Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
F5
Doelpuntenregen bij de F5 Afdrukken
Geschreven door René van Nieuwenhuizen   
zondag 26 januari 2014
f5.jpgolympia25.jpg De tweede helft van het seizoen is heel goed begonnen voor de F5. Zaterdag mochten de jongens aantreden tegen Olympia '25 F2. Tim wist nog te herinneren dat de mascottehond van Olympia vorige keer een Olympiatruitje aanhad tegen de kou, dit keer was ie in zijn blootje (brrr). Er werd heel erg goed samengewerkt en overgespeeld, gelijk al in de eerste minuut was het bijna raak. Thijs schoot de bal net naast het doel. Hij was waarschijnlijk afgeleid door de blonde lokken van de keepster.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Doelpuntenregen bij de F5]
 
F5 in de wolken! Afdrukken
Geschreven door René van Nieuwenhuizen   
zondag 17 november 2013
hertha.jpg f5.jpg Afgelopen zaterdag was de F5 weer in de wolken! 6-1. Het begon ook letterlijk zo, met dichte mist moesten we vertrekken om te spelen tegen Hertha F2. De begintijd was vervroegd, zodat de meeste kinderen en ouders duf op de verzamelplek stonden. "Het moet niet gekker worden wat de tegenstander doet om van ons te winnen", had de coach nog geschreven. Dezelfde coach had de grootste moeite om zijn warme bedje te verlaten en kon als ontbijt alleen nog maar een banaan scoren. Gelukkig was hij weer helemaal alert op het veld en coachte het team naar een grote hoogte, helemaal de wolken in!
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F5 in de wolken!]
 
FC Breukelen F5 kampioen Afdrukken
Geschreven door Annet Koops   
dinsdag 04 juni 2013
130604_kampioensbeker.jpgHet was zwoegen en zweten dit seizoen. Het was ook lol maken en veel lachen met elkaar. Twee trainers, twee coaches en heel veel enthousiaste ouders leefden mee en waren getuige van het prachtige eindresultaat: een kampioenschap! In de supergrote beker zijn alle lachende gezichtjes van het team makkelijk te vangen. De jongens van FC Breukelen F5 zijn enorm  gegroeid dit seizoen. Ze spelen over, luisteren naar elkaar, maken afspraken over corners en vinden het gaaf om met elkaar te voetballen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen F5 kampioen]
 
Bloed, zweet en tranen ... Afdrukken
Geschreven door Annet Koops   
donderdag 16 mei 2013
altius.jpgTjongejongejonge. Spanning en sensatie bij de F5 als het gaat om de afsluiting van het seizoen. Het lijkt de eredivisie wel! Woensdagavond 15 mei moest het talententeam om half zes spelen tegen Altius F7. In de poule staat dit team op de vijfde plaats, dus er leek geen vuiltje aan de lucht. De F5 moest winnen om de kaarten voor het kampioenschap in eigen hand te houden. De opening was direct voor Altius. Ze zaten kort op de bal, waren scherp in de duels en zetten volop druk op de goal. Onze jongens voelden zich in het nauw gedreven. De 1-0 van Altius leek dan ook niet onverdiend.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Bloed, zweet en tranen ...]
 
Elk nadeel heb z’n voordeel Afdrukken
Geschreven door Annet Koops   
maandag 08 april 2013
huizen.jpgMet 15-0 verloren. Daar zou je geen woorden meer aan vuil moeten maken. Toch? Mis! De jongens van de F5 verdienen een groot compliment. En dus maken we er woorden aan vuil. Het team F5 van Breukelen kwam ver in de beker dit jaar. Zo ver zelfs, dat ze struikelden over een team uit Huizen met jongens die een kop groter waren dan zijzelf. Ze gingen strijdend ten onder tegenover voetballers die een jaar of twee ouder waren. En dan wordt het 15-0. Het is zuur. Het is jammer. Maar het levert ze ervaring op. Ze weten even weer wat verliezen is. Heel bruikbaar in de competitie. Omdat ze daar nog steeds de koppositie bekleden. Ze hebben verloren in de beker en dat houdt ze scherp voor het vervolg van de competitie. Zoals Johan zei: "Elk nadeel heb z’n voordeel." Ook voor de ouders aan de zijlijn. Ook wij weten weer hoe het is een mannetje te moeten opbeuren door te zeggen dat verliezen niet erg is. Dat een mooie zaterdag echt niet afhangt van een wedstrijd. Toch? Op naar de volgende wedstrijd!
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
F5 bekert verder na 0-3 zege bij Wasmeer F6 Afdrukken
Geschreven door Chris Vermeulen   
donderdag 28 maart 2013
wasmeer.pngOp woensdagavond 27 maart moest de F5 aantreden tegen Wasmeer F6 in Hilversum voor de tweede ronde van de KNVB-beker. De F5 en de E5 van FC Breukelen moeten de eer van de club hoog houden; het zijn de laatste nog actieve jeugdelftallen op het bekerfront. Iedereen was aanwezig, dus we konden op volle sterkte beginnen. Het was nog steeds erg fris voor de meegereisde supporters, maar onze mannen hadden daar geen last van. Na een wat voorzichtige start, begon Breukelen in een tot dan toe redelijk gelijk opgaande strijd, langzamerhand wat sterker te worden.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F5 bekert verder na 0-3 zege bij Wasmeer F6]
 
Helden van F5 beginnen competitie goed! Afdrukken
Geschreven door Joris Ellens   
maandag 04 februari 2013
sgraveland.jpgIn de mooie, nieuwe tenues begonnen de jongens afgelopen zaterdag aan hun eerste wedstrijd in de vernieuwde competitie en omdat we een klasse hoger zijn ingedeeld, was het voor iedereen spannend. De tegenstander, ’s-Graveland F6, kenden wij nog vanuit de vorige klasse en we hadden de laatste wedstrijd met 4-1 verloren. Uiteraard hadden we toen al het gevoel dat er meer inzat, maar het kwam er destijds niet uit. Tijd voor sportieve wraak was het devies en de jongens begonnen meteen sterk.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Helden van F5 beginnen competitie goed!]
 
F5 ongeslagen door voorronde KNVB-beker Afdrukken
Geschreven door Thad van der Bruggen   
zondag 25 november 2012
devecht.jpgMet een 1-7 winst op s.v. De Vecht F5 is FC Breukelen F5 afgelopen zaterdag ongeslagen door de voorronde van de KNVB-beker gekomen. Na eerdere winst tegen Victoria F17 en Victoria F18 kon het eigenlijk niet meer misgaan, maar als team moet je het dan wel afmaken. De F5 liet zien dat de training onder leiding van Jonas en Jerry heeft geleid tot een hecht team, waarin iedereen zijn eigen taak heeft, er goed wordt overgespeeld en gezamenlijk voor de overwinning wordt gestreden. Zaterdag kwam de F5, ondanks de mist en de kou, geen moment in de problemen. Op naar de volgende ronde!
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F5 ongeslagen door voorronde KNVB-beker]
 
F5 trapt het seizoen goed af Afdrukken
Geschreven door Joris Ellens   
maandag 10 september 2012
victoria.jpgDe bikkels van de F5 hebben afgelopen zaterdag tegen Victoria een F18 goed vervolg gegeven aan een flitsende seizoensstart. Na twee oefenwedstrijden met respectievelijk 6-0 en 7-0 te hebben gewonnen, werd Victoria afgelopen zaterdag verslagen met 0-5 in de strijd om de KNVB-beker. Het is ontzettend leuk om te zien hoe onze mannen een hecht team vormen en dat ze elke zaterdag massaal ondersteund worden door veel ouders en familie. Je ziet de jongens met de week groeien en aan enthousiasme is geen gebrek.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F5 trapt het seizoen goed af]
 
F5 afgetekend voorjaarskampioen Afdrukken
Geschreven door Arjan Wisseborn   
woensdag 23 mei 2012
nvc.jpgMet een machtige 0-13 overwinning in de inhaalwedstrijd van afgelopen woensdag tegen NVC F13 (Naarden Vesting Combinatie) was het voorjaarskampioenschap van FC Breukelen F5 een feit. Niet alleen bleef de F5 ongeslagen, maar tevens werden alle (tien) wedstrijden gewonnen met een uiteindelijk doelsaldo van 78 goals voor en slechts 8 tegen. Vooral in de tweede helft werd vaak toegeslagen door een voorbeeldige inzet en steeds beter samenspel. Door de overwinning van woensdag kon zaterdag het kampioenschap worden gevierd bij FC Breukelen. Jongens, van harte gefeliciteerd!
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F5 afgetekend voorjaarskampioen]
 
F5 FC-Utrecht Afdrukken
Geschreven door Lucas Beekman   
maandag 06 december 2010

Als je aan de jongens van de F5 vroeg wat 5 december zo bijzonder maakt, dan ging het antwoord niet over Sinterklaas, maar over Utrecht-Heerenveen. De vader van Tony, Dennis, had geregeld dat we met zijn allen, samen met de papa’s naar de wedstrijd konden. Op zich al een enorm feest, maar er was nog veel meer.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F5 FC-Utrecht]
 
Baderie Smit nieuwe shirtsponsor F5 Afdrukken
Geschreven door Jeroen van Brussel   
maandag 11 oktober 2010

Sinds afgelopen zaterdag heeft de F5 van FC Breukelen een nieuwe shirtsponsor, Baderie Smit.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Baderie Smit nieuwe shirtsponsor F5]
 
F5 duidelijk een maatje te groot voor de Vecht Afdrukken
Geschreven door Mathieu Marell   
zaterdag 02 oktober 2010

Na alweer 3 overwinningen op rij voor de F5 van Breukelen stond de F4 de Vecht in Loenen op het programma.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F5 duidelijk een maatje te groot voor de Vecht]
 
Eerste wedstrijd van F5 op zaterdag 21 augustus Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
maandag 23 augustus 2010

Zaterdag was het dan zover, de eerste echte wedstrijd van de F5. Om half negen verzamelen om allemaal om te kleden in de mooie voetbalshirts, broeken en sokken van FC Breukelen. Op het veld werden we verrast door de tegenstander, want het team van CSW uit Wilnis was een meisjesteam.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Eerste wedstrijd van F5 op zaterdag 21 augustus]
 
Breukelen F5 gewonnen! Afdrukken
Geschreven door Joyce van Bon   
zondag 28 maart 2010

Voor het eerst wist Breukelen F5 winst te boeken sinds de overstap van de VSV- naar de KNVB-competitie.

Het enige en winnende doelpunt tegen Kockengen F2 werd gescoord door Eljareau. Door deze overwinning klimt het team van de 8e naar de 6e plaats in de competitie.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Breukelen F5 gewonnen!]
 
Winst F5 in gemeentederby Afdrukken
Geschreven door Edith Veldmeyer   
zaterdag 10 oktober 2009

Om 11 uur begon de wedstrijd in Kockengen tegen het derde elftal. Er werd hard gestreden door beide teams. Toch was het veldoverwicht voor Breukelen. Er werden goede kansen gecreëerd, maar de keeper van Kockengen was sterk en hield veel tegen.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Winst F5 in gemeentederby]
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 28