Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
E1
E1 een maatje too big voor Portsmouth FC U11 Afdrukken
Geschreven door Marcel Ruitenberg   
donderdag 28 maart 2013

130324_portsmouth.jpgEindelijk was het dan zover: de eerste internationale wedstrijd voor de spelers van onze E1! Het is woensdagmiddag half vijf, het is steenkoud, maar er schijnt wel een lekker zonnetje. De E1 heeft een fanatieke warming-up gedaan en is klaar om de wedstrijd tegen Portmouth U11 (under eleven) te beginnen. Maar ... er is nog geen tegenstander! Er wordt driftig heen en weer gebeld en de in groten getale opgekomen vaders, moeders, opa's, oma's en overige supporters vragen zich zenuwachtig af of 'die Engelsen' de weg wel kunnen vinden. Gelukkig geeft een aantal toeschouwers aan dat ze de bus hebben gezien op de Markt en op de Kerkbrink, dus ze zijn in het dorp.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E1 een maatje too big voor Portsmouth FC U11]
 
Internationaal! FC Breukelen E1 - Portsmouth FC U11 Afdrukken
Geschreven door Marcel Ruitenberg   
zondag 24 maart 2013
130324_portsmouth.jpgAanstaande woensdag 27 maart speelt de E1 van FC Breukelen om 16.30 uur een internationale wedstrijd tegen het Under 11-team van Portsmouth FC. De ploeg uit de gelijknamige Engelse kustplaats is de week voor het paasweekend te gast in Nederland. Graag wilde 'Pompey' oefenen tegen een Nederlandse tegenstander en zij zochten contact met FC Breukelen. Uiteraard werd vanuit FC Breukelen aangegeven een internationale oefenwedstrijd zeker te zien zitten. Zo werd de afspraak gemaakt om op woensdag 27 maart om 16.30 uur een oefenwedstrijd te spelen. Uiteraard zijn de kinderen van FC Breukelen zeer enthousiast: een oefenwedstrijd tegen een buitenlandse tegenstander is natuurlijk een hele leuke gebeurtenis en zeker ook een enorme uitdaging. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze semi-interland te komen bekijken aan de Broekdijk Oost, maar kom op tijd, want vol = vol ...
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
Goed leermoment voor E1 Afdrukken
Geschreven door Dick van Wageningen   
zondag 04 november 2012
2012-03-09_9v9-veld.png Het eerste deel van de competitie van FC Breukelen E1 zit erop. Aan het einde van het vorige seizoen hebben we als verenging besloten de E1 in te schrijven in de hoofdklasse 9 tegen 9. Dat dit geen ‘makkie’ zou worden wisten we van tevoren ... Na de verloren thuiswedstrijd tegen Geinoord van afgelopen zaterdag overheerst de teleurstelling. Een onnodig verlies tegen een tegenstander van hetzelfde niveau. Gezien het spelbeeld van de eerste helft hadden we ook recht op minimaal een punt. Voor de rust kwamen we goed terug van een 0-1 achterstand (doelpunt Elias), maar in de tweede helft waren te veel spelers niet meer geconcentreerd en gemotiveerd, en gaven we de punten zo maar cadeau. Einduitslag 2-5. Met dit resultaat is de E1 na zeven wedstrijden op de gedeelde laatste plaats geëindigd in de poule. Maar betekent dit dat de hoofdklasse niet voor FC Breukelen E1 is weggelegd? Het antwoord is: NEE.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Goed leermoment voor E1]
 
E1 met nieuwe pakken en tassen naar eerste driepunter Afdrukken
Geschreven door Marcel Ruitenberg   
zondag 07 oktober 2012
fcbreukelen.jpgDe E1 van FC Breukelen speelt dit seizoen voor het eerst in de hoofdklasse (9 tegen 9) van de KNVB. Dat dit een zware dobber is, blijkt wel uit het feit dat er in de eerste wedstrijden slechts één keer gelijk werd gespeeld. De E1 heeft een supersponsor getroffen in Bouwbedrijf Van der Heijden BV uit Breukelen. Deze gulle sponsor heeft ervoor gezorgd dat alle spelers van de E1 zijn voorzien van een trainingspak en een voetbaltas. Namens alle spelers en begeleiders van FC Breukelen E1: Jeroen en Daan van der Heijden, bedankt!
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E1 met nieuwe pakken en tassen naar eerste driepunter]
 
E1 wint niet van kampioen VVIJ E2 Afdrukken
Geschreven door Jonke Korzelius   
maandag 07 mei 2012
vvij.jpgHet laatste FC Breukelen E1-verslag dateert alweer van vóór de uitwedstrijd tegen VVIJ E2, de tegenstander van afgelopen zaterdag. Die wedstrijd ging toen vrij kansloos met 8-1 verloren. In de tussenliggende weken was er eerst nipt verlies thuis tegen Wasmeer E1: 2-3 (goals: Jochum 2x), gevolgd door winst uit tegen CSW E2: 1-4 (goals: Thijs 2x, Olivier (E2) 1x, ed). Onze tegenstander zaterdag was inmiddels kampioen en kon niet meer ingehaald worden. Afwezig eerste helft was Jochum (mee met de D1) en weer op terug voor wat speelminuten na een lange afwezigheid: Destin! Een heuglijk feit.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E1 wint niet van kampioen VVIJ E2]
 
E1 laat sterk spel zien tegen s.v. Ouderkerk E1 Afdrukken
Geschreven door Jonke Korzelius   
zondag 01 april 2012
ouderkerk.jpgZaterdag stond voor de E1 de thuiswedstrijd tegen s.v. Ouderkerk E1 op het programma. Twee weken terug werd uit vrij kansloos verloren met 5-1. Met de goede wedstrijd vorige week tegen v.v. Nederhorst E1 in het hoofd de opdracht daarop voort te bouwen, scherp beginnen, druk zetten en veel feller erin dan in de vorige ontmoeting! Ouderkerk, nu de koploper, kwam voor drie punten, dat was duidelijk. Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd. Mooi om te zien dat we dit keer er direct allemaal stonden, waardoor er een heel andere wedstrijd te zien was dan twee weken terug.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E1 laat sterk spel zien tegen s.v. Ouderkerk E1]
 
E1: Strijd niet beloond met winst tegen v.v. Nederhorst Afdrukken
Geschreven door Jonke Korzelius   
maandag 26 maart 2012

nederhorst.jpgZaterdagochtend mocht de E1 van FC Breukelen alweer voor de vierde keer dit seizoen tegen v.v. Nederhorst E1 spelen. Het zijn altijd leuke wedstrijden, de ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd. Stand in de onderlinge duels vooraf 2-1 voor FC Breukelen.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E1: Strijd niet beloond met winst tegen v.v. Nederhorst]
 
FC Breukelen E1 verspeelt koppositie Afdrukken
Geschreven door Jonke Korzelius   
maandag 19 maart 2012
ouderkerk.jpgZaterdag speelde FC Breukelen E1 de uitwedstrijd tegen s.v. Ouderkerk E1. Een vroegertje dit keer want om negen uur trapten we reeds af. In de najaarscompetitie hadden we (tegen de verhouding in) met 0-1 van deze ploeg verloren, dus er was nog iets recht te zetten. Daarbij moesten we laten zien dat we 'koploperwaardig' waren na de overwinningen van de laatste weken. Vanaf de aftrap laat Ouderkerk zien er zin in te hebben. De druk op onze spelers is groot, men is gretig en fel, geen schim van de ploeg die ons een paar maanden eerder bezocht.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen E1 verspeelt koppositie]
 
E1 blijft winnen Afdrukken
Geschreven door Dick van Wageningen   
zaterdag 10 maart 2012
csw.jpgNa de zeer verdiende overwinning tegen Wasmeer E1 uit van vorige week, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen CSW E2 op het programma. Hoewel onderaan op de ranglijst, een niet te onderschatten ploeg, want twee keer nipt verloren en voor de winterstop als tweede geëindigd in de poule van onze E2. Onze E1 heeft inmiddels goed door hoe je scherp aan een wedstrijd moet beginnen. Vanaf de eerste minuut werd goed druk gezet en viel er prachtig combinatievoetbal te zien. De eerste (halve) kans was voor CSW, maar daarna was het 25 minuten FC Breukelen wat de klok sloeg.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E1 blijft winnen]
 
E1 zet stijgende lijn voort Afdrukken
Geschreven door Jonke Korzelius   
dinsdag 06 maart 2012
wasmeer.pngNa een winterpauze van enkele weken werd afgelopen zaterdag door de E1 de tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie gespeeld. Na het onnodige verlies tegen v.v. Nederhorst E1 in de eerste wedstrijd, was nu hsv Wasmeer E1 de tegenstander. Een team waar voor de winterstop nog met 5-2 van was verloren. Vanaf het beginsignaal was het duidelijk dat FC Breukelen E1 dit keer geen genoegen zou nemen met minder dan drie punten. Er werd als TEAM gevoetbald, met goed samenspel, veel inzet, en een positieve coaching naar elkaar. De winst van 3-5 was dan ook meer dan verdiend.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E1 zet stijgende lijn voort]
 
Zevenklapper voor E1 in Almere Afdrukken
Geschreven door Jonke Korzelius   
woensdag 14 december 2011
buitenboys.jpgDe E1 mag vandaag naar Almere om zich 'veilig' te spelen in de najaarscompetitie. Voor tegenstander s.c. Buitenboys E3 staat er weinig meer op het spel dan de eer. Een mooie wedstrijd ook om het beschamende verlies een week eerder tegen het in punten inmiddels met ons gelijk staande s.c. 't Gooi E1 weg te poetsen. Het is weer lekker voetbalweer en onze vandaag voltallige selectie wordt met niet al te veel opdrachten de wei in gestuurd. Een sterk begin dit keer. FC Breukelen pakt direct het initiatief en dat levert een goal op. Een mooie loopactie van Thijs rondt hij nog mooier, met een stiftje over de keeper van Buitenboys, af: 0-1.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Zevenklapper voor E1 in Almere]
 
E1 ten onder in Hilversum Afdrukken
Geschreven door Jonke Korzelius   
maandag 05 december 2011
'tgooi.jpgAfgelopen zaterdag op het programma de wedstrijd tegen s.c. 't Gooi E1. Opdracht simpel: winnen van deze onder ons staande tegenstander, anders komen de onderste regionen wel erg dichtbij en moeten wij vrezen voor onze plek in de eerste klasse. Jurriaan moet helaas geblesseerd afhaken, maar reist wel mee naar Hilversum. 't Gooi had alles uit de kast gehaald: de wedstrijd een uur vervroegd en het slechtste weer denkbaar besteld. Bij aankomst op het sportpark leek alles op een afgelasting, maar het bestuur meldde ons dat onze wedstrijd gewoon doorging. Dus schoenen aan en een wat kortere warming-up dan gebruikelijk.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E1 ten onder in Hilversum]
 
Twee nederlagen voor FC Breukelen E1 Afdrukken
Geschreven door Jonke Korzelius   
zaterdag 26 november 2011

U hebt nog het verslag tegoed van de vorige week gespeelde wedstrijd tegen s.v. Ouderkerk E1. Daaronder volgt het verslag van de deze zaterdag gespeelde wedstrijd tegen Elinkwijk E2.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Twee nederlagen voor FC Breukelen E1]
 
E1 ook tweede keer te sterk voor v.v. Nederhorst Afdrukken
Geschreven door Jonke Korzelius   
vrijdag 18 november 2011

nederhorst.jpgAfgelopen zaterdag speelde de E1 zijn tweede wedstrijd tegen v.v. Nederhorst E1. Een week eerder werd al van deze ploeg gewonnen voor de KNVB-beker, nu speelden we voor de competitie. De Nederhorsters waren gewaarschuwd en uit op revanche. Zaak dus voor FC Breukelen E1 om direct scherp te zijn en de tegenstander niet al te veel hoop te geven.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E1 ook tweede keer te sterk voor v.v. Nederhorst]
 
E1 beloont sterk bekerduel met winst tegen v.v. Nederhorst E1 Afdrukken
Geschreven door Jonke Korzelius   
dinsdag 08 november 2011
nederhorst.jpgDe derde wedstrijd voor de KNVB beker bracht ons afgelopen zaterdag naar Nederhorst den Berg. v.v. Nederhorst maakt dit seizoen een transitie door. Zo waren wij deze dag de eerste bespelers van het gloednieuwe kunstgrasveld, maar moesten we ons verkleden in een bouwval.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E1 beloont sterk bekerduel met winst tegen v.v. Nederhorst E1]
 
E1 kan lang mee met koploper s.v. Loosdrecht E1 Afdrukken
Geschreven door Jonke Korzelius   
zondag 30 oktober 2011
loosdrecht.jpgZaterdag 29 oktober was de nog ongeslagen koploper s.v. Loosdrecht E1 op bezoek in Breukelen. Kansen dus voor onze E1 om te laten zien dat de huidige plek op de ranglijst te laag is. Iedereen is weer hersteld dus een voltallige selectie staat klaar voor de aftrap. Met iets meer zekerheid in de verdediging beginnen we de wedstrijd tegen Loosdrecht onder aanvoering van onze inmiddels vaste scheids Joost Visser. Loosdrecht heeft een paar grote kerels meegenomen, maar qua voetbal doen we in de eerste helft niets voor ze onder. Sterker, ik denk dat we eigenlijk beter waren dan de bezoekers.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E1 kan lang mee met koploper s.v. Loosdrecht E1]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 65