Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
F6
Prachtige zege voor F6 in Ankeveen Afdrukken
Geschreven door Sandra Veldt   
dinsdag 04 februari 2014
asv65.jpgf6.jpg Op 25 januari zou de eerste wedstrijd na de winterstop zijn, maar helaas hadden wij niet voldoende spelers. Dus werd de wedstrijd ingehaald op woensdagavond 29 januari in Ankeveen. Alle jongens hadden er zin in. Vol verwachting keken ze uit naar de wedstrijd, want hoe zou het nu gaan nu we een klasse lager spelen? Komen we gelijkwaardige teams tegen? En hoe zou onze team omgaan met elkaar nadat drie spelers verhuisd zijn naar de andere teams en we een nieuwe speler (welkom Presley!) erbij hebben gekregen?
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Prachtige zege voor F6 in Ankeveen]
 
F6 klaar voor tweede seizoenshelft Afdrukken
Geschreven door Sandra Veldt   
dinsdag 17 december 2013
maarssen.jpg Waaf6.jpgr we niet op gehoopt hadden, is toch gebeurd. De jongens hebben in de laatste wedstrijd voor de winterstop zich van hun beste kant laten zien! Ondanks de kleine nederlaag 3-1 tegen v.v. Maarssen F8, met dank aan Joel (voor het eerst na veelal met grote cijfers te verliezen) hebben de jongens echt voetbal laten zien. Er werd veel overgespeeld, veel verdedigd en aangevallen. In deze wedstrijd was te zien hoe gewaagd de jongens aan elkaar waren. Ook de ouders en de leidsters hadden genoten van de wedstrijd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F6 klaar voor tweede seizoenshelft]
 
F6 verliest bij Elinkwijk, maar geeft moed niet op Afdrukken
Geschreven door Sandra Veldt   
maandag 16 september 2013
elinkwijk.jpgf6.jpg Zaterdag 14 september moesten we uit spelen tegen USV Elinkwijk F6 in Utrecht. Na de nederlaag van vorige week tegen Laren F4, waarin de jongens elkaar nog moesten leren kennen en elkaar nog moesten zoeken op het veld, gingen ze deze keer vol vertrouwen de wedstrijd tegemoet. Iedereen had er zin in. De start ging denderend. Bijna hadden ze een kans om te scoren. Helaas gingen de tegenstanders beter spelen en werd het in de eerste helft al gauw 4-0.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F6 verliest bij Elinkwijk, maar geeft moed niet op]
 
Voorjaarskampioen F6 in het zonnetje Afdrukken
Geschreven door Niels Meesters   
maandag 27 mei 2013
fcbreukelen.jpgMet zeven overwinningen en slechts één nederlaag is de F6 van FC Breukelen kampioen van de voorjaarscompetitie geworden. De eerste plaats werd dit weekend gevierd in de kantine met patatjes. De kampioenen van links naar rechts op de onderste rij: Micky de Gier, Tieme Meesters, Romijn Heus en Joris Spruijt. Middelste rij: Tyler Krijgsman, Jesse Hoogeveen, Remko Idink, William Blaauw, Noël Hentenaar en Casper Tolmeyer. En de trainers en coaches Jan Hoogeveen, Marcel Heus, Dennis de Gier en Guido Hentenaar.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Voorjaarskampioen F6 in het zonnetje]
 
F6 zet 's-Graveland F7M met 5-2 opzij Afdrukken
Geschreven door Marcel Heus   
zaterdag 27 april 2013
sgraveland.jpgVanmorgen moesten we tegen de grote meiden van ‘s-Graveland F7M, dit keer met een lekker zonnetje in plaats van regen, wind en kou. Na een goede warming-up waren een paar spelers ervan overtuigd dat ze nu zouden gaan winnen. Er zaten wel een paar grote meiden bij, maar met een goede tactiek en slim spelen moest het voor FC Breukelen te doen zijn. Na de aftrap domineerde ‘s-Graveland toch meteen de wedstrijd en kon onze keeper niet voorkomen dat er 0-1 werd gescoord. FC Breukelen was nu een beetje wakker geworden en ging meteen in de aanval. Joris wist gelukkig de gelijkmaker te maken.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F6 zet 's-Graveland F7M met 5-2 opzij]
 
Mooie zege van F6 op koploper Victoria F19 Afdrukken
Geschreven door Dennis de Gier   
zondag 21 april 2013
victoria.jpgVandaag, 20 april, moest FC Breukelen F6 tegen de koploper Victoria F19 spelen. Niet zo maar een wedstrijd, nee, een wedstrijd tussen de nummer 1 Victoria en nummer 2 FC Breukelen. De spanning was voelbaar met name bij enkele ouders (ik zal geen namen noemen) die vroeg in de ochtend al tel contact met ondergetekende zochten om de tactiek door te spreken. Om 12.15 uur floot de scheidsrechter af en konden de F6'jes aan de bak. Vanaf het eerste moment waren de teams aan elkaar gewaagd. Na een paar minuten al had Victoria een grote kans, maar gelukkig stond Remco op keep en kwam goed uitlopen en stopte de bal.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Mooie zege van F6 op koploper Victoria F19]
 
F6 speelt koploper 't Gooi F4 van de mat Afdrukken
Geschreven door Niels Meesters   
zaterdag 16 maart 2013
tgooi.jpgTwee weken geleden begon de F6 de voorjaarscompetitie met een 3-2 thuisoverwinning op het Hilversumse Victoria F19. Enigszins overmoedig traden ze de week daarna aan tegen de dames van 's-Graveland. In de stromende regen en bittere kou werd er met 4-1 verloren van de verrassend sterke meiden. Vandaag moesten de mannen en dame aantreden tegen de ongeslagen koploper van de competitie, 't Gooi F4. Vanaf de aftrap zagen we een fel en goed samenspelend FC Breukelen wat al snel resulteerde in de openingstreffer. Tieme stond op de goede plek na wat gerommel voor het doel van 't Gooi. Het tweede doelpunt kwam van Romijn en zo stond FC Breukelen na de eerste helft knap op voorsprong.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F6 speelt koploper 't Gooi F4 van de mat]
 
Zwaarbevochten gelijkspel FC Breukelen F6 tegen Wasmeer F8 Afdrukken
Geschreven door Niels Meesters   
zondag 28 oktober 2012
wasmeer.pngNa vorige week nipt te hebben verloren in de bekerwedstrijd tegen Wasmeer F7 stond de Breukelse F6 vandaag op scherp om zich niet weer te laten verrassen door de mannen van Wasmeer. Maar ook Wasmeer rook kansen en zij pakten meteen de eerste waarbij keeper Tieme kansloos was. FC Breukelen kwam na een mooie aanval en doelpunt van Romijn al snel weer gelijk, maar moest kort daarna toch nog twee tegendoelpunten incasseren. Gelukkig werd vóór rust nog de aansluiting gevonden en werd er limonade gedronken bij een 2-3 stand.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Zwaarbevochten gelijkspel FC Breukelen F6 tegen Wasmeer F8]
 
Victoria F19 maatje te groot voor FC Breukelen F6 Afdrukken
Geschreven door Dennis de Gier   
zaterdag 13 oktober 2012
victoria.jpgFC Breukelen F6 moest uit tegen Victoria F19(!) tegen wie we voor de beker al een keer gespeeld hadden. Toen werd er verloren en achteraf bleek dat een ander team te zijn geweest. Na vorige week in de stromende regen een klinkende overwinning te hebben behaald, was FC Breukelen gemotiveerd om de stijgende lijn door te zetten. De F6'jes begonnen goed (helaas was Tyler op vakantie), maar waren nogal onder de indruk van een wel hele grote 7-jarige speler. Al snel had de F6 een paar goals tegen, ondanks goed keeperswerk van Noel. Dankzij de enorme uitballen van Noel werd FC Breukelen langzamerhand wat dreigender met hier en daar een kleine kans voor Romijn en Tieme.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Victoria F19 maatje te groot voor FC Breukelen F6]
 
FC Breukelen F6 behaalt eerste overwinning! Afdrukken
Geschreven door Niels Meesters   
zaterdag 22 september 2012
tgooi.jpgNa een zware wedstrijd afgelopen maandagavond tegen de ervaren spelers van de Breukelse F5, die met ruime cijfers werd verloren, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen s.c. ’t Gooi F4 op het programma. Het team stond zeer gemotiveerd in het veld om te laten zien dat ze ‘het geheim’ kenden. Op de training hadden ze heel hard geoefend op overspelen en vrijlopen, en dat was te zien. Na een aantal mooie passes scoorde Tieme de openingstreffer. ’t Gooi kwam ook gevaarlijk dicht bij een doelpunt met een spits met twee prachtige paardenstaarten. Goed keeperswerk van William voorkwam tegendoelpunten.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen F6 behaalt eerste overwinning!]
 
F6 wint gemakkelijk van s.v. Laren 99 F9 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zaterdag 28 april 2012
laren99.jpgDeze morgen stond de uitwedstrijd bij s.v. Laren 99 F9 op het programma. In de stromende regen ging de tocht naar Laren, waar het weer gelukkig beter werd. De F6 begon fel aan het duel en dat resulteerde na enkele goede combinaties in 2-0. Daarna verslapte kampioen FC Breukelen iets wat een tweetal kansen opleverde voor Laren en resulteerde in de ruststand 2-2. De tweede helft wist FC Breukelen weer druk te zetten en werd het een waar doelpuntenfestijn. Al snel stonden we voor met 5-2.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F6 wint gemakkelijk van s.v. Laren 99 F9]
 
F6 kampioen voorjaarscompetitie Afdrukken
Geschreven door Reinier Haagoort   
zaterdag 21 april 2012
nvc.jpgVanmorgen moest de F6 spelen tegen de nummer 2 van de competitie, NVC F9 uit Naarden. Bij winst of gelijkspel zouden ze kampioen zijn. Veel ouders trotseerden het gure weer om te supporteren. NVC speelde voor zijn laatste mogelijkheid om kampioen te kunnen worden. Al met al een beladen wedstrijd. Vanaf de aftrap werd fel gespeeld en gingen beide partijen voor de winst. Door een ongelukkige bal kwam FC Breukelen op achterstand. Dit werd al vrij snel rechtgezet. Na de 1-1 werd gelijk de 2-1 binnengeschoten. Na een bloedstollende tweede helft, waarin niet meer gescoord werd, was het kampioenschap binnen. De jongens van de F6 zijn kampioen van de voorjaarcompetitie 7e klasse 2012. Gefeliciteerd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F6 kampioen voorjaarscompetitie]
 
F6 wint derby bij v.v. Kockengen F3 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zaterdag 14 april 2012
kockengen.jpgWe hebben het grootste gedeelte van de competitie gehad en de ontknoping nadert. De F6 ging vandaag op bezoek bij de nummer 3 v.v. Kockengen F3. Met een voorsprong van zeven punten en vier wedstrijden te gaan, zouden ze goede zaken doen als ze de volle winst weten te pakken. FC Breukelen begon goed en zette druk. Dit leverde de 0-1 op. Eén uitbraak van Kockengen zorgde voor de 1-1. Dit was gelijk de ruststand. Na rust wist Kockengen de 2-1 in te schieten. FC Breukelen ging niet bij de pakken neerzitten, maar werd feller en door goed overspel werd de gelijkmaker terecht binnengeschoten. De jongens hadden de smaak te pakken en gingen door en dit leverde de 2-3 en na een penalty zelfs de 2-4 op. Kockengen wist uit een van de laatste aanvallen nog op de 3-4 te komen en dit was tevens de eindstand. De jongens van de F6 hadden een goede en leuke partij voetbal op de mat gelegd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
F6 wint topper van NVC F9 in Naarden Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zaterdag 07 april 2012
nvc.jpgVanochtend stond er voor de F6 een echte topper op het programma. De F6 moest tegen de nummer 2 van de competitie, NVC F9 uit Naarden. De eerste helft wisten de jongens van de F6 op voorsprong te komen en werd het 0-1. FC Breukelen bleef aandringen, maar wist er geen tweede treffer in te krijgen. Na rust deed NVC iets terug en wist langszij te komen. Gelukkig ging FC Breukelen niet bij de pakken neerzitten en wist door hard werken de 1-2 binnen te tikken en maakte het later af door de derde treffer eveneens raak te pegelen. Dit was tevens de eindstand 1-3. De F6 nestelt zich door deze overwinning steviger boven in het klassement.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
Zevenklapper bij F6 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zaterdag 31 maart 2012
victoria.jpgVanmorgen stond de uitwedstrijd bij de meiden van Victoria F20M op het programma. In de najaarscompetitie werd er nog nipt verloren (3-2) en twee weken geleden werd er na een zenuwslopende wedstrijd thuis gewonnen (4-2). Oftwel: het zou wel weer eens een spektakelstuk kunnen worden. De eerste helft wisten de jongens door goed overspel en veel inzet op een verdiende 0-1 te komen. Victoria was dan ook amper bij het doel van FC Breukelen geweest. Na de rust gingen ze echt los. Na goed samenspel kwam de één na andere kans en dit resulteerde uiteindelijk in een waar doelpuntenfestijn. Het ene doelpunt was nog mooier dan het andere en iedereen droeg zijn steentje bij aan deze mooie en terechte overwinning van 0-7.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
Zenuwslopende wedstrijd FC Breukelen F6 tegen Victoria F20 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zondag 18 maart 2012
victoria.jpgVanmorgen stond de lastige wedstrijd tussen de jongens van de F6 tegen de meiden van Victoria F20 op het programma. In het najaar hadden de ploegen elkaar al getroffen en toen werd het een 3-2 overwinning voor Victoria. Nu hadden de jongens van de F6 nog iets recht te zetten. Ze kwamen goed uit de startblokken en wisten al vrij snel de 1-0 binnen te werken gevolgd door de 2-0. Echter daarop zakten ze iets in en wisten de meiden de aansluitingstreffer te maken en daarna kwamen ze zelfs op gelijke hoogte. Na rust bleven de jongens aandringen en kwamen de meiden via de counter gevaarlijk bij het doel. Echter het harde werken werd beloond door het maken van het derde doelpunt. De uiteindelijk uitslag werd 4-2 voor FC Breukelen F6 dat hiermee mee blijft doen boven aan de ranglijst.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 30