Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
E4
E4 scoort er elf! Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker   
zondag 13 januari 2013
bfc.jpgDe E4 heeft het weer geflikt. De vaste coach en trainer Ferdy kon er vandaag niet bij zijn en moest onverhoopt de leiding overdragen aan Annette Martens die de taak bijzonder goed en vol overgave heeft volbracht. BFC E11 uit Bussum had het zwaar, deze zonnige zaterdagochtend in Breukelen. Al in de eerste helft werd er lustig op los gescoord door de heren van de E4 en doelman Mike zag alleen de bal ergens in de verte. Er werd goed rondgespeeld en iedereen kwam zo’n beetje aan de beurt om te scoren. Wat een team en wat een doelpunten; eindstand 15-1!

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
Tien doelpunten bij E4 tegen Waterwijk E14 Afdrukken
Geschreven door Jacqueline Ramaker   
maandag 15 oktober 2012
waterwijk.jpgDe voetbalochtend begon goed voor de jongens uit Breukelen en Almere, het was al snel duidelijk dat beide teams er zin in hadden. De eerste hoekschop werd door Jens genomen en dankzij een mooi potje koppen hooggehouden werd 1-0 gescoord door Mika. Dankzij goed verdedigend werk van Kerren en een prima voorzet van Nick op Jack, kon de laatste 2-0 scoren. Zonder al te veel moeite kreeg Mika zijn tweede tussen de palen waardoor het 3-0 stond. Ondertussen werd er veel ruimte weggegeven aan de boys van Waterwijk E14 die op dat moment goed wisten over te spelen en voor toenemende druk zorgde. Mike wist op dat moment vanuit een panalty zijn hattrick te scoren, maar snel daarna kwam dan toch het antwoord vanuit Almere in een doelpunt en stond het 4-1.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Tien doelpunten bij E4 tegen Waterwijk E14]
 
E4 dendert door Afdrukken
Geschreven door Jacqueline Ramaker   
maandag 08 oktober 2012
sdo.jpgZaterdagmorgen was het fris en sinds de avond ervoor regende het aan één stuk. Veel wedstrijden waren dan ook afgelast, maar in Bussum werd gevoetbald dankzij de kunstgrasvelden. Om 9.45 uur stonden de jongens van de E6 van SDO in de stromende regen klaar voor het treffen tegen de E4 van FC Breukelen. Na tien minuten werd het harde werken op het natte veld beloond aan de kant van Bussum met een prima treffer. Sem wist wat hem te doen stond en scoorde de gelijkmaker. Ondertussen kreeg SDO een flink aantal corners, waarbij Mike steeds weer met een goede redding een doelpunt kon voorkomen. Door prima overspelen van Mika en Jens kon El-J door de benen van de keeper een treffer maken en was de stand 1-2.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E4 dendert door]
 
E4 nu koploper na thriller tegen AS80 E13 Afdrukken
Geschreven door Annet Martens   
zondag 30 september 2012
as80.jpgDit seizoen is de E4 goed begonnen door de maximale negen punten uit drie wedstrijden binnen te halen. Afgelopen zaterdag was het nog wel even spannend tot de laatste minuut, toen uiteindelijk in de staart van de wedstrijd door Jack de 4-3 werd gescoord. Ook het eerste doelpunt kwam op naam van Jack in de 9e minuut uit een schitterende voorzet van de altijd hardwerkende Eljareau (El-J). Kort hierop werd er door AS80 goed uitgespeeld de 1-1 tussen de latten gescoord. De E4 wist elkaar goed te vinden en speelde steeds lekker over, waar soms onhandig ook wel eens de bal werd gemist.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E4 nu koploper na thriller tegen AS80 E13]
 
E4 krijgt dik pak slaag Afdrukken
Geschreven door Marcel Ruitenberg   
dinsdag 13 maart 2012
victoria.jpg

Nadat de eerste twee wedstrijden van de voorjaarscompetitie met een uiterste krachtsinspanning in de laatste minuut werden gewonnen, is de E4 weer met de voetjes op de grond gezet. Tegen de uitstekende tegenstander Victoria E3 kwamen onze kids er niet aan te pas. Vanaf het begin was het duidelijk dat het een moeilijk middagje zou worden. Of het nu lag aan het gras (in plaats van het vertrouwde kunstgras), het tijdstip (wat later op de dag) of de scheidsrechter (beetje irritant), de E4 kwam niet in haar spel. Uit de uitslag van 8-1 blijkt FC Breukelen vandaag op alle fronten tekort kwam. Dit soort wedstrijden overkomt alle teams wel eens, gewoon een collectieve off-day. Kan gebeuren, we pakken het de volgende wedstrijd gewoon weer op. Jullie (ondanks deze uitslag) nog steeds trotse leider.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
E4 wint weer in laatste minuut Afdrukken
Geschreven door Marcel Ruitenberg   
dinsdag 06 maart 2012
devecht.jpgNa een koude winterstop kwam de E4 afgelopen zaterdag eindelijk weer in het veld om de tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie te spelen. De tegenstander was de E1 van buurman s,v, De Vecht, een team met grote tweedejaars E-spelers. Na de eerste gewonnen wedstrijd tegen Wasmeer waren de verwachtingen hooggespannen. Helaas was Milan een weekendje weg (lekker bezig, Frank!), dus moesten we het zonder onze topscorer stellen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E4 wint weer in laatste minuut]
 
E4 wint eerste wedstrijd na de winterstop Afdrukken
Geschreven door Marcel Ruitenberg   
maandag 30 januari 2012

wasmeer.pngNa een winterstop met veel 9 tegen 9 oefenwedstrijden en succesvol zaalvoetbaltoernooi stond zaterdag de eerste wedstrijd voor de voorjaarscomptitie op het programma. Omdat de E5 spelers te kort kwam, wilde Sten wel met dit team meedoen. Klasse Sten!

Op de Broekdijk-Oost was Wasmeer E2 de tegenstander. Dit 2e jaars team was fysiek erg sterk en ook voetballend zeker niet slecht.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E4 wint eerste wedstrijd na de winterstop]
 
Eerste 9-tegen-9-test geslaagd Afdrukken
Geschreven door Marcel Ruitenberg   
dinsdag 20 december 2011
maarssen.jpgMaandagavond 19 december, een koude en natte avond, vlak voor de winterstop. Elf eerstejaars E-pupillen (Sten was helaas ziek) maken zich op voor de eerste oefenwedstrijd, 9 tegen 9, als voorbereiding voor een eventueel debuut volgend seizoen in de hoofdklasse. De tegenstander is v.v. Maarssen, bekend om zijn sterke jeugdopleiding. De aftrap is rond kwart vóór zeven en ondanks het slechte weer hebben toch flink wat supporters de weg naar de Broekdijk Oost gevonden. Ook voor v.v. Maarssen is dit de eerste oefenwedstrijd, maar dat blijkt niet uit de beginfase.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Eerste 9-tegen-9-test geslaagd]
 
E4 verslaat u.s.v. Elinkwijk E4 Afdrukken
Geschreven door Marcel Ruitenberg   
vrijdag 04 november 2011
elinkwijk.jpg(nagekomen verslag)

Na een weekendje vrij kwam de E4 eind oktober weer in de (kunst)wei om tegen Elinkwijk E4 te voetballen. Elinkwijk stond dan wel onderaan, maar had de wedstrijden allemaal met zeer klein verschil verloren. De E4 moest dus waken voor onderschatting... In de eerste helft werd er redelijk gevoetbald, een aantal mooie aanvallen leverden kansen op, maar geen doelpunten. De verdediging stond goed vandaag en als er toch een schot op doel kwam, liet Mart zien dat hij een zeer goede keeper aan het worden is.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E4 verslaat u.s.v. Elinkwijk E4]
 
E4 met vertrouwen langs UVV E6 Afdrukken
Geschreven door Marco van Neerbos   
zondag 18 september 2011
uvv.jpg Na de mooie thuisoverwinning van vorige week, 9-3 tegen Zwaluwen Utrecht 11 E3, stond zaterdag gelijk een topper op het programma. De nummers 1 en 2 van de 2e klasse E-pupillen mochten tegen elkaar voetballen. UVV E6 was dus de tegenstander en we waren te gast op het mooie sportpark Alendorp. Gezien het te verwachten niveau van deze wedstrijd is deze vastgelegd op video en een samenvatting is hieronder te bekijken.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E4 met vertrouwen langs UVV E6]
 
E4 wint ruim van Zwaluwen Utrecht 11 E3 Afdrukken
Geschreven door Hetty Veneklaas   
woensdag 14 september 2011
zwaluwenutrecht1911.jpgZevenentwintig seconden duurde het voordat de E4 van FC Breukelen werd wakker geschud door de tegenstander en ze op een 0-1 achterstand kwam! Oeps. Gelukkig hadden we Jim die fit en opgewekt de tegenaanval inzette. Hij scoorde al snel de 1-1. Ook Wessel kwam op dreef. Hij scoorde 2-1 en schoot vervolgens nog twee keer keihard op het doel. Maar de keeper van de Utrechters had hem door en stond precies op de goede plek om een doelpunt te voorkomen. Daarna kreeg Jim weer de geest en scoorde 3-1. Dat gaf even lucht. Maar het doelpunt werd al snel gevolgd door een prachtig gekopt doelpunt van de tegenstanders en door nog een goal daar direct achteraan. Zo was het 3-3 en resteerden nog maar enkele minuten tot aan de rust. Ons middenveld raakte enigszins in paniek, want er stond bij de tegenstander toch wel een erg goede voetballer in het veld. Gelukkig wisten de mannen aan de buitenkant Jim nog een keer te bereiken en met zijn derde doelpunt bracht hij de stand op 4-3 bij rust.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E4 wint ruim van Zwaluwen Utrecht 11 E3]
 
Breukelen E4 heeft stijgende lijn te pakken Afdrukken
Geschreven door Richard Janssen   
zondag 13 maart 2011

De E4 van ons FC Breukelen moest afgelopen zaterdag 12 maart aantreden tegen de E4 van VV Maarssen. De eerste 2 wedstrijden van de 2e seizoenshelft gingen verloren tegen Victoria en Maarssen (de tegenstander van vandaag dus).

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Breukelen E4 heeft stijgende lijn te pakken]
 
Fantastisch teruggeknokt E4 Afdrukken
Geschreven door Jürgen Reiprich   
dinsdag 05 oktober 2010

Mooi weer, heerlijk herfstzonnetje, begonnen onze jongens tegen de te verwachten sterke tegenstander Argon E 5. De samenstelling van Argon E 5 was sterk verbeterd na het bekerduel tegen onze E5. 

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Fantastisch teruggeknokt E4]
 
Goed gedaan E4 Afdrukken
Geschreven door Jürgen Reiprich   
maandag 27 september 2010

Zonder Vincent moesten wij in Wasmeer aantreden. Mooi weer, geen regen en lekkere koffie en thee voor de supporters van onze E 4 jongens in de kantine voor de aftrap van de wedstrijd. Onze coach Sid geeft nog de laatste aanwijzingen aan onze jongens en de wedstrijd kan beginnen. 

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Goed gedaan E4]
 
Jammer E4 Afdrukken
Geschreven door Jürgen Reiprich   
vrijdag 24 september 2010

Omdat Daan en Vincent niet konden spelen, moest coach Sidney ons team hierop instellen. Levi keepte en de verdedigers Rietje (Levi) en Jurriaan speelden de hele wedstrijd door. 

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Jammer E4]
 
Een heel mooi begin voor de E4 Afdrukken
Geschreven door Jürgen Reiprich   
dinsdag 14 september 2010

Eindelijk de start van de competitie! De jongens en ouders waren goed op tijd en via verschillende wegen kwamen wij toch tegelijkertijd bij “de Zebra’s” in Hilversum aan.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Een heel mooi begin voor de E4]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 41