Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
E7
Leuke remise E7 tegen s.v. Argon E8 Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker   
zondag 13 januari 2013
argon.jpgDe Argonse E8 kwam vol goede moed op de zonovergoten maar koude zaterdagochtend 12 januari naar ons mooie complex aan de Broekdijk Oost. Om 10.00 uur startte de wedstrijd en al snel bleken de mannen aan elkaar gewaagd. Enkele mooie reddingen van Hidde en gemiste kansen van Yassine, Nathan, Moammed, Floris en Dean maakten er een zeer aantrekkelijke wedstrijd van. Bij rust was de stand echter 0-0. Vol goede moed gingen de heren de tweede helft in.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Leuke remise E7 tegen s.v. Argon E8]
 
Spannende match van E7 eindigt in gelijkspel Afdrukken
Geschreven door Luke Ramaker   
zondag 14 oktober 2012
bvv31.jpgDe jongens van de E7 van FC Breukelen stonden om 10.00 uur helemaal klaar voor de strijd, terwijl BVV'31 E7 uit Blaricum nog uit de kleedkamer moest komen. Later dan gepland begon dan toch de wedstrijd. Het was al snel duidelijk dat onze jongens er zin in hadden. De bal was vooral op de helft van de tegenpartij, dit vooral dankzij flink verdedigingswerk van Bjorn die de bal vaak een enorme loei veilig wegtrapte. Het eerste doelpunt viel al snel en kwam op naam van Yassine, de zoon van trainer/coach Abad. Hierna kreeg Dean, onze doelman, toch nog een wat werk, waarbij hij hulp kreeg van Amin die handig de bal van de doellijn wist te schieten. Na deze redding maakte Amin ook nog eens een fraai doelpunt en was de stand 2-0.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Spannende match van E7 eindigt in gelijkspel]
 
FC Breukelen E7 eindelijk op winst! Afdrukken
Geschreven door Abad Benchakra   
maandag 01 oktober 2012
bvv31.jpgAfgelopen zaterdag heeft de E7 een heel mooie wedstrijd gespeeld tegen BVV31 E8. De jongens speelden vanaf het begin scherp in de wedstrijd en hierdoor werd er al vroeg gescoord. De doelpuntenmaker was Juanito: 1-0. Kort daarop volgde de 2-0 van Floris. Yassine scoorde de 3-0 en Juanito scoorde er nog twee. Bij de rust stond het al 5-0 voor de E7 van FC Breukelen. In de tweede helft werden er veel kansen niet goed benut en dan komt er een regel naar boven: als je ze zelf niet scoort, dan scoort de tegenpartij ze. Daardoor is de einduitslag 5-3 geworden. Bedankt jongens, de toeschouwers hebben genoten van de wedstrijd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen E7 eindelijk op winst!]
 
E7 kampioen!!! Afdrukken
Geschreven door Isabel Schreurs   
maandag 14 mei 2012
altius.jpgVanavond (maandag 14 mei 2012) was de wedstrijd der wedstrijden voor FC Breukelen E7 uit tegen Altius E8 in Hilversum. Thuis hadden we met moeite met 4-3 gewonnen! Onder toeziend oog van de vele meegereisde supporters ging de wedstrijd van start. De kinderen waren lichtelijk gespannen en het kampioenschap, zo bleek, zou ons echt niet cadeau gedaan worden. Het was Thomas die het eerste doelpunt 0-1 met een flinke poeier over de keeper van Altius heen schoot.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E7 kampioen!!!]
 
FC Breukelen E7 heeft nog één finale te gaan Afdrukken
Geschreven door Isabel Schreurs   
donderdag 10 mei 2012
victoria.jpgOmdat er aankomende zaterdag 12 mei een toernooi gespeeld wordt door de E7, spelen we vandaag tegen Victoria E14 uit in Loosdrecht. Ondanks het rotweer van vannacht en nog een flinke hoosbui in de middag, is het nu opeens stralend weer, dus daar zou het niet aan liggen! De wedstrijd wordt 7 tegen 7 gespeeld en bij Victoria speelt een klein manneke uit de F mee, maar die moet je zeker nooit onderschatten. FC Breukelen neemt het initiatief en ons eerste doelpunt valt door een lange bal van Keshia op EJ die op zijn beurt Mika goed voor zijn linker voet weet aan te spelen: 0-1.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen E7 heeft nog één finale te gaan]
 
E7 houdt spanning er flink in ... Afdrukken
Geschreven door Isabel Schreurs   
zondag 06 mei 2012

buitenboys.jpgAfgelopen zaterdag 5 mei speelde FC Breukelen E7 tegen s.c. Buitenboys E24 in Almere. Om de laatste concurrent voor te blijven, moesten de drie punten mee naar huis genomen worden. De E7 speelde vanaf de aftrap vol op de pressing. De wedstrijd ging van start met een paar corners voor FC Breukelen en een eerste doelpunt was dichtbij. Buitenboys bood echter goed weerstand en een tegenaanval was daar. Het was echter Keshia die stevig uitverdedigde en een mooie assist op Thomas gaf. Deze ging alleen op de keeper af en scoorde eenvoudig de 0-1.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E7 houdt spanning er flink in ...]
 
E7 speelt spannende pot tot laatste seconden Afdrukken
Geschreven door Isabel Schreurs   
zondag 29 april 2012
altius.jpgFC Breukelen E7 speelde afgelopen zaterdag 28 april thuis tegen s.v. Altius E8. Altius draait ook mee bovenin, dus dit beloofde een spannende pot te worden. Het werd een wedstrijd waarin hard gewerkt moest worden en waarin het een en ander niet even soepel ging. De eerste helft ging redelijk gelijk op. We kregen een aantal kansjes voorin, waarbij onder andere de bal van Thomas net voor langs Mika ging. Ook achterin was het hard werken met Kerran in de verdediging, goede reddingen van Tim en een aantal corners tegen. FC Breukelen was met het trio EJ, Mika en Thomas voorin op zoek naar een eerste doelpunt. Ook Altius probeerde op zijn beurt FC Breukelen onder druk te zetten.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E7 speelt spannende pot tot laatste seconden]
 
FC Breukelen E7 met de hakken over de sloot Afdrukken
Geschreven door Isabel Schreurs   
zondag 22 april 2012
wasmeer.pngFC Breukelen E7 speelde zaterdag uit tegen Wasmeer E9 in Hilversum. We startten met 8 tegen 8 en een wissel. De vaste coaches Marc, Wim en zo nu en dan Albert waren niet in de gelegenheid om de jongens en meiden te ondersteunen. Dus namen de vader van Jens en de vader van Tim de honneurs waar! Een wedstrijd tegen een van de onderste clubs is niet vanzelfsprekend een makkie! De eerste helft van de wedstrijd was het wat aftasten, het spel werd op beide helften gespeeld. Nikki gaf een mooie pass op Thomas, maar hij liep zich vast op de verdediging van Wasmeer.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen E7 met de hakken over de sloot]
 
FC Breukelen E7 niet te stoppen! Afdrukken
Geschreven door Isabel Schreurs   
zondag 01 april 2012

as80.jpgAfgelopen zaterdag moesten de jongens en meiden van de E7 thuis spelen tegen AS80 E20, we hadden twee wissels langs de kant. FC Breukelen ging goed van start, zocht gelijk de aanval op en helaas was het buitenkantje voet van Thomas die naast het doel terechtkwam. Maar na een mooie assist van Keshia, een hoge lange bal naar voren tikte Thomas alsnog de 1-0 binnen. Door het almaar opjagen van AS80 op hun eigen helft lukte het Mika de bal weer te veroveren en deze op EJ te passen die een mooie 2-0 binnenschoot. 

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen E7 niet te stoppen!]
 
FC Breukelen E7 verstevigt koppositie na winst op Muiderberg E3 Afdrukken
Geschreven door Isabel Schreurs   
zondag 25 maart 2012
muiderberg.jpgAfgelopen zaterdag speelde de E7 uit tegen Muiderberg. Het spel kon gespeeld worden met 8 tegen 8 spelers en er stond bij ons niemand als wissel langs de kant. De E7 kreeg van de coach één opdracht mee: “Overspelen! Het maakt niet uit wie er scoort, zolang er iemand vrij staat richting het doel, dan werk je samen!” De eerste minuten van de wedstrijd waren voor onze E7. Thomas had twee acties richting het doel van Muiderberg, maar jammer genoeg nog zonder resultaat. Na een corner voor Muiderberg, die onderschept werd door keeper Tim, was het EJ die bij een volgende tegenaanval de bal onderschepte en een nieuwe aanval kon worden opgebouwd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen E7 verstevigt koppositie na winst op Muiderberg E3]
 
E7 pakt drie punten in Almere-Stad Afdrukken
Geschreven door Vanessa Jongmans-den Hertog   
zondag 18 maart 2012
as80.jpgMet een kwartier vertraging spelen we 8 tegen 8 op het veld van AS’80 in Almere-Stad. Tegenstander is de E20. Het team is dit keer versterkt met twee gastspelers: Bram van der Sluijs en Ruben van Wageningen. De wedstrijd begint al goed voor onze spelers met een flink aantal schoten op het doel van de tegenpartij, achtereenvolgens schieten Ruben, EJ en Thomas nét naast het doel of in het zijnet. Dan zet Bram de jacht op een goal in en schiet achter elkaar twee keer op het doel, helaas zonder doelpunt als gevolg door het goede keepwerk van de AS’80-goalie. 
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E7 pakt drie punten in Almere-Stad]
 
FC Breukelen E7 haalt nipt drie punten binnen Afdrukken
Geschreven door Isabel Schreurs   
maandag 12 maart 2012
victoria.jpgFC Breukelen E7 speelde afgelopen zaterdag 10 maart thuis tegen Victoria E14. Met Kerran en Nikki als eerste wissels speelden we 7 tegen 7. De eerste minuten was het echt aftasten, de bal ging over en weer en Victoria had ook een paar snelle spelers en een goed vrijlopende vrouwelijke spits voorin. De eerste kans was voor Mika die zag dat de keeper uit zijn doel was, maar hij schoot helaas naast. Jens verdedigde mooi uit, maar de tegenstander onderschepte elders de bal toch weer en we kregen de eerste corner tegen. Vervolgens kregen wij nog een mooie kans voorin doordat Mika alleen voor het doel kwam te staan, maar helaas kreeg hij niet de bal toegespeeld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen E7 haalt nipt drie punten binnen]
 
E7 wint derde wedstrijd op rij Afdrukken
Geschreven door Isabel Schreurs   
zondag 04 maart 2012
buitenboys.jpgDe jongens en meiden van de E7 spelen vandaag thuis tegen s.c. Buitenboys E24 uit Almere. FC Breukelen speelt vandaag met één wissel omdat Kerran den Hertog graag de E8 aanvult door een tekort daar. FC Breukelen laat na de aftrap gelijk van zich horen, het is ons snelste doelpunt ooit. Als een duveltje uit een doosje gaat de voorzet van Mika Faverey naar Thomas van der Seijs die de bal koelbloedig inschiet. Eljareau Boelijn ziet vervolgens zijn schot naast het doel belanden en na twee corners voor ons komen de spelers van Buitenboys op het doel van FC Breukelen af. 
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E7 wint derde wedstrijd op rij]
 
E7 start na winterstop met verdiende overwinning Afdrukken
Geschreven door Isabel Schreurs   
zondag 29 januari 2012
as80.jpgFC Breukelen E7 moest zaterdagmiddag 28 januari spelen tegen AS80 E19(!) in Almere. Dit was de eerste competitiewedstrijd na de winterstop. We gingen met acht man op pad en zouden één wissel hebben. Aan het weer zou het niet liggen, het was lekker droog en het zonnetje scheen aangenaam. De eerste paar minuten van de wedstrijd was het AS80 dat op onze helft liep. Dat kwam al een beetje intimiderend over. Het was te zien dat een aantal van hun spelers heel technisch met de bal omging. FC Breukelen speelde op een kluitje en het was EJ die de eerste bal voor het doel weghaalde. Hoe zou dit verder gaan verlopen?
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E7 start na winterstop met verdiende overwinning]
 
Ontketende E7 stormt over s.v. Altius E9 heen Afdrukken
Geschreven door Isabel Schreurs   
maandag 05 december 2011
altius.jpgZaterdag 3 december, FC Breukelen E7 speelt thuis tegen s.v. Altius E9. Waar veel wedstrijden gezien het weer zijn afgelast, trotseren onze jongens en meiden van de E7 de storm en regen. FC Breukelen heeft géén wissels en moet helaas Helen al enkele wedstrijden missen vanwege een liesblessure. Ook Tim de eerste keeper is afwezig, maar heeft een goede vervanger in Mika. De wedstrijd gaat wat rustig van start, de bal is glad en tolt zo nu en dan over het veld. Dit resulteert eventjes in het aftasten van onze mogelijkheden. Thomas krijgt uiteindelijk goed grip op de bal en loopt koelbloedig alleen op de keeper af om vervolgens simpel een 'hoekie' te kiezen: 1-0.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Ontketende E7 stormt over s.v. Altius E9 heen]
 
Perfecte wedstrijd E7 in koud en winderig Hilversum Afdrukken
Geschreven door Isabel Schreurs   
maandag 28 november 2011
wasmeer.pngZaterdag 26 november 2011 speelt FC Breukelen E7 uit tegen h.s.v. Wasmeer E8 in Hilversum. De wedstrijd wordt gespeeld zonder een wissel aan onze kant. Dit houdt in dat de jongens en meiden hun energie goed moeten verdelen, maar heeft als voordeel dat ze op de vroege morgen lekker warm blijven, want om negen uur moeten ze al van start. De wedstrijd begint een beetje stroef, het is over en weer wat aftasten. Hoe speelt de tegenstander? Waar zitten de zwakke plekken? FC Breukelen komt vaak over de middenlijn met Mika, Tessa en Thomas voorin krijgt het al enkele kansen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Perfecte wedstrijd E7 in koud en winderig Hilversum]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 42