Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
F4
Nuttige oefenpot F4 Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zaterdag 29 maart 2014
f4.jpgf6.jpgDaar zowel de F4 als de F6 vrij was vandaag, was er onderling een oefenwedstrijd gepland. Beide teams hadden slechts zeven spelers, dus de aanwezigen konden lekker de hele wedstrijd spelen. Het aanwezige publiek kon genieten van een heerlijk voorjaarszonnetje en de eerste zonnebrand werd gesmeerd, zodat er niet gedacht werd dat de coaches rood aanliepen van de spanning. Uiteindelijk werd er om kwart voor negen afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Ruben van Wageningen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Nuttige oefenpot F4]
 
FC Breukelen F4 - FC Breukelen F3 Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zaterdag 22 maart 2014
f4.jpgf3.jpgVandaag een onderlinge Breukelense confrontatie, de terugwedstrijd van de F4 tegen onze eigen F3. De meest waarschijnlijke kampioen van de poule had de laatste weken met dubbele cijfers gewonnen en wilde hier vandaag ook goed voor de dag komen. De F4 had gezorgd voor een topscheidsrechter in de persoon van eersteselectiespeler Lars van der Post. Na het controleren van de netten was scheidsrechter Van der Post klaar om de teams aan de aftrap te laten verschijnen en zo werd er om 8:45 uur afgetrapt.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen F4 - FC Breukelen F3]
 
FC Breukelen F4 mist net dat beetje geluk Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zaterdag 15 maart 2014
victoria.jpgf4.jpgVoor de F4 begon vandaag alweer de tweede helft van de voorjaarscompetitie en wel tegen Victoria F9. Thuis werd hier een 3-2 zege op behaald en met dit in het achterhoofd werden er ook vandaag weer enige kansen toebedeeld. Met in de gelederen vandaag Joost, met dank aan de F5, op het doel en slechts één extra speler werd afgereisd naar Sportpark Loosdrecht. Hoewel de wedstrijd om 12.45 uur op het programma stond werd er pas om 13.00 uur afgetrapt onder leiding van onze eigen Marcel Roovers.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen F4 mist net dat beetje geluk]
 
Altius F4 en FC Breukelen F4 komen tot remise Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zondag 09 maart 2014
altius.jpgf4.jpgTerwijl het restje duisternis wordt weggedrukt door de zonnestralen, staat een team al op afreizen naar Hilversum. Onze jongens zitten nog slaperig met hun hoofd tegen de ramen gekleefd wanneer we wegrijden. Onze eerste echte uitwedstrijd staat op het programma: om half negen dient er te worden afgetrapt tegen Altius F4. Het laatste restje slaap wordt nog even uit de ogen gewreven en om tien over acht begeven we ons naar het veld. Warmlopen, even dollen en klaar voor de start.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Altius F4 en FC Breukelen F4 komen tot remise]
 
F4 - Victoria F11: De winnaar verliest Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zaterdag 01 maart 2014
f4.jpgvictoria.jpg Na een verplichte rust van twee weken stond vandaag alweer de vierde wedstrijd op het programma. Weer thuis en nu tegen Victoria F11 dat tot nu toe ongeslagen was. Even na kwart voor negen werd er afgetrapt door de gasten. Het waren echter onze jongens die als een raket uit de startblokken schoten met diverse aanvallen op Victoria. Victoria had als enige mogelijkheid achteruit lopen en zo veel mogelijk tegenhouden. Na luttele minuten scoorde laatste man Deylano beheerst nadat de bal terugsprong in het veld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F4 - Victoria F11: De winnaar verliest]
 
F4 denkt aan publiek Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zaterdag 08 februari 2014
f4.jpgwasmeer.png Vandaag bleek de F4 weer de enige wedstrijd te zijn die gespeeld werd in de poule. Thuis op het kunstgras is het een zekerheid dat het doorgaat. Op het programma stond Wasmeer F5. Onder leiding van Guido de Ridder werd afgetrapt even na kwart voor negen. Met een straffe wind en aanhoudende regen gingen de oranje leeuwen vol in de aanval en kregen ze binnen vijf minuten een drietal kansen via Dano. Dit leverde nog geen doelpunt op, maar FC Breukelen was duidelijk beter aan de wedstrijd begonnen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F4 denkt aan publiek]
 
Clash F3 - F4 Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zondag 02 februari 2014
f3.jpg f4.jpg In de poule samen met broer F3 en door weersomstandigheden de enige wedstrijd die doorging. Met een constante regenbui en een kou werd er rond kwart voor negen afgetrapt door de nummer 2 en 3 in de poule. Na één wedstrijd is dit natuurlijk nog geen graadmeter hoe een wedstrijd al dan niet zal aflopen. Onbevangen werd aan de wedstrijd begonnen, maar al snel bleek dat dit in vergelijking met vorige week niet het gewenste resultaat opleverde. Bij de eerste aanval van de F3 werd er direct door hen gescoord.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Clash F3 - F4]
 
FC Breukelen F4 - Victoria F9: in the pocket Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zaterdag 25 januari 2014
f4.jpgvictoria.jpg Vandaag stond de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma. In het team hebben tijdens de winterstop enige wijzigingen plaatsgevonden. Om een en ander in elkaar te laten passen en de spelers weer aan elkaar te laten wennen zijn er dan ook een aantal oefenwedstrijden gespeeld. Nu was het dan weer voor het 'echie' en na een gedegen warming-up werd na enige vertraging begonnen aan de wedstrijd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen F4 - Victoria F9: in the pocket]
 
Uitputtende match FC Breukelen F4 - De Vecht F4 Afdrukken
Geschreven door Ronald Elzenaar   
zondag 19 januari 2014
f4.jpgdevecht.jpg Als afsluiting van de oefenreeks ter voorbereiding van de voorjaarscompetitie werd er vandaag wederom gespeeld door onze F4. Met de jarige Finn als captain werd vandaag gespeeld tegen s.v. De Vecht F4. Coach Hans was helaas door griep geveld en hierdoor afwezig. De Vecht'jassen' waren met elf en in overleg werd er negen tegen negen gespeeld. Na de aftrap was het FC Breukelen dat het spel naar zich toe trok. Hierdoor was het grootste gedeelte van de eerste helft dan ook FC Breukelen die het spel maakte.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Uitputtende match FC Breukelen F4 - De Vecht F4]
 
F4 sluit najaar af in stijl Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zondag 08 december 2013
demeern.jpgf4.jpg Vandaag stond alweer de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft op het programma. Er werd afgereisd naar De Meern alwaar tegen de plaatselijke F7 om half tien afgetrapt diende te worden. Door het miezerige weer werd besloten om de spelers de warming-up in de kleedkamer te laten doen en het was leuk om de mannen de rek- en strekoefeningen voor het eerst te zien doen. Uiteindelijk moesten zij dan toch de miezerige regen in en er werd snel begonnen door ons zevental.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F4 sluit najaar af in stijl]
 
F4 grijpt naast de winst Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zondag 01 december 2013
f4.jpgpvc.jpg Na de midweekse Sinterklaas-perikelen op het sportpark was het even lastig om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Met enig oponthoud kon er toch even na kwart voor negen afgetrapt worden voor de wedstrijd tegen PVC. Met een ruime schare publiek langs de lijn en onder vele aanmoedigingen werd er begonnen aan de wedstrijd om de rode lantaarn. Even voor de duidelijkheid: het is natuurlijk de bedoeling dat je deze trofee niet wint!
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F4 grijpt naast de winst]
 
Ondanks verlies waardige afsluiting F4 in bekertoernooi Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zaterdag 23 november 2013
f4.jpgvictoria.jpg Vandaag speelde de F4 zijn laatste bekerwedstrijd, thuis tegen Victoria F7. Daar eerder werd verloren van Laren F2, was een slechts een monsterscore genoeg om het bekertoernooi een vervolg te geven. De boodschap die dan ook werd meegegeven was simpel; lekker ballen en zie het maar als een oefenwedstrijd. Met Victoria aan de aftrap kwamen zij als een duveltje uit een doosje, FC Breukelen was nog niet wakker, en het stond 0-1.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Ondanks verlies waardige afsluiting F4 in bekertoernooi]
 
F4 onnodig onderuit tegen Desto F4 Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zaterdag 16 november 2013
desto.jpgf4.jpg Omgeven door een waterige mist werd er vandaag afgereisd naar Sportpark De Vryheit alwaar om half tien de aftrap tegen Desto werd genomen. Doordeweeks was er nog een oefenpotje gespeeld tegen de F6 welke met goed gevolg werd afgesloten. Hierdoor gesterkt werd er met goede moed gestart. Maar het gezegde “resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst” bleek al snel uit te komen. Waar Desto de bal goed rond liet gaan, leken onze jongens hiervan onnodig onder de indruk.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F4 onnodig onderuit tegen Desto F4]
 
F4 op de goede weg Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zaterdag 09 november 2013
f4.jpgmaarssen.jpg Wederom onder een lekker herfstzonnetje stond de F4 al om kwart voor negen aan de aftrap voor de wedstrijd tegen Maarssen F4. Na het redelijke resultaat tegen de koploper van vorige week was een ieder ervan overtuigd dat ook vandaag weer een fijne pot op de mat gelegd kon worden. Voor het eerst dit seizoen waren wij voltallig aanwezig en dit hield in dat eindelijk Jonathan, na een lange blessure, zijn opwachting maakte in de F4. Met de vaste as in het veld werd begonnen en iedereen deed weer zijn uiterste best.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F4 op de goede weg]
 
Goede pot van F4 tegen Elinkwijk F4 Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zondag 03 november 2013
f4.jpgelinkwijk.jpg Onder goede omstandigheden stond vandaag de wedstrijd tegen Elinkwijk F4 op het programma. Het was een lekkere zaterdag om te voetballen en de temperatuur en weersomstandigheden werkten ook mee. Zo was het dat om kwart voor tien de wedstrijd afgetrapt werd. Het leek aanvankelijk een mooie wedstrijd te worden met kansen over en weer. Gelegenheidskeeper Dano liet zien dat hij zich steeds beter thuis voelt onder de lat en had een aantal goede reddingen op de diverse inzetten van Elinkwijk.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Goede pot van F4 tegen Elinkwijk F4]
 
Geflatteerde nederlaag F4 bij SVM F1 Afdrukken
Geschreven door Hans de Bie   
zondag 27 oktober 2013
svm.jpgf4.jpg "Moet ik nog vroeger uit mijn bed dan wanneer ik naar school moet!" Dat was het eerste wat we te horen kregen tijdens het verzamelen voor de wedstrijd van vandaag. Tja, dat hebben de andere teams natuurlijk ook wanneer zij bij ons spelen. Maar toch was bijna iedereen op tijd en konden we vertrekken naar Maartensdijk voor de wedstrijd tegen SVM F1. Aangekomen bij SVM was het baden in luxe, een grote kleedkamer helemaal voor ons zelf en ook nog eens geen gesjouw met de tassen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Geflatteerde nederlaag F4 bij SVM F1]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 62