Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
E3
De E3 - in het seizoen 2012-2013 - bestaat dit jaar uit 2e jaars E.

E3 verliest in laatste minuut van s.v. De Vecht E2 Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
donderdag 30 mei 2013
devecht.jpgHoe bizar en hoe dramatisch kan een wedstrijd en een seizoen eindigen? Heel bizar en heel dramatisch! Woensdag 29 mei 2013 moest de E3 aantreden tegen de Vecht E2. De laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Voor ons stond er niets meer op het spel, voor De Vecht E2 des te meer. Bij winst zouden ze kampioen zijn. De E3 was echter niet bereid om aan dit feestje mee te werken. Kostte wat het kost wilden we deze wedstrijd winnen. In het begin golfde het spel heen en weer met aan beide kanten wat kansjes. Uit een van de kansen wist De Vecht 1-0 te scoren.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E3 verliest in laatste minuut van s.v. De Vecht E2]
 
E3 verliest onverdiend van s.v. Loosdrecht E3 Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
donderdag 23 mei 2013
loosdrecht.jpgOnze jongens van de E3 hebben vanavond hun inhaalwedstrijd tegen de E3 van Loosdrecht onverdiend verloren. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. We kregen in het begin wel wat kansjes, maar wisten jamergenoeg niet te scoren. Loosdrecht deed dit wel in een van hun spaarzame kansen: 0-1. Gelukkig ging de E3 wel gewoon door met lekker combineren. Er werd gewoon goed samengespeeld. Dit resulteerde in een korte tijd in twee doelpunten. Loosdrecht gaf zich echter nog niet gewonnen en wist kort na onze 2-1 te scoren: 2-2. Dit was tevens de ruststand.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E3 verliest onverdiend van s.v. Loosdrecht E3]
 
Spectaculair scoreverloop bij E3 tegen s.v. De Vecht E2 Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
donderdag 16 mei 2013
devecht.jpgHoe bijzonder kan een scoreverloop in een wedstrijd zijn? (Je hoeft hiervoor dus niet naar een Champions Legue-wedstrijd te kijken.) Afgelopen zaterdag maakten FC Breukelen E3 en de Vecht E2 er wel een heel bijzondere wedstrijd van. Het was een spannende wedstrijd. De Vecht kwam al snel in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Daarna was onze E3 aan de beurt om te scoren. Dat deden ze vervolgens vier keer op een rij. Een mooie voorsprong die op dat moment gezien het spelbeeld ook terecht was. Dat de jongens van De Vecht E2 zich niet zo maar gewonnen gaven, bleek wel uit het feit dat ze in de eerste helft drie keer scoorden. De ruststand was 4-4.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Spectaculair scoreverloop bij E3 tegen s.v. De Vecht E2]
 
E3 wint in spannende wedstrijd van CSW E4M Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
donderdag 16 mei 2013
csw.jpgWoensdagavond. In een lekker zonnetje, maar wel een stevige wind moesten onze jongens aantreden tegen de meisjes van CSW. Het werd een spannende wedstrijd. Dat de meiden zich niet zomaar gewonnen zouden geven, werd al snel duidelijk. De eerste gedeelte van de eerste helft waren ze beter dan onze jongens. Ze waren feller in de duels en vaak in de aanval en ook verdedigend in een bovental. Het was dan ook terecht dat de meiden op een 1-0 voorsprong kwamen. Blijkbaar hadden onze jongens dit nodig, want na dit doelpunt gingen ze beter voetballen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E3 wint in spannende wedstrijd van CSW E4M]
 
FC Breukelen E3 speelt gelijk tegen koploper Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
maandag 08 april 2013
wasmeer.pngHet is de jongens van de E3 in een mooie en goede wedstrijd gelukt om gelijk te spelen tegen de koploper, Wasmeer E4. Met een fantasieopstelling moesten we deze wedstrijd. Danny, Tom en Richard konden helaas om verschillende redenen niet meespelen. Dit betekende dat bijna alle achterspelers niet aanwezig waren. Mart en Aboubakar gingen achterin spelen en onze gastspeler Joost ging de aaanval versterken. Het werd een mooie wedstrijd, waarin beide tams kansen kregen op de score te openen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen E3 speelt gelijk tegen koploper]
 
E3 verliest met 7-2 van s.v. Loosdrecht E3 Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zaterdag 16 maart 2013
loosdrecht.jpgNa de mooie overwinning van vorige week stond vandaag de wedstrijd tegen s.v. Loosdrecht E3 op het programma. Een wedstrijd waarin we uiteindelijk met lege handen naar huis gingen. De uitslag geeft niet helemaal de krachtsverhouding weer. Ook al was over het geheel gezien de overwinning van Loosdrecht terecht, toch gingen we niet kansloos ten onder.  Loosdrecht was beter in het afronden van de kansen. Het spelbeeld van ons was niet zo flitsend als vorige week, maar bij vlagen werd er wel geprobeerd om goed samen te spelen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E3 verliest met 7-2 van s.v. Loosdrecht E3]
 
E3 wint met dubbele cijfers van CSW E4M Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zaterdag 09 maart 2013

csw.jpgZaterdagochtend 9 maart. Na een mooie lenteweek mocht de E3 op de regenachtige ochtend thuis voetballlen tegen de de meisjes van CSW E4M. De vorige wedstrijd tegen dit team was geeindigd in 2-2. Dus we waren gewaarschuwd.

We begonnen goed aan de wedstrijd. Er werd lekker fanatiek gespeeld door onze jongens. We kregen wel kansen, maar pech en de keeper stond in het begin nog in de weg. We lieten de moed ziet zakken en dat werd ook beloond. Na een leuke combinatie wist Mart voor ons de score te openen. Het zou voor Mart niet zijn laatste doelpunt zijn in deze wedstrijd.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E3 wint met dubbele cijfers van CSW E4M]
 
E3 en Wasmeer E4 delen bibberend de punten Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zondag 24 februari 2013
wasmeer.pngZaterdagochtend 23 februari. Een ijskoude noordoostenwind waait over het voetbalveld. Het veld is nog hard van de vorst. De eerste competitiewedstrijd van de E3 van de voorjaarscompetie tegen Wasmeer E4 moet gespeeld worden. Zonder de vaste coaches Danny en Marc en zonder de vakantiegangers Tom, Mart en Thomas, maar met de invallers Jens en Mika van de E4 begonnen we vol goede moed aan deze wedstrijd. Het was weer wennen om een wedstrijd te spelen, want dit was de eerste wedstrijd na de lange winterstop.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E3 en Wasmeer E4 delen bibberend de punten]
 
Verdiende overwinning E3 in Loosdrecht Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zaterdag 01 december 2012
loosdrecht.jpgDe tweede overwinning voor de E3 is binnen. Loosdrecht E2 werd met 4-0 verslagen. Een verdiende overwinning. Om 9 uur mochten onze jongens van de E3 hun wedstrijd beginnen tegen de E2 van Loosdrecht. Het begin van de wedstrijd was een beetje moeizaam. We waren nog niet helemaal wakker. Loosdrecht begon wel goed aan de wedstrijd. Tot echte kansen kwam het niet voor Loosdrecht. In een van de eerste aanvallen wist Tom met een hard schot te scoren: 0-1. Na deze treffer begonnen onze jongens beter te spelen. Er werden duels gewonnen, er werd goed samengespeeld en er werd gescoord. Uit een vrije trap wist Aboubakar met een goed hard en strak schot 0-2 te scoren.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Verdiende overwinning E3 in Loosdrecht]
 
FC Breukelen E3 speelt laatste bekerwedstrijd gelijk tegen CSW E4M Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zaterdag 24 november 2012
csw.jpgIn de bekercompetitie is het onze jongens gelukt om een punt binnen te halen. Na twee verloren wedstrijden stond de wedstrijd tegen CSW E4M op het programma. In de competitie hadden we thuis met 10-3 gewonnen. Dus moest het mogelijk zijn om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Helaas dachten de meiden van CSW hier anders over. We begonnen goed aan de wedstrijd en we kregen ook wel kansen om te scoren. Jammergenoeg konden Mart, Joost, Aboubakar en Thomas de leuke combinaties niet belonen met een doelpunt. Het wordt een beetje eentonig, maar de kansen werden niet benut of de keeper stond goed in de weg.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen E3 speelt laatste bekerwedstrijd gelijk tegen CSW E4M]
 
E3 wint met 4-1 van s.v. Argon E4 Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zondag 18 november 2012
argon.jpgHet is de E3 gelukt op vandaag de tweede wedstrijd van het seizoen te winnen. Het werd 4-1. We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen ook snel al enkele kansjes, maar geluk en goed keeperswerk van de doelman van Argon stonden ons in de weg. Gelukkig kwamen we op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Sten. Joost wilde op doel schieten, maar raakte de bal niet helemaal goed. De bal kwam voor de voeten van Sten en met een strak schot maakte hij er 1-0 van. We waren nog aan het nagenieten van onze voorsprong toen Argon wist te scoren: 1-1.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E3 wint met 4-1 van s.v. Argon E4]
 
E3 krijgt Hertha E2 er niet onder Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zaterdag 03 november 2012
hertha.jpgHet is ook vandaag de E3 niet gelukt om de wedstrijd tegen s.v. Hertha E2 winnend af te sluiten. Was het in de bekerwedstrijd van twee weken geleden nog 4-3 voor Hertha, vandaag kwamen onze jongens niet verder dan 4-1. Hebben we geen kans gehad op een overwinning? Jazeker wel. Met wat meer geluk in de afronding had de score van deze wedstrijd positief kunnen eindigen voor onze jongens. We kwamen wel op een 0-1 achterstand, maar vervolgens kregen we toch wat kansen. Dankzij goed doorstoren van Joost gaf hij Thomas de gelegenheid om te scoren, maar helaas stond de keeper in de weg.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E3 krijgt Hertha E2 er niet onder]
 
Uitgedunde E3 verliest van Wasmeer E3 Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zondag 28 oktober 2012
wasmeer.pngZaterdagochtend kwart voor acht. Het is nog donker en heel stil in Breukelen. Op de parkeerplaats van de AH verzamelen de we ons voor de uitwedstrijd tegen Wasmeer. Het is niet alleen donker, maar ook koud. Met slechts zeven man sterk vertrekken we richting Hilversum. Joost en Aboubakar waren er helaas niet bij. Om kwart voor negen begonnen we aan de wedstrijd. Hij veld lag er mooi wit bij (van de vorst) en het was nog steeds koud. Wasmeer had blijkbaar minder last van de kou dan onze jongens. Zij scoorden al vroeg in de wedstrijd 1-0 en 2-0.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Uitgedunde E3 verliest van Wasmeer E3]
 
E3 verliest bekerduel tegen s.v. Hertha E2 Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zaterdag 20 oktober 2012
hertha.jpgZaterdag stond voor de E3 het bekerduel tegen Hertha E2 op het programma. Met zeven man sterk gingen we richting Vinkeveen. Richard was hersteld van zijn blessure. Max Egberts (broertje van Tim) was onze zevende man, omdat Tom, Joost en Danny helaas afwezig waren in verband met vakantie. Het werd een leuke en spannende wedstrijd. Dat Hertha uiteindelijk won, was enorm jammer en ook gezien het spelbeeld onverdiend. Hertha kwam wel snel op voorsprong, maar dit wisten we gelukkig snel te herstellen door zelf te scoren. Daarna golfde het spel heen en weer en had Hertha de eerste helft meer geluk in de afronding dan wij. De ruststand was 3-1 voor Hertha.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E3 verliest bekerduel tegen s.v. Hertha E2]
 
FC Breukelen E3 boekt eerste competitiewinst Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 13 oktober 2012
csw.jpgDe E3 heeft zaterdag met 10-3 gewonnen van CSW E4M, de eerste overwinning in deze competitie. Helaas waren Richard (geblesseerd) en Tom (vakantie) niet van de partij. Gelukkig hadden we Joost van der Seijs als reservespeler (nog bedankt hiervoor Joost) die prima inviel. We begonnen goed en geconcentreerd aan de wedstrijd. Het resultaat hiervan was dat we binnen korte tijd op een 3-0 voorsprong stonden. Met goed voetbal en goed overspelen ontstonden er mooie aanvallenm, soms met als eindresultaat een doelpunt. De ruststand was 6-1.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen E3 boekt eerste competitiewinst]
 
E3 strijdend ten onder Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
maandag 24 september 2012
osm75.jpgOok in de tweede competitiewedstrijd is het onze jongens helaas niet gelukt om de volle winst te pakken. In een spannende wedstrijd bij OSM E3 werd met 7-5 verloren. Tot twee keer toe wisten we terug te komen van een achterstand van twee doelpunten naar een gelijke stand.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E3 strijdend ten onder]
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 34