Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
E2
E2 knokt zich langs Victoria E5 Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zondag 08 december 2013
victoria.jpge2.jpg In het druilerige weer vertrokken we met net zeven spelers richting Victoria. Na enkele wedstrijden tegen tweedejaars E’s waren de jongens van Victoria net als onze jongens eerstejaars. Om net na één uur trapte FC Breukelen af en begon iets afwachtend aan de wedstrijd. Het spel golfde op en neer en FC Breukelen wist de eerste kans te benutten: 0-1. Na een ongelukkig eigen doelpunt kwam Victoria langszij en werd het 1-1. Gelukkig lieten we onze koppies niet hangen en knokten we voor elke bal.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E2 knokt zich langs Victoria E5]
 
E2 tegen s.c. 't Gooi E1 in beeld Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zondag 27 oktober 2013
e2.jpgtgooi.jpg De E2 speelde zaterdag thuis tegen de E1 van s.c. 't Gooi. De bezoekers bleken een paar maatjes te groot (2-11). Tja, ook dat is voetbal. Maar vergeet even de grote uitslag en geniet gewoon van een klein kwartiertje mooie beelden van deze sportieve E-pupillenwedstrijd. De beelden zijn gemaakt door Nash Music service uit Hilversum.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
Knappe zege E2 in spannende thriller in Wilnis Afdrukken
Geschreven door Reinier Hagoort   
zondag 29 september 2013
csw.jpge2.jpg Vandaag de derde competitieronde. Na een eerste nederlaag thuis tegen Maarssen E2 (3-12), een gewonnen thriller tegen Loosdrecht E1 (5-3) gingen wij vandaag richting Wilnis. In het begin was FC Breukelen er niet bij en dit zorgde al snel voor een achterstand van 3-0. Maar de jongens gingen niet bij de pakken neerzitten en wisten langszij te komen tot 3-3. Voor de neutrale toeschouwer was het een mooie partij voetbal, maar voor voetbalouder van FC Breukelen een zenuwslopende partij.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Knappe zege E2 in spannende thriller in Wilnis]
 
E2 laat s.v. Loosdrecht E1 kansloos Afdrukken
Geschreven door Nico Rietveld   
zondag 03 februari 2013
loosdrecht.jpgZaterdag stond de eeste wedstrijd na de winterstop op het programma. Best spannend: Jeroen en Guido als nieuwe coaches, voetballen naar de gepromoveerde eerste klasse en enkele niet-topfitte jongens. Achteraf was er weinig aan de hand voor de jongens en de meegeisde supporters. In de eerste helft was er een licht veldoverwicht tegen het fysiek sterke Loosdrecht. Veel kansen werden er nog niet gecreëerd, maar het spel werd steeds beter. De verdediging stond goed, dus het zou wachten worden voordat de makkelijk scorende E2 doel zou treffen. Ruim vóór rust werd het ongeduld van de supporters beloond met een goal van hulpkracht Ruben.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E2 laat s.v. Loosdrecht E1 kansloos]
 
E2 op veerkracht en inzet langs Altius E2 Afdrukken
Geschreven door Guido ter Riet   
zaterdag 17 november 2012
altius.jpgOp zaterdagochtend om 10.00 uur, waterkoud, trad de E2 van FC Breukelen aan tegen de nummer 8 in de competitie Altius E2. Coach Dennis Lammerts drukt de mannen nogmaals op het hart gelijk druk te zetten als de scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd. In een goede eerste tien minuten geeft de E2 gehoor aan dit advies en brengt het, via doelpunten van Yassin en Thomas, FC Breukelen op een 2-0 voorsprong. Met deze riante voorsprong breekt een mindere fase aan van FC Breukelen. Altius zet Breukelen onder druk, waardoor het vlak voor rust op een 2-3 achterstand komt.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E2 op veerkracht en inzet langs Altius E2]
 
E2 knokt zich naar kampioenschap Afdrukken
Geschreven door Raymond Poll   
zondag 06 mei 2012

e2kampioen-beker.pngHet is zaterdag 5 mei rond 8.30 uur als de FC Breukelen E2-karavaan zich in beweging zet richting Hilversum om tegen de plaatselijke Olympia E1 de laatste competitiewedstrijd te spelen. Dat dit geen gewone wedstrijd is, valt af te lezen aan het aantal meegereisde supporters. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, neefjes etc. zijn in grote getalen aanwezig en overtreffen zelfs ruimschoots het aanwezige thuispubliek. De in dit geval achtste man (bij een elftal bekend als de twaalfde man) zal nog van zich doen spreken gedurende deze wedstrijd.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E2 knokt zich naar kampioenschap]
 
E2 ten onder bij BVV31 in wedstrijd met nare bijsmaak Afdrukken
Geschreven door Sidney Las van Bennekom   
zaterdag 31 maart 2012
bvv31.jpgZaterdagochtend. De jongens van de E2 moeten uit tegen BVV31 E3. Ze hebben er zin in. De E2 is nog ongeslagen en staat boven aan in hun poule. BVV staat een-na-laatste en de thuiswedstrijd werd met 5-2 gewonnen. De wedstrijd begint en wat schetst onze verbazing? Dit zijn niet de tegenstanders van de vorige keer! Er staan vier extra reuzen van spelers in die goed kunnen ballen en de oude spelers van de vorige ontmoeting staan reserve. Iets klopt er niet, maar we laten ons niet uit het veld slaan, we gaan gewoon lekker voetballen. De jongens knokken of hun leven ervanaf hangt, maar er is niet doorheen te komen. We blijven het proberen, maar we komen niet verder dan drie doelpunten voor ons en zes voor BVV.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E2 ten onder bij BVV31 in wedstrijd met nare bijsmaak]
 
E2 op dreef bij KNVB-zaalvoetbaltoernooi in Utrecht Afdrukken
Geschreven door Sidney Las van Bennekom   
zondag 22 januari 2012
2012-01-22_logo_knvb_zaalvoetbal.jpgZaterdagmorgen 21 januari, sporthal Sportcampus in Utrecht. De jongens van de E2 hebben vandaag een zaalvoetbaltoernooi van de KNVB en ze zijn allemaal aanwezig. De jongens wordt uitgelegd hoe de spelregels zijn met zaalvoetballen en je ziet dat ze er allemaal zin in hebben vandaag. De eerste wedstrijd begint en je ziet meteen dat ze de afgelopen weken op het overspelen en één keer raken getraind hebben,want er word alleen maar overgespeeld en hoe! Ze vinden elkaar blindelings en de eerste wedstrijd tegen FC De Bilt wordt daarom gemakkelijk met 5-0 gewonnen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E2 op dreef bij KNVB-zaalvoetbaltoernooi in Utrecht]
 
E2 toont veerkracht in eerste (oefen)wedstrijd Afdrukken
Geschreven door Raymond Poll   
dinsdag 23 augustus 2011
sch'44.jpgMooi weer, veel toeschouwers en negen spelers die staan te trappelen van ongeduld. Op voorhand de juiste ingrediënten voor de eerste wedstrijd van de E2 in het seizoen 2011-2012 tegen SCH'44 uit Harmelen. Meteen maar naar de wedstrijd. Na een aanvallende openingsfase met zeven opgelegde kansen voor onder meer Levi, Jacko, Olivier en Damian was daar de eerste echte uitbraak van SCH'44 die meteen in het doel belandde. Enige twijfel in de achterhoede luidde de 0-1 in.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E2 toont veerkracht in eerste (oefen)wedstrijd]
 
E2 sluit seizoen af met toernooiwinst bij VEP Afdrukken
Geschreven door Ernst Bouweriks   
maandag 31 mei 2010

vepmannetje_linksboven_200.jpgHet laatste toernooi van het seizoen. De E2 is steeds mee een team geworden en de teamspirit is het hele jaar door hoog geweest. Daarbij hebben we het afgelopen jaar juist in toernooien ons beste voetbal laten zien. Het zaaltoernooi in Leidse Rijn werd al gewonen en Bij Herenmarkt wonnen we een hele mooie prijs. Dat het in ’s Graveland niet goed ging was een speling van het lot…we wonnen 2 van de 3 wedstrijden maar werden toch uitgeschakeld…kan gebeuren.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E2 sluit seizoen af met toernooiwinst bij VEP]
 
Breukelen E2 na goed toernooi toch uitgeschakeld. Afdrukken
Geschreven door Ernst Bouweriks   
zaterdag 15 mei 2010

Zaterdag 15 mei heeft de E2 een sterk toernooi gespeeld bij ’s Graveland.  

Ingedeeld in de sterkste poule moesten we in rap tempo 3 wedstrijden spelen. In de eerste pot namen we sportieve wraak op ’s Graveland E1 waar we net daarvoor tijdens het panna wedstrijdje van hadden verloren. Het kleine en onoverzichtelijke pannaveldje  bracht ons geen geluk. Wij speelden Panna zoals het bedoeld is maar de scheids had er een andere kijk op. Helaas. 

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Breukelen E2 na goed toernooi toch uitgeschakeld.]
 
E2 speelt prima toernooi bij Herenmarkt en pakt 2e prijs! Afdrukken
Geschreven door Ernst Bouweriks   
zondag 04 april 2010

Vlak voor het invallen van de Pasen is de E2 nog vol goede moed deel gaan nemen aan een groot en drukbezet toernooi bij voetbalclub Herenmarkt in Sloten. Alhoewel het officieel bij Amsterdam hoort heb je eerder het gevoel al in de polder te zitten, en qua regen en nattigheid was dat deze middag zeker het geval!

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E2 speelt prima toernooi bij Herenmarkt en pakt 2e prijs!]
 
Breukelen E2: zo kan het verkeren Afdrukken
Geschreven door Ernst Bouweriks   
woensdag 24 maart 2010

Anderhalve week geleden speelde Breukelen E2 tegen de jongens van ‘sGraveland. In een zeer matige wedstrijd (vooral van onze kant) kwamen we keer op keer achter te staan. De fut zat er niet in en alle jongens leken wel op de spaarstand te staan.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Breukelen E2: zo kan het verkeren]
 
E2 verliest eerste duel na de winterstop Afdrukken
Geschreven door Ernst Bouweriks   
donderdag 11 maart 2010

In een koud Fc Breukelen stadion stonden de jongens van de E2 afgelopen zaterdag te trappelen om hun eerste veldwedstrijd na de winterstop te spelen. In de zaal hadden we in januari een toernooi gewonnen dus de sfeer was vol zelfvertrouwen.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E2 verliest eerste duel na de winterstop]
 
E2 begint met merkwaardige en bijzonder ervaring Afdrukken
Geschreven door Ernst Bouweriks   
woensdag 20 januari 2010

Zaterdagochtend 8.45 uur, 16 januari 2010.

Uit een diepe winterslaap ontwaakt stonden bijna alle spelers (en ouders) te trappelen om het eerste toernooi te gaan voetballen. Gelukkig had het gedooid zodat het gevoel belangrijk natuurijs te missen niet zo opspeelde. We togen opgewekt naar Utrecht en hadden er zin in.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E2 begint met merkwaardige en bijzonder ervaring]
 
E2 pakt volle winst tegen ’s Graveland Afdrukken
Geschreven door Ernst Bouweriks   
woensdag 18 november 2009

In een leuke en sportieve wedstrijd heeft de E2 zijn tweede wedstrijd in de competitie weten te winnen. Het weer was in het dorp onder de rook van Hilversum al niet veel beter dan vorig jaar. Toen bitterkoud was het er nu nat, winderig en nog natter. Het resultaat was deze keer echter aanzienlijk beter.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E2 pakt volle winst tegen ’s Graveland]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 69