Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
F2
Mooi man! Afdrukken
Geschreven door Annet Koops   
maandag 10 maart 2014
f2.jpgosm75.jpgZaterdagochtend 8 maart waren alle ingrediënten voor een sportieve voetbalwedstrijd aanwezig. Strak groen veld, sfeervol zonnetje, enthousiaste ouders, opa’s en oma’s aan de zijlijn, een scheidsrechter(!) en twee volledige teams. FC Breukelen F2 trad aan tegen OSM'75 F3 uit Maarssen. Vanaf de aftrap gaven de Maarssenaren aan voor de winst te gaan in deze partij.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Mooi man!]
 
F2 pakt eerste punt in 2e klasse Afdrukken
Geschreven door Chris Vermeulen   
zondag 02 februari 2014
wasmeer.pngf2.jpg Vandaag stond de wedstrijd tegen Wasmeer F1 op het programma. Deze tegenstander speelde in de voorjaarscompetitie nog in de 1e klasse en had vorige week ruim gewonnen. Zelf hadden we vorige week ruim verloren van ’s-Graveland F1. En dat was even slikken voor de mannen, want verliezen met die cijfers, had men nog niet vaak mee gemaakt. Maar met frisse moed ging men vandaag de strijd opnieuw aan. Het weer was niet best, maar ondanks dat waren er toch de nodige supporters mee.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F2 pakt eerste punt in 2e klasse]
 
Tikkie Afdrukken
Geschreven door Annet Koops   
maandag 04 november 2013
f2.jpgsch44.jpg Er zijn van die wedstrijden waarin alles loopt volgens het boekje. Waarin puzzelstukjes op hun plaats vallen. Zo’n wedstrijd speelde F2 afgelopen zaterdag thuis tegen Sportclub Harmelen F2 (SCH'44). Vol verbazing zagen ouders en opa’s en oma’s hoe de jongens vanaf het eerste fluitsignaal de ballen keurig aannamen, overspeelden, doorgaven aan een teamgenoot, voor de goal plaatsten. Van Guus naar Bauke, door naar David, verder naar Sacha, terug naar David. Schot op doel: goal!
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Tikkie]
 
Normaal Amsterdams Peil Afdrukken
Geschreven door Annet Koops   
zondag 22 september 2013
uvv.jpgf2.jpg En dat is drie! Drie wedstrijden op rij zijn er gewonnen door F2. Twee competitiewedstrijden en één bekerduel. Een veelbelovende start van het nieuwe seizoen. En dat geeft de burger (trainer, coaches en ouders) en het hele dreamteam moed. De overwinning van afgelopen zaterdag bij UVV in Vleuten was een mooie. Of het nu 7-1, 8-1 of 9-1 is geworden, daarover verschilden de meningen; maar dat er gewonnen was door F2, stond als een paal boven water.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Normaal Amsterdams Peil]
 
F2 kampioen na spannende pot voetbal bij Victoria F3 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
donderdag 16 mei 2013
victoria.jpgFC Breukelen F2 stond na afgelopen zaterdag alleen bovenaan en bij winst of gelijkspel zou dit zo blijven. Bij verlies zou het gaan om het doelsaldo. Om alles in eigen hand te houden en niet afhankelijk te worden van het doelsaldo, moest er minimaal gelijk gespeeld worden tegen Victoria F3. Omdat de wedstrijd op een doordeweekse avond gespeeld zou worden, misten wij een paar spelers en moesten wij een beroep doen op de  F1, van wie we Joost en Roan konden lenen en die graag mee wilden spelen (bedankt hiervoor).
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F2 kampioen na spannende pot voetbal bij Victoria F3]
 
F2 doet goede zaken tegen Victoria F3 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zaterdag 11 mei 2013
victoria.jpgVandaag stond er een echte topper op het programma. Victoria F3 kwam op bezoek in Breukelen. Vanaf het begin werd er scherp gevoetbald en wist FC Breukelen op 1-0 te komen. Lang kon FC Breukelen niet van de voorsprong genieten, want uit het niets wist hun spits los te komen uit de verdediging en passeerde onze doelman: 1-1. FC Breukelen ging niet bij de pakken neerzitten en uit een mooi opgezette aanval kwam een strakke voorzet die door een speler van Victoria achter zijn eigen doelman geschoten werd: 2-1.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F2 doet goede zaken tegen Victoria F3]
 
FC Breukelen F2 had het zwaar tegen CSW F2 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zaterdag 20 april 2013
csw.jpgVandaag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma. De F2 kreeg de nummer twee, CSW F2, op bezoek. Met drie punten minder konden zij bij winst langszij komen. CSW kwam voor de winst en dat was ook te zien. Ze wisten de jongens van de F2 uit het spel te halen en de wedstrijd golfde op en neer. Uit een corner wisten zij de 0-1 binnen te tikken. Nu moest FC Breukelen echt gaan voetballen. Vlak voor tijd wist de thuisploeg uit een counter op gelijke hoogte te komen (1-1) en niet veel later krulde een mooi afstandschot over de keeper het doel in (2-1). Dit was gelijk de ruststand.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen F2 had het zwaar tegen CSW F2]
 
F2 ploegt zich op echt gras voorbij DOB F1 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zaterdag 13 april 2013
dob.jpgVanmorgen reisden wij af naar Nigtevecht om aan te treden tegen DOB. Daar aangekomen moesten we voetballen op een kleiner veld dan we gewend waren. Een tweede obstakel was dat het om echt gras ging, of beter gezegd weinig gras en veel aarde. Dat het veld kleiner was, was gelijk bij de aftrap zichtbaar. De ruimtes waren klein en elk schot werd geblokt. Het was dan in de eerste minuten wennen aan het wat hobbelige, gladde veld en het aftasten van de tegenstander. Er werd geconcentreerd gespeeld en weinig weggegeven.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F2 ploegt zich op echt gras voorbij DOB F1]
 
Bij F2 valt alles op zijn plaats tegen Argon F2 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zaterdag 06 april 2013
argon.jpgVanmorgen stond voor de F2 de wedstrijd tegen Argon F2 op het programma. We hadden al twee keer tegen dit team gespeeld en wisten wat ons te wachten stond. De bekerwedstrijd werd in de laatste minuut verloren en ook in de najaarscompetitie werd er met 3-1 verloren. In de eerste paar minuten vanmorgen zette Argon druk en moest de F2 alle zeilen bijzetten, maar vanuit een counter werd de 1-0 voorsprong binnengeschoten. Een tweede counter zorgde voor 2-0, waarna FC Breukelen steeds sterker werd en 3-0 scoorde.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Bij F2 valt alles op zijn plaats tegen Argon F2]
 
F2 haalt flink uit tegen Nederhorst F2 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zaterdag 16 maart 2013
nederhorst.jpgDe F2 moest vandaag thuis tegen v.v. Nederhorst F2. Al was er twee weken geleden uit met 8-1 gewonnen, we moesten er niet te gemakkelijk over denken. Vanaf het begin werd er dan ook goed overgespeeld en was iedereen scherp. Dit zorgde voor de eerste kans en gelijk een doelpunt, gevolgd door nummer 2 en 3. Bij rust stond het al 5-0 en was de wedstrijd gespeeld. De tweede helft was eenrichtingsverkeer en kwam de tegenstander er niet aan te pas. Het ene na het andere doelpunt viel en de einduitslag is 13-0 geworden. Natuurlijk willen wij de F1 bedanken die één van hun spelers aan ons afstond, zodat we genoeg spelers hadden.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
F2 laat op stoom in winterse omstandigheden Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zaterdag 09 februari 2013
dob.jpgIn een winters decor moesten de jongens van de F2 aantreden tegen de F1 van DOB. De start was niet goed. Ballen kwamen niet aan, passes waren slordig en men was totaal niet scherp. Dit in combinatie met het gladde veld zorgde voor een rommelige eerste helft. DOB profiteerde van dit geklungel en scoorde al vroeg 0-1. Halverwege de eerste helft wisten ze ook 0-2 binnen te tikken en leek de wedstrijd gespeeld. De tweede helft startten onze jongens beter. Het spel begon te lopen en het lukte ze om druk te zetten.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F2 laat op stoom in winterse omstandigheden]
 
Spannende bekerwedstrijd F2 tegen CSW F2 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zaterdag 24 november 2012
csw.jpgDe F2 moest, net als vorige week, tegen CSWF2  spelen. Vorige week wisten onze jongens na een zeer spannende pot in de laatste minuut de winst te pakken door de 2-1 binnen te schieten. Vandaag moesten de beide ploegen weer tegen elkaar en omdat de teams aan elkaar gewaagd zijn, beloofde het een spannende pot te worden. De F2 had vandaag zeven spelers, dus er zou niet gewisseld worden en alle spelers moesten vol aan de bak. De eerste helft had FC Breukelen een licht overwicht, kreeg het een paar goede kansen en wist het team via goed samenspel 1-0 te scoren.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Spannende bekerwedstrijd F2 tegen CSW F2]
 
F2 ruim langs s.v. Laren'99 F3 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zondag 11 november 2012
laren99.jpgDe F2 had na enkele uitwedstrijden eindelijk weer eens een thuiswedstrijd op het programma staan tegen s.v. Laren'99 F3. De eerste helft was het eenrichtingsverkeer en kregen onze mannen kans na kans. Dit resulteerde in een ruststand van 4-0. De tweede helft leek dezelfde kant op te gaan, al ging het wat moeizamer dan de eerste helft en wist Laren er enkele keren uit te komen. Dit zorgde voor de 4-1. FC Breukelen ging door en kreeg nog een aantal kansen, maar zag ze gestopt worden of naast gaan. Een schot van afstand zorgde nog voor 5-1 en een kopbal bracht de eindstand uiteindelijk op 6-1. Al met al weer een leuke voetbalochtend.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
F2 deelt punten met s.c. 't Gooi F1 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zaterdag 03 november 2012
tgooi.jpgVandaag reisden we met de volledige groep af richting Hilversum waar we tegen de nieuwkomer s.c. ’t Gooi F1 moesten spelen. Aangezien ’t Gooi met een behoorlijk krachtsverschil had gewonnen van OSM, zou dit geen gemakkelijke wedstrijd worden. De eerste helft bleek dat al gelijk: beide partijen gingen voor de volledige winst. FC Breukelen kwam op een 1-0 voorsprong, maar ’t Gooi ging niet bij de pakken neerzitten. Het spel golfde op en neer. FC Breukelen leek de 2-0 binnen te schieten, maar de scheidsrechter oordeelde anders. Een speler van ’t Gooi zou de bal op de lijn gered hebben. ’t Gooi kwam toen langszij: 1-1. Vervolgens wist FC Breukelen er weer goed uit te komen en kwam op voorsprong: 2-1. Dit leek lange tijd de einduitslag te worden, maar weer kwam de thuisploeg langszij en stond het 2-2. Over en weer volgden er nog kansen, maar er werd niet meer gescoord. Al met al een zeer spannende wedstrijd met een terechte uitslag: 2-2.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
Spannende pot F2 tegen Victoria F4 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zondag 28 oktober 2012
victoria.jpgVandaag stond een echte topper op het programma. De F2 moest op bezoek bij Victoria F4. Beide ploegen hadden alles nog gewonnen en deelden de koppositie. De eerste helft golfde het spel op en neer en wist FC Breukelen de eerste mogelijkheid te benutten: 0-1. De toon was gezet. Victoria wist langszij te komen: 1-1. FC Breukelen speelde goed over en dat zorgde voor een mooie goal: 1-2. De jongens vochten als leeuwen, maar konden de gelijkmaker niet voorkomen: 2-2. De tweede helft werd wat lastiger, zeker toen Victoria met een hoge bal de goal wist te vinden: 3-2. FC Breukelen vocht, maar kreeg ook nog de 4-2 tegen. Dit was eveneens de eindstand. Al met al een mooie wedstrijd om te zien.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
Ruime overwinning F2 tegen OSM F3 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zaterdag 13 oktober 2012
osm75.jpgVanmorgen stond om 11.00 uur de wedstrijd tegen OSM 75 F3 op het wedstrijdprogramma. Door de start van de herfstvakantie mistten we een aantal spelers, maar gelukkig waren er enkele jongens van de F1 die ons uit de brand hielpen. Vanaf de eerste minuut was het FC Breukelen dat in balbezit was en OSM onder druk zette. Na vijf minuten stond het dan ook al 2-0. FC Breukelen drong aan en bleef zowel de eerste helft als de tweede helft goed spelen. Zo werd de score uitgebouwd naar 6-0. OSM kreeg een handje vol kansen en wist er hier één van te benutten. De F2 bleef echter zijn eigen spel spelen en dat bracht de eindscore op 9-1.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 63