Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
E5
E5 speelt wedstrijd met twee gezichten Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
dinsdag 28 mei 2013
victoria.jpgOp maandagavond reisde de E5 af naar Victoria om daar te spelen om de beslissing in de competitie. De winnaar zou namelijk bovenaan eindigen. Het weer werkte mee, want het was sinds tijden niet meer zo lekker warm en zonnig. De E5 begon zoals afgesproken heel voortvarend. Iedereen hield zich keurig aan zijn taak en er vooral goed samengespeeld. De bal werd fantastisch rondgespeeld en Victoria kwam er helemaal niet aan te pas. Het goede spel leidde twee keer tot een doelpunt van Berend. Berend kon prima afronden, omdat de anderen stuk voor stuk niet voor eigen geluk kozen, maar doorspeelden naar de speler met de beste kans.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E5 speelt wedstrijd met twee gezichten]
 
E5 laat zich niet weer verrassen door FC Hilversum E1 en wint met 2-1 Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
zaterdag 27 april 2013
fchilversum.jpgNadat we de laatste competitiewedstrijd twee weken geleden tegen Victoria hadden gewonnen, waren we vorige week vrij en konden de andere ploegen weer op punten uitlopen. Deze week speelden we dus tegen de nieuwe koploper, de E1 van FC Hilversum. De uitwedstrijd in Hilversum werd in januari onder zeer koude omstandigheden onnodig verloren. De mannen en vrouw waren dus gewaarschuwd en voorbereid op een fel en fysiek ingesteld FC Hilversum. Na de aftrap ging het spel in de eerste tien minuten gelijk op. FC Hilversum was sterk in de individuele acties en fel in het duel. Onze verdedigers stonden allen hun mannetje en voerden hun taken goed uit. Kars, Dewy en Berend stonden goed op hun plaats.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E5 laat zich niet weer verrassen door FC Hilversum E1 en wint met 2-1]
 
E5 verslaat koploper Victoria E9 met 6-1 Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
zaterdag 13 april 2013
victoria.jpgNa de spannende bekerwedstrijd van vorige week moest er deze week worden aangetreden tegen de koploper uit de poule. Victoria E9 heeft weliswaar twee wedstrijden meer gespeeld, maar heeft toch ook mooie resultaten behaald. We hadden afgesproken dat we van het begin af aan fel zouden starten en ons niet zouden laten wegzetten in de persoonlijke duels. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de spelers van Victoria waren allemaal groter dan onze mannen. Toch hielden onze mannen en vrouw zich aan hun woord. We gingen de duels niet uit de weg en wat nog belangrijker was, er werd goed samengespeeld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E5 verslaat koploper Victoria E9 met 6-1]
 
E5 uitgeschakeld na strafschoppen Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
zondag 07 april 2013
asv65.jpgZaterdagochtend stond er een bekerwedstrijd tegen de E1 van ASV'65 uit Ankeveen op het programma. Omdat we voor de winterstop al een keer tegen hen hadden gespeeld, wisten we ongeveer wat ons te wachten stond. Ondanks de goede voornemens om fel te starten, werden we eigenlijk steeds afgetroefd. Ankeveen was feller in de duels, ging het fysieke gevecht aan en zocht met lange ballen steeds de aanval op. Achterin waren we wat onrustig aan de bal wat veel balverlies opleverde. Ondanks goed keeperswerk van Dewy kwamen we toch op achterstand. Ankeveen liep wat fortuinlijk uit naar 3-0. Sporadisch kwamen we helemaal tot aan het doel van de tegenstander, maar echt scherp waren we nog niet voor het doel. Gelukkig kon voor de rust nog wel de 3-1 worden binnengewerkt.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E5 uitgeschakeld na strafschoppen]
 
E5 bekert verder na 6-2 winst op Victoria E12 Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
zondag 17 maart 2013
victoria.jpgNa twee weken achter elkaar op maandag wedstrijden te hebben gespeeld, mochten we nu weer op zaterdag aantreden. Deze keer was de E12 van Victoria de tegenstander, en wel voor de KNVB-beker. We speelden op veld op echt gras, dus dat vroeg wederom om extra aandacht voor de hobbels en de kuilen die je op het kunstgras niet tegenkomt. Victoria startte fel en we hadden dan ook veel moeite om bij te blijven. De tegenstander was wederom feller dan wij en met over rechts maakte Victoria veel gebruik van de kracht en snelheid van de eigen spelers.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E5 bekert verder na 6-2 winst op Victoria E12]
 
Koude kermis in Hilversum Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
dinsdag 12 maart 2013
fchilversum.jpgVanavond trad de E5 in Hilversum aan voor de competitiewedstrijd tegen FC Hilversum E1. Het was bar koud met een kille wind. Onze E5 leek daar wat meer last van te hebben dan onze tegenstanders. De jongens van Hilversum waren allemaal een stuk feller op de bal. Enigszins bekomen van de eerste minuten leek er wat meer tempo en samenspel te komen en kon Marcelino mooi de 1-0 binnenschieten na zo'n 15 minuten voetbal. Helaas had dat niet tot gevolg dat wij rustiger en beter gingen spelen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Koude kermis in Hilversum]
 
Prachtige bekerwinst van E5 op Hertha E4 Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
dinsdag 05 maart 2013
hertha.jpgNadat we de wedstrijd wel drie keer moesten uitstellen, mochten we nu dan eindelijk de bekerwedstrijd spelen tegen s.v. Hertha E4. Op een ongebruikelijke dag, maandagavond, trokken we met de E5 naar Vinkenveen. We hadden er duidelijk zin in, want iedereen stuiterde van de energie. Nadat we ons hadden omgekleed en de warming-up hadden gedaan, mochten we aan de wedstrijd beginnen. Er werd meteen fel gestart, want na de aftrap werd via goed combinatiespel meteen druk uitgeoefend op het doel van Hertha. Maar tot doelpunten leidde dat nog niet en Hertha trok zich een beetje op aan ons spel. Af en toe kwamen ze er gevaarlijk uit met een counter.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Prachtige bekerwinst van E5 op Hertha E4]
 
Goede start tweede competitieronde E5 Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
dinsdag 05 februari 2013
hertha.jpgZaterdag jl. stond de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma. Een nieuwe indeling met nieuwe tegenstanders. Een klasse omhoog geschoven, dus de verwachting was dat het nu wel wat lastiger zou worden. Om 10.00 uur stonden we aan de aftrap in Vinkenveen bij s.v. Hertha E4. De E5 ging meteen lekker van start. Er werd goed samengespeeld en de opbouw verliep mooi langs de vleugels. Hertha had duidelijk moeite en kwam er niet lekker uit. De kansen op een doelpunt bleven dan ook niet uit, maar de bal wilde er nog niet in. Een goede keeper, onzorgvuldigheid in het afronden en de paal stonden in de weg. Uiteindelijk kon Fedde uit een corner van Sieb heel mooi de bal binnenkoppen: 0-1.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Goede start tweede competitieronde E5]
 
Mooie overwinning E5 op FC Almere E11 Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
zondag 02 december 2012
fcalmere.jpgNa de mooie overwinning van vorige week in de beker stond deze week de voorlaatste wedstrijd voor de competitie te wachten tegen FC Almere E11. Voor de wedstrijd leken we wat geïmponeerd door de grootte van één van de spelers van Almere. Hij leek wel twee meter in vergelijking met sommige van onze jongens, maar eenmaal in de wedstrijd lieten ze zich niet meer afschrikken. De E5 nam meteen het initiatief en zocht wederom goed de combinatie. Dat leverde meteen na een paar minuten al mooie kansen op, maar de keeper van FC Almere pareerde de bal heel knap.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Mooie overwinning E5 op FC Almere E11]
 
Eclatante bekerzege E5 op Hertha E5 Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
zondag 25 november 2012
hertha.jpgNadat we eerder al twee bekeroverwinningen hadden geboekt op De Vecht en CSW mochten we zaterdag voor de derde en laatste poulewedstrijd spelen tegen Hertha E5 uit Vinkenveen. De wedstrijd was koud 30 seconden onderweg en de 1-0 lag in het doel bij Hertha. Vanaf de aftrap werd de bal direct over rechts gespeeld naar Sieb die zijn directe tegenstander uitspeelde, doorsnelde naar de achterlijn en de bal strak voorgaf, waar Lars scherp stond en bal eenvoudig kon intikken. Nog maar net bekomen van de snelle achterstand werd binnen vijf minuten de 2-0 gemaakt. Ik ben even kwijt of het Lars, Marcelino of Fedde was. Als dat geen vliegende start is, dan weet ik het ook niet meer.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Eclatante bekerzege E5 op Hertha E5]
 
E5: van ongeloof naar veerkracht en weer terug Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
zondag 18 november 2012
wasmeer.pngDe wedstrijd tegen Wasmeer E7 zou voor ons een leuke wedstrijd moeten worden. Wasmeer stond stijf onderaan en dus dachten we dat er kansen lagen. Maar hoe anders verliep de wedstrijd, het was meer! De E5 kwam maar moeilijk uit de startblokken, er werd niet samengespeeld en de verdediging van alle spelers liet zwaar te wensen over. Te snel happen en geen rugdekking. Ondanks dat kwamen er wel wat kansen, maar daar werd slordig mee omgegaan. Ballen op de paal, op de keeper en gewoon naast het doel. eerlijk is eerlijk de keeper van Wasmeer deed het ook erg goed.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E5: van ongeloof naar veerkracht en weer terug]
 
E5 pakt net op tijd winst tegen ASV'65 E1 Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
zondag 11 november 2012
asv65.jpgVoor de wedstrijd tegen ASV'65 E1 uit Ankeveen hoefden we pas laat aan te treden, namelijk pas om half één. Na de aftrap nam ASV even het initiatief en lieten ze meteen zien dat ze een gevaarlijke counterploeg zijn. Gelukkig liet de E5 zich niet van zijn stuk brengen. Iedereen lette goed op zijn mannetje en er werd werkelijk fantastisch overgespeeld. De mooie combinaties leidden wel tot enkele kansrijke schietkansen, maar daaruit werd nog niet gescoord. Bij een corner van ASV wist één van de jongens van ASV zijn voet tegen de bal te zetten en werd de 1-0 binnengetikt. Het leek wel of niemand er iets van aan trok, want het samenspel werd weer keurig opgepakt.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E5 pakt net op tijd winst tegen ASV'65 E1]
 
Mooie 5-1 overwinning voor E5 Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
maandag 05 november 2012
as80.jpgOm 10.00 uur trapten we af tegen AS'80 E14 uit Almere op 'echt' gras. Dat was wennen, want de bal rolde minder snel door de regen en lang gras. Toch nam de E5 het initiatief en werd er vooral op de helft gespeeld van AS'80. Er werd goed gecombineerd, maar de eindpass was vaak niet scherp. Na tien minuten kwam AS'80 gevaarlijk op met een mooie counter, maar het schot eindigde gelukkig voor ons op de paal. Het leek wel of we daardoor werden wakker geschud, want de duels werden wat feller en niet lang daarna scoorde Marcelino via een mooie counter vanaf tien meter de 1-0 binnen. Na de 1-0 leek het wat gemakkelijker te gaan en werden, mede dankzij mooie combinaties, de 2-0 en zelfs de 3-0 gemaakt.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Mooie 5-1 overwinning voor E5]
 
Krappe maar verdiende winst E5 bij Waterwijk E15 Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
zondag 28 oktober 2012
waterwijk.jpgDankzij de winst op medekoploper Waterwijk staat de E5 nu gedeeld tweede. We moesten al heel vroeg vertrekken om al om 09.00 uur in Almere tegen Waterwijk te kunnen aftrappen. Nadat we in de kleedkamer duidelijke afspraken hadden gemaakt, gingen we meteen goed van start. De E5 zette Waterwijk onder druk. De afspraak om goed samen te spelen en samen te verdedigen werd goed uitgevoerd. Zelfs zo goed, dat we soms met te veel mensen achter de bal speelden als we konden aanvallen. Niettemin speelden we bijna de hele tijd voor het doel van Waterwijk, het leverde alleen nog weinig echte kansen op. De kansen die we kregen, werden helaas nog niet benut, Zelfs een hele mooie kans alleen voor de keeper kon Sieb jammer genoeg niet belonen met een doelpunt.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Krappe maar verdiende winst E5 bij Waterwijk E15]
 
Zevenklapper voor E5 tegen CSW E6 Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
zaterdag 20 oktober 2012
csw.jpgBij het betreden van het veld waren we wel een klein beetje onder de indruk van de grootte van de jongens van CSW E6, dus spraken we duidelijk af dat we goed moesten overspelen en bij balverlies meteen een mannetje moesten opzoeken. Iedereen! Na de aftrap werd van meet af aan de combinatie gezocht, wat meteen leidde tot een veldoverwicht van onze E5. CSW had duidelijk moeite om mee te komen en kon de bal maar niet echt wegkrijgen. De eerste kansen werden niet direct benut, maar gelukkig liet de 1-0 niet al te lang op zich wachten.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Zevenklapper voor E5 tegen CSW E6]
 
E5 mist (te) veel kansen, maar wint wel Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
zondag 14 oktober 2012
bvv31.jpgZaterdag jl. kwam de E5 van het Blaricumse BVV '31 op bezoek in Breukelen. Vanaf de aftrap nam onze E5 meteen het initiatief en dat leverde al snel een paar fraaie kansen op. Er werd in het begin hard gewerkt. Helaas bleven we mooi uitgespeelde kansen almaar niet benutten. Of er werd recht op de keeper geschoten, of de bal werd hard over of naast het doel geschoten. Als gevolg daarvan leken een paar spelers de klus dan maar alleen te willen klaren en dat kwam het samenspel niet direct ten goede. BVV kwam er in die fase ook een paar keer gevaarlijk uit, maar dankzij goed verdedigen en goed keeperswerk werd de nul gehouden.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E5 mist (te) veel kansen, maar wint wel]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 48