Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
F1
F1 komt net te kort in doelpuntrijk duel tegen Elinkwijk F1 Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zondag 13 april 2014
f1.jpgelinkwijk.jpgAfgelopen zaterdag thuis tegen Elinkwijk F1. Na de prima wedstrijd van vorige week benieuwd of we de lijn vandaag door konden trekken. Elinkwijk liet vanaf het begin zien dat ze een goed team hebben met veel voetballend vermogen. Wij hadden in het begin een beetje te veel ontzag voor de tegenstander en lieten ze te veel voetballen. Dat Elinkwijk al snel op een 0-1 voorsprong kwam, was gezien het spelbeeld niet onterecht.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F1 komt net te kort in doelpuntrijk duel tegen Elinkwijk F1]
 
Knappe overwinning F1 tegen v.v. De Meern F1 Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zondag 06 april 2014
f1.jpgdemeern.jpgAfgelopen zaterdag hadden we een thuiswedstrijd tegen de F1 van v.v. De Meern. De vorige wedstrijd tegen ’t Gooi waren we dichtbij een overwinning, maar ging het mis in de allerlaatste minuut en konden ons niet belonen voor ons goede spel. Wat zou het vandaag gaan worden? Het begin van de wedstrijd ging gelijk op. We stonden goed in de organisatie en iedereen zat er kort op en we gaven weinig weg. Gedurende de wedstrijd had De Meern iets meer balbezit, maar kon niet echt gevaarlijk worden. Wij daarentegen werden gevaarlijker in de omschakeling.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Knappe overwinning F1 tegen v.v. De Meern F1]
 
F1 morele winnaar ondanks verlies in blessuretijd Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zondag 23 maart 2014
tgooi.jpgf1.jpgZaterdag moesten we voor derde keer dit seizoen spelen tegen ’t Gooi F1. De twee voorgaande wedstrijden gingen thuis met ruime cijfers verloren. Voor de beker werd het 2-6 en voor de competitie 1-6 voor ’t Gooi. Wat zou het vandaag gaan worden op bezoek in Hilversum? Vanaf de aftrap zochten wij het vijandelijke doel op. De eerste de beste tegenaanval leverde gelijk een doelpunt op. We keken na één minuut al tegen een 1-0 achterstand aan. Daarna hadden we snel weer het initiatief en voetbalde met veel flair en durf.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F1 morele winnaar ondanks verlies in blessuretijd]
 
F1 tankt vertrouwen in oefenduel Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zaterdag 15 maart 2014
f1.jpgsosoest.jpgAfgelopen zaterdag moesten we een oefenwedstrijd spelen, thuis tegen SO Soest F1. Na een aantal nederlagen achter elkaar in de competitie de gelegenheid om ons weer het zoet van een overwinning te laten smaken. Vanaf het begin van de wedstrijd gaven we gelijk druk naar voren en lieten gelijk zien wat onze bedoeling was. Met goed positiespel en het veld goed breed houdend kwamen we goed door en vroeg in de wedstrijd kwamen we op een 1-0 voorsprong.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F1 tankt vertrouwen in oefenduel]
 
F1 beloont zichzelf niet en verliest weer Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zondag 09 maart 2014
f1.jpgmaarssen.jpgAfgelopen zaterdag moesten we thuis spelen tegen de F1 van v.v. Maarssen. De wedstrijd vóór de winterstop tegen Maarssen was nog een waar spektakelstuk en eindigde in een 4-5 overwinning voor ons. Benieuwd wat het vandaag zou gaan worden. We begonnen goed aan de wedstrijd, stonden goed in de organisatie en wonnen veel duels zonder nou een echt veldoverwicht te hebben. In de omschakeling werden we gevaarlijker en kwamen er wat kansjes.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F1 beloont zichzelf niet en verliest weer]
 
Elinkwijk F1 brengt F1 derde nederlaag op rij toe Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zaterdag 01 maart 2014
elinkwijk.jpgf1.jpg Afgelopen zaterdag moesten we in alle vroegte (8.30 uur!) uit spelen tegen de F1 van Elinkwijk. Weer een zware tegenstander en we konden vol aan de bak. Ons zelfvertrouwen heeft na twee eerdere nederlagen een deukje opgelopen en zitten momenteel in een wat mindere fase. Het begin van de wedstrijd liet dat ook zien. We waren te afwachtend en niet scherp genoeg. Elinkwijk was de bovenliggende partij en kreeg al gauw goede kansen om op voorsprong te komen, maar faalde in de afwerking.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Elinkwijk F1 brengt F1 derde nederlaag op rij toe]
 
F1 onderuit in barre weersomstandigheden Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zondag 09 februari 2014
demeern.jpgf1.jpg Afgelopen zaterdag pakten we de draad weer op. Na tal van oefenwedstrijdjes stond de eerste competitiewedstrijd na de winterstop op het progamma tegen de F1 van v.v. De Meern. Voor de diehardfans was het hele opgave om in de stromende regen langs de kant te staan en door de sterke wind sneuvelde menig paraplu. Door het slechte weer was goed voetbal onmogelijk. De wedstrijd begon met de wind dwars op het veld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F1 onderuit in barre weersomstandigheden]
 
F1 boekt eerste thuiszege en sluit eerste seizoenhelft goed af Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zondag 08 december 2013
f1.jpgjsv.jpg Afgelopen zaterdag moesten we thuis spelen tegen JSV F1 uit Nieuwegein, de laatste wedstrijd voor de winterstop. FC Breukelen de nummer 6 op de ranglijst en JSV de nummer 3 op dat moment. Tegen de nummer 1 en 2 wisten we net niet te winnen en eindigden in een gelijkspel. Voor ons de uitdaging om tegen JSV wel de drie punten te pakken en de eerste thuiszege in de competitie. We kwamen zeer goed uit de startblokken en zetten JSV gelijk vast op eigen helft.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F1 boekt eerste thuiszege en sluit eerste seizoenhelft goed af]
 
F1 wint met dubbele cijfers Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zondag 01 december 2013
osm75.jpgf1.jpg Afgelopen zaterdag moesten we spelen tegen de F1 van OSM'75 uit Maarssenbroek. Na de oorwassing van vorige week tegen ’t Gooi F1 (2-6) voor de beker hadden we iets recht te zetten. Het veld bij OSM had de minimale afmeting en is een stuk kleiner dan normaal. Het was dus zaak om goed in de kleine ruimte te spelen. Vanaf de aftrap hadden we het initiatief en zetten we gelijk druk naar voren.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F1 wint met dubbele cijfers]
 
F1 hard onderuit in de beker Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zondag 24 november 2013
f1.jpgtgooi.jpg Afgelopen zaterdag moesten we voor de beker spelen tegen de F1 van 't Gooi uit Hilversum. We gingen zeer voortvarend van start en uit een corner kopten we al zeer vroeg de 1-0 binnen. Daarna hadden we veel balverlies en lieten 't Gooi terug in de wedstrijd komen en de gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Een hard schot uit de tweede lijn kon onze keeper eerst nog goed pareren, maar in tweede instantie was hij kansloos uit een inzet van dichtbij.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F1 hard onderuit in de beker]
 
Verdienstelijk gelijkspel F1 tegen De Meern F1 Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zondag 17 november 2013
f1.jpgdemeern.jpg Afgelopen zaterdag moesten we spelen tegen de nummer twee in de competitie, De Meern F1. Vóór de wedstrijd werd in de wandelgangen gefluisterd dat De Meern naar Breukelen was afgereisd om even drie punten op te halen en aan het doelsaldo te gaan werken. Aan ons om dit niet te laten gebeuren. Aangezien wij de laatste wedstrijden goede resultaten hadden geboekt en ook tegen de koploper (2-2), begonnen we vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd. Dat resulteerde in een vroege openingsgoal binnen een minuut: 1-0.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Verdienstelijk gelijkspel F1 tegen De Meern F1]
 
F1 geeft Desto F1 voetballes Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zaterdag 09 november 2013
desto.jpgf1.jpg Afgelopen zaterdag gingen we op bezoek in Utrecht om tegen de F1 van Desto te spelen op het schitterende sportcomplex De Vryheit. We moesten spelen op echt gras dat voor ons weer een tijdje geleden was. Het begin van de wedstrijd was voor ons even zoeken en waren we nog niet scherp en kwamen vroeg op een 1-0 achterstand. Na die goal werden we wakker en trokken het spel naar ons toe en kwamen er voetballend steeds beter uit.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F1 geeft Desto F1 voetballes]
 
F1 pakt punt tegen koploper Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zaterdag 02 november 2013
f1.jpgzwaluwenutrecht1911.jpg Afgelopen zaterdag kregen we de koploper op bezoek en wel de F1 van Zwaluwen Utrecht 1911. Weer een mooi ijkmoment om te kijken hoe we ons zouden houden tegen de beste ploeg uit onze klasse op dat moment. Vanaf het begin zaten we goed in de wedstrijd en voetbalden we met veel flair en zonder ontzag voor de tegenstander. De wedstrijd ontwikkelde zich in een gelijkopgaande strijd met Zwaluwen optisch gezien meer balbezit, maar omdat we goed in de organisatie stonden, gaven we weinig weg en waren de beste kansen voor ons.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F1 pakt punt tegen koploper]
 
F1 wint bij DHSC en nestelt zich stevig in middenmoot Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zaterdag 26 oktober 2013
dhsc.jpgf1.jpg Afgelopen zaterdag moesten we uit spelen tegen DHSC F1. De meesten van ons hadden afgelopen vrijdag nog meegedaan aan een voetbaltoernooi bij SC Buitenboys in Almere en een keurige 9e plaats behaald van de 35 ploegen zonder maar één wedstrijd te hebben verloren. Complimenten aan onze jongens en speciaal bedankje naar Rowan en David die dit toernooi met ons meegedaan hebben. Dus met een toernooi van vrijdag nog in de benen gingen we een beetje stroef van start en moesten we even zoeken naar ons ritme.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F1 wint bij DHSC en nestelt zich stevig in middenmoot]
 
F1 doet mee aan Hennie Oost Voetbalweek Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
dinsdag 22 oktober 2013
buitenboys.jpg In de herfstvakantie vindt bij s.c. Buitenboys in Almere de Hennie Oost Voetbalweek 2013 plaats. Op de laatste dag van dit grote voetbaltoernooi, vrijdag 25 oktober, zal ook de F1 van FC Breukelen meedoen. Klik hier voor het programmaboekje.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
PVCV F1 te sterk voor FC Breukelen F1 Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zondag 13 oktober 2013
f1.jpgpvcv.gif We moesten spelen tegen PVCV F1 uit Vleuten. Vooraf wisten we dat het een pittig wedstrijdje zou worden, gelet op hun uitslagen in voorgaande wedstrijden. Al snel in de wedstrijd kwamen we wat ongelukkig op een 0-1 achterstand. Daarna konden we ons herstellen en terug in de wedstrijd te knokken. Alleen was het jammer dat vaak in de eindfase van onze aanvallen de aansluiting ontbrak, waardoor we niet echt gevaarlijk konden worden.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [PVCV F1 te sterk voor FC Breukelen F1]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 63