunten van de nieuwe Vechtse gigant.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F7 dendert door tegen De Vecht F8]
 
F7 in de winning mood Afdrukken
Geschreven door Gerard van Engelenburg   
maandag 03 maart 2014
nsv46.jpgf7 (vsv).jpg Afgelopen zaterdag mochten onze mannen in de wei tegen NSV’46 F4. De ochtend was prachtig, het zonnetje scheen en het was bijna windstil. Met een aanvangstijdstip van 11.00 uur waren niet alleen onze mannen fris en fruitig klaar voor de aftrap, het was ook nog bijzonder druk langs de lijn met uitgeruste en uitgeslapen ouders. Maar over publieke belangstelling hebben we bij de F7 sowieso geen klagen. Weer en wind, regen of zonneschijn, de ouders zijn er altijd in groten getale, waarvoor bij deze de waardering en complimenten van 'de technische staf'.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F7 in de winning mood]
 
Hartverwarmend optreden F7 in Vinkeveense kou Afdrukken
Geschreven door Gerard van Engelenburg   
zondag 08 december 2013
hertha.jpgf7 (vsv).jpg Afgelopen zaterdag mochten onze mannen de kunstgraswei in van s.v. Hertha in Vinkeveen. Het was een vroegertje vanochtend, we moesten om 8.30 uur in Vinkeveen klaar staan op het veld. Er werd dan ook al om 7.45 uur verzameld op de Kerkbrink om in optocht naar Hertha te rijden. Het was koud, nat en winderig, maar wat onze mannen lieten zien, was hartverwarmend. Zeker in de eerste helft speelden ze de pannen van het dak.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Hartverwarmend optreden F7 in Vinkeveense kou]
 
Sinterklaas bron van inspiratie voor F7 (mini-F) Afdrukken
Geschreven door Gerard van Engelenburg   
woensdag 04 december 2013
f7 (vsv).jpghertha.jpg Is het toeval? Had het te maken met de mooie zaterdagochtend? Waren alle jongens uitgeslapen? Of had het toch te maken met het bezoek van de Sint op de training op woensdag 27 november. Het sfeertje op de training was gespannen. Het gerucht ging dat de Sint FC Breukelen zou bezoeken en de spelers waren in gespannen afwachting. Iets na half vijf werden de jongens van het veld gehaald. Niemand minder dan de Sint samen met twee Pieten werden onder luid gejuich door de jongens ontvangen in de kantine. De Sint gaf blijk van een grote dosis voetbalkennis en had er alle vertrouwen in dat de jongens zaterdag zou gaan winnen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Sinterklaas bron van inspiratie voor F7 (mini-F)]
 
Eerste winst F7 is binnen! Afdrukken
Geschreven door Gerard van Engelenburg   
zondag 03 november 2013
devecht.jpgf7 (vsv).jpg Wat er al een aantal weken zat aan te komen, is vandaag dan gebeurd. De F7 (oftewel de mini-F’jes) hebben de eerste drie punten te pakken. Dit seizoen zijn ze begonnen met een volledig nieuwe selectie. En vanaf de eerste trainingsdag straalt het enthousiasme en het plezier van de groep af. Elke woensdag wordt er door een grote groep (elke week tussen de vijftien en twintig kinderen in de leeftijd van bijna 5 tot ruim 6 jaar oud) hard getraind om met heel veel plezier en vooral heel veel lol het spel een beetje onder de knie te krijgen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Eerste winst F7 is binnen!]
 
FC Breukelen F7 kampioen! Afdrukken
Geschreven door René van Nieuwenhuizen   
maandag 06 mei 2013
olympia25.jpgAfgelopen zaterdag was het dan zover: FC Breukelen F7 tegen Olympia'25 F3. De wedstrijd die kon bepalen of de F7 kampioen zou worden! De spanning was voelbaar bij iedereen, we moesten in ieder geval gelijkspelen. Sommigen hadden er die nacht niet goed van geslapen, anderen waren meer hoorbaar aanwezig die ochtend, het was een hele last. Helaas moesten we het doen zonder Jack. We speelden op echt gras, het gras was een beetje nat. Volgens een van de trainers een ideaal speelveld omdat de bal dan lekker rolt. Anderen dachten dat de bal dan ook makkelijk door de handen van de keeper zou kunnen glippen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen F7 kampioen!]
 
F7: twee keer gedoucht en twee keer afgedroogd Afdrukken
Geschreven door René van Nieuwenhuizen   
zaterdag 06 oktober 2012
wasmeer.pngHet zat vandaag niet heel erg mee. FC Breukelen heeft helaas met 0-7 verloren van Wasmeer F9. Het begon al in de tweede minuut toen Wasmeer het eerste doelpunt maakte. De F7 was nog niet helemaal wakker, de bal vloog door een horde verdedigers zo langs Joost de goal in. FC Breukelen vocht terug en kwam weer terug in de wedstrijd, maar helaas werd er niet gescoord en toen Wasmeer in de 15e minuut een tweede doelpunt, scoorde kwamen er snel meer. Het regende honden en katten, zoals de Engelsen zeggen. De jongens kregen op het veld al een gratis (koude) douche en werden door Wasmeer afgedroogd. Gelukkig bleef de stemming goed en werd er nog fanatiek penalty's geschoten. De scheids had prima werk verricht en zorgde dat er fair gespeeld werd. Volgende keer zijn er weer nieuwe kansen. Zet hem op mannen!
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
Zinderende wedstrijd van F7 tegen De Vecht F5 (5-5) Afdrukken
Geschreven door René van Nieuwenhuizen   
zondag 30 september 2012
devecht.jpgHet leek allemaal wel vanzelf te gaan, de eerste vijftien minuten tegen De Vecht F5. Het had wellicht te maken met de wat glooiende velden, het was net of de eerste doelpunten er vanzelf inrolden. Tygo scoorde in de 3e en in de 6e minuut en Tim in de 10e minuut. De Vecht kwam terug, hervond het spel ritme weer en scoorde in de 20e minuut. Rust dus met 3-1 voor. In de tweede helft werd het een zeer boeiend spel, de twee partijen waren erg aan elkaar gewaagd. De Vecht scoorde in 35e en de 37e minuut en kwam dus zo langszij: 3-3. De spanning liep op, vooral bij de ouders langs de kant. De kinderen werden fanatiek aangemoedigd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Zinderende wedstrijd van F7 tegen De Vecht F5 (5-5)]
 
Victorie voor FC Breukelen F7! Afdrukken
Geschreven door René van Nieuwenhuizen   
zondag 16 september 2012
laren99.jpgAfgelopen zaterdag was het smullen geblazen in Laren. Een soepel gesmeerde voetbalmachine uit Breukelen maakte met 0-9 gehakt van s.v. Laren99 F8! De trainingen hebben nu duidelijk tot resultaat geleid. FC Breukelen liet een goed stukje voetbal zien dat zich voornamelijk op de helft van de tegenstander afspeelde. Joost had niet veel te doen en besloot in de eerste helft de goal te sluiten. Een paar sterke ouders zorgden weer voor een open doel en de wedstrijd kon weer verder. De doelpuntenmakers deze dag waren 0-1 Abdullah; 0-2 Hayder; 0-3 Imre; 0-4 Imre; 0-5 Hayder / Tim; 0-6 Thijs; 0-7 Thijs; 0-8 Abdullah; 0-9 Abdullah. Klik hier voor maar liefst 148 foto's van deze wedstrijd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
Debuut van F7 bij SCH'44 Afdrukken
Geschreven door René van Nieuwenhuizen   
maandag 03 september 2012
sch44.jpgZaterdag was het dan zover, de eerste uitwedstrijd! Het was een beetje zoeken om er te komen, maar na de twintigste rotonde was dan toch de weg naar Harmelen gevonden. Het weer zat mee, een heerlijk zonnetje scheen over het groene gras. FC Breukelen F7 deed erg zijn best, maar kon helaas niet voorkomen dat SCH'44 F7 een paar goals meer maakte. Ik ben eerlijk gezegd de tel kwijt geraakt, volgens sommigen was het 2-0 achter, anderen spraken over meer. Hoe dan ook heeft FC Breukelen goed zijn best gedaan, SCH'44 had echter heel vals een goaltjesdief en daar was geen kruid tegen gewassen. Volgend keer gaat het vast beter, want dit was een leuke en leerzame ervaring. Complimenten nog aan de scheidsrechter die de kinderen prima door hun eerste wedstrijd heen loodste. (Klik op de foto's om te vergroten.)
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Debuut van F7 bij SCH'44]
 
F7 ongeslagen toernooiwinnaar bij s.c. 't Gooi Afdrukken
Geschreven door Kitty Korte   
zondag 13 mei 2012
Alle vier de wedstrijden winnen en geen enkel tegendoelpunt incasseren. Tja, dan win je terecht het toernooi bij s.c. 't Gooi afgelopen zaterdag 12 mei in Hilversum. Collin, Sacha, Thieu, Tim, Tristan, David, Noah, Guus, Jort en Nick verdienden met hun zegetocht een prachtige beker. Dat het een gezellige en succesvolle dag is geworden en een mooie afsluiter van een leuk seizoen, bewijzen de foto's van Danielle Boekeloo. (Klik om te vergroten.)
 img_5373.jpg  img_5391.jpg
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 45