Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
D4
D4 speelt minder met mannetje meer Afdrukken
Geschreven door Eric Ytsma   
dinsdag 08 april 2014
asv65.jpgd4.jpgHet Ankeveense ASV'65 D1G vertrekt fluks uit de startblokken en laat zien dat het met een missie naar Breukelen is gekomen: drie punten. En die missie slaagt zonder al te veel problemen. ASV speelt als een team. Wij als elf individuen. Zij scoren vier keer in de eerste helft. Wij missen een penalty. Zij zijn blij als ze scoren. Wij boos als we moeten incasseren.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D4 speelt minder met mannetje meer]
 
Samenwerking loont voor D4 Afdrukken
Geschreven door Eric Ytsma   
dinsdag 18 maart 2014
d4.jpgbatavia90.jpgDe mannen van D4 laten deze week zien dat voetbal een teamsport is. Tegen Batavia'90 uit Lelystad tonen de pupillen van Jan Schaar aan dat de samenspeloefeningen op de training niet voor niets zijn. Scheidsrechter Marco van Neerbos noteert na zestig minuten 4-1 op het wedstrijdformulier. En als de Bataafse grensrechter de grens recht had gezien, was het misschien wel 5-1 geworden.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Samenwerking loont voor D4]
 
D4 scoort punten Afdrukken
Geschreven door Eric Ytsma   
dinsdag 17 december 2013
d4.jpgcsw.jpg Meisjes kunnen voetballen. Goed voetballen zelfs. Dat bewijzen de dames van CSW D5M uit Wilnis vanaf het eerste fluitsignaal. Ze spelen goed samen, werken er hard voor en durven zelfs hun lichaam te gebruiken in de strijd tegen onze D4. De wedstrijd speelt zich dan ook voor 75% af op onze helft. Er is echter één aspect dat de dames niet beheersen, en dat is scoren. Wilnis is eigenlijk Wilmis. En scoren kunnen wij wel. Eén counteraanval en Aboubakar scoort 1-0. Zo kunnen we rustig de rust in.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D4 scoort punten]
 
90% inzet is niet genoeg voor D4 Afdrukken
Geschreven door Eric Ytsma   
maandag 09 december 2013
buitenboys.jpgd4.jpg Als je drie punten haalt tegen s.c. Buitenboys D13, is het logisch dat je vol zelfvertrouwen aantreedt tegen s.c. Buitenboys D14. Maar al snel blijkt dat je met louter zelfvertrouwen geen punten scoort. Na een degelijk begin ebt de werklust weg en zetten de Buitenboys juist een tandje bij. Met 3-0 achter gaan we de rust in. In de tweede helft veren we nog even op als Abu een sprint trekt met de bal aan de voet en het eerste tegendoelpunt scoort.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [90% inzet is niet genoeg voor D4]
 
Hoofdveld brengt D4 geluk Afdrukken
Geschreven door Eric Ytsma   
maandag 02 december 2013
d4.jpgbuitenboys.jpg We hoeven nog net geen entree te betalen, maar in de vroege ochtend staat de D4 op het hoofdveld oog in oog met Buitenboys D13. In Amerika zouden ze teamnummer 13 overslaan, maar in Almere zijn ze blijkbaar niet zo bijgelovig. En terecht zo lijkt het, want ze scoren snel 0-1 uit een corner. Maar dan gaat het mis voor Buitenboys. Ze schieten naast, over, naast en weer over. En is het raak voor FC Breukelen, uit een vrije trap van Abu. Via een onfortuinlijke Buitenboy. Zie je dat het waar is, wat ze zeggen over 'nummer 13'?
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Hoofdveld brengt D4 geluk]
 
Opnieuw bekerwinst voor D4 Afdrukken
Geschreven door Eric Ytsma   
maandag 25 november 2013
csw.jpgd4.jpg Ook in Wilnis wordt het 's zaterdagsochtends licht en zien we om 8.45 uur CSW D4 flink uit de startblokken schieten. Een snelle openingsscore van CSW en het is 1-0 voordat we echt warm zijn. Vorig jaar zouden we in paniek geschoten zijn, maar inmiddels weten we dat de wedstrijd 2 x 30 minuten duurt. Langzaam maar zeker krijgen we meer grip op de wedstrijd. We houden het spel breed, weten elkaar te vinden en de ouders aan de kant constateren dat er flink vooruitgang is geboekt vergeleken met het begin van het seizoen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Opnieuw bekerwinst voor D4]
 
FC Almere D8 maatje te groot voor D4 Afdrukken
Geschreven door Eric Ytsma   
maandag 18 november 2013
fcalmere.jpgd4.jpg Het komt niet vaak voor dat Björn opkijkt tegen de tegenstander, maar afgelopen zaterdag was dat wel het geval. En als je dan al snel met 2-0 achter staat, lijken ze alleen nog maar groter te worden. Maar gelukkig zit lengte soms ook in de weg, want wonder boven wonder weten we de wedstrijd te keren. Danny scoort 2-1 en even later blijkt Richard met de bal aan de voet sneller te zijn dan al die basketballers bij elkaar. Tikkie naar links en Mika scoort 2-2.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Almere D8 maatje te groot voor D4]
 
D4 worstelde en kwam bijna boven Afdrukken
Geschreven door Eric Ytsma   
dinsdag 22 oktober 2013
d4.jpgosm75.jpg Zaterdag stond de bekerwedstrijd van onze D4 tegen OSM D4 uit Maarssen op het programma. Op papier een spannende strijd. En op het veld ook, zo bleek 2 x 30 minuten later. OSM start scherp en na drie minuten is het al raak. Op de plek waar een paar dagen geleden nog eendjes zwommen, kopt de OSM-spits doeltreffend raak.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D4 worstelde en kwam bijna boven]
 
Bericht voor de D4-pupillen Afdrukken
Geschreven door Jeffrey Pfoster, TJC   
donderdag 29 augustus 2013
d4.jpg De D4 begint op dinsdag 3 september met de trainingen. De juiste trainingstijden zijn als volgt:
dinsdag van 17.30-18.30 uur op grasveld 2;
donderdag van 18.15-19.30 uur op veld 3.
De trainingstijd voor de dinsdag is na overleg gewijzigd. De wijziging is ook doorgevoerd in het trainingsschema.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
Hoe de D4 het deed! Afdrukken
Geschreven door Liana en Maud   
dinsdag 28 mei 2013
buitenboys.jpgDe D4 is kampioen! Al twee weken genieten deze FC-Breukelen-spelers en hun ouders na. De laatste wedstrijd was eigenlijk overbodig, de victorie was al een feit, maar ook deze won dit team glansrijk. Het eerste doelpunt van Buitenboys was wel schrikken  Aan de kant was men bang dat dit geen vrolijke afsluiting zou worden. Maar de zon brak door, het werd lente. Het was een prachtige avond in Almere. En alles kwam goed. De tegenpartij vocht als een bezetene, maar de D4 had techniek ontwikkeld, doorzettingsvermogen, incasseringsvermogen en ook kracht door de aanstormende puberteit.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Hoe de D4 het deed!]
 
FC Breukelen D4 winterkampioen en bekert verder Afdrukken
Geschreven door Harry Oussoren   
dinsdag 20 december 2011
wasmeer.pngDe D4 is door haar ongeslagen status in de competitie officieel winterkampioen. Een prestatie waar de jongens, hun supporters en hun coaches echt supertrots op zijn. Alleen s.v. ’s-Graveland D3 was een gevaarlijke concurrent, maar onze mannen wisten hen in een superspannend rechtstreeks duel met 3-2 te verslaan. In de bekercompetitie is de D4 ook ongeslagen de poule doorgekomen, waardoor zij in de volgende ronde belandden: de knock-outfase.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen D4 winterkampioen en bekert verder]
 
D4 heeft collectieve off-day: toch winst Afdrukken
Geschreven door Harry Oussoren   
zondag 11 december 2011
waterwijk.jpgNadat vorige week onze wedstrijd was afgelast, mochten we vandaag aantreden tegen a.s.c. Waterwijk D11 in Almere. Om 13.30 uur betraden onze mannen het winderige eerste veld van de Waterwijkers. De tegenstander had zich kennelijk goed ingesteld op onze spelers, want ze zaten direct vanaf het begin bovenop de mannen. De D4-mannen verweerden zich echter goed tegen de snelle uitbraken van de tegenstander. Helaas kwamen de passes niet goed aan bij de collega-spelers, waren de aannames niet heel erg lekker en kon de vrije man niet altijd gevonden worden.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D4 heeft collectieve off-day: toch winst]
 
FC Breukelen D4 goed van start! Afdrukken
Geschreven door Harry Oussoren   
woensdag 21 september 2011
huizen.jpgAfgelopen zaterdag ging de nieuwe samenstelling van de D4 voor het eerst het veld in om de tweede wedstrijd van het seizoen te spelen tegen s.v. Huizen D5. Om 07.45 uur(!!!) was bijna iedereen aanwezig en konden we vertrekken richting Huizen. De eerste wedstrijd was met 7-4 gewonnen en we stonden tweede omdat we een lager aantal doelpunten voor hadden dan de tegenstander van vandaag die eerste stond.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen D4 goed van start!]
 
D4 kampioen! Afdrukken
Geschreven door Marco van Neerbos   
dinsdag 25 mei 2010

kampioensbeker.jpgIn de allerlaatste competitiewedstrijd van het seizoen is de D4 vanavond dik kampioen geworden. Met een ruime uitslag van 0-11 op Kockengen D2 werd het kampioenschap veilig gesteld op de nummer twee: 't Gooi D3.

Een uitstekende prestatie van het team en begeleiding. De D4 was immers in de najaarscompetitie begonnen in de 4e klasse.  Kampioen geworden en daarmee gepromoveerd naar de 3e klasse waar nu ook de eerste plaats is bereikt!

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D4 kampioen!]
 
D4 voelt zich helemaal thuis Afdrukken
Geschreven door Marco van Neerbos   
zondag 11 april 2010

Na de promotie van de 4e naar de 3e klasse is de D4 aangekomen op de 2e plaats in de competitie. Maar vandaag stond de wedstrijd tegen de ongeslagen koploper Victoria D7 op het programma. Eigenlijk een soort kampioenswedstrijd...

 

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D4 voelt zich helemaal thuis]
 
Eerste overwinning D4 in 3e klasse Afdrukken
Geschreven door Ton Norbart   
zondag 07 maart 2010

De D4 begon vandaag in de derde klasse met een mooie overwinning bij Zuidvogels D4. We gingen vroeg opweg naar Huizen met precies 11 spelers om de voorjaarscompetitie te beginnen.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Eerste overwinning D4 in 3e klasse]
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 31