Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
D3
E-pupil Yassin man of the match en scoort in D3 Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zondag 04 mei 2014
as80.jpgd3.jpgVandaag mocht het korps D3-pupillen spelen tegen AS'80 D12. De thuiswedstrijd was met 9-0 gewonnen, mede doordat de tegenstander geen wissels en slechts tien man op de been kon brengen. Met een selectie van 16 spelers werd het bij ons nu ook wat krapjes, want diverse spelers hadden vakanties en/of andere verplichtingen. Met elf man vertrekken werd ons iets te krap. Nadat een kleine delegatie van de technische staf Yassin Hamrouni bij de E1 had zien voetballen, werd aan hem en zijn trainer gevraagd om hem mee te mogen laten doen met de D3, en zo geschiedde.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [E-pupil Yassin man of the match en scoort in D3]
 
D3 koploper na winst op Buitenboys D10 Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zondag 06 april 2014
buitenboys.jpgd3.jpgVandaag mocht de D3 om 14.30 uur aantreden tegen de jongens van s.c. Buitenboys D10. De beginfase was redelijk gelijkwaardig en hierin had de tegenstander het middenveld goed onder controle. Gelukkig stonden we achterin scherp te verdedigen. Langzaam kregen wij meer grip op de wedstrijd en met messcherpe counters werd Buitenboys slachtoffer van vier heerlijke doelpunten van onze spits Damian Honkoop. 4-0 was dan ook de ruststand.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D3 koploper na winst op Buitenboys D10]
 
D3 wint opnieuw van Waterwijk Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zondag 30 maart 2014
d3.jpgwaterwijk.jpgNadat we vorige week Waterwijk D11 een pak slaag hadden gegeven, ging het vandaag een stuk moeizamer. Waterwijk startte furieus en wist diverse keren het doel te vinden. Gelukkig was het onze Ryan Poll de enkele fraaie safes in petto had voor het vele publiek langs de lijn. De twee coaches van Waterwijk gingen nog harder schreeuwen om hun team aan te moedigen. Gelukkig kon de mond worden gesnoerd met twee flinke poeiers van Damian Honkoop en Pim Nijmeijer en konden we met 2-0 rusten.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D3 wint opnieuw van Waterwijk]
 
D3 herpakt zich en walst over Waterwijk D11 heen Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zondag 23 maart 2014
waterwijk.jpgd3.jpgNa een iets teleurstellend resultaat vorige week tegen s.v. De Vecht D2 uit Loenen (1-1) was het vandaag een vroegertje tegen Waterwijk D11 uit Almere. Coach Marijn Aerns kon vanwege werk niet op tijd bij de wedstrijd zijn en had als plaatsvervanger Berend van Bon naar voren geschoven. Dit bleek een gouden greep te zijn. Echter werd het wel een dure dag voor Berend. Bij dubbele cijfers zou er patat en drinken worden gehaald en zo geschiedde. Een 2-10 overwinning op Waterwijk D11 is een prima resultaat.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D3 herpakt zich en walst over Waterwijk D11 heen]
 
D3 pakt één punt Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zaterdag 15 maart 2014
d3.jpgdevecht.jpgNa de show van vorige week was het vandaag een pittige opgave tegen s.v. De Vecht D2. Nadat de goed leidende Hans Bijlenga floot voor de aftrap, was het duidelijk. De Vecht zette druk op de verdedigers en wij moesten daardoor de lange bal hanteren, iets wat het voetballend team van de D3 niet ligt. Daarbij komt dat we onze middenvelder Daan de Graaf ook nog eens misten. Het werd een rommelige wedstrijd waarbij De Vecht een terechte 0-1 voorsprong nam.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D3 pakt één punt]
 
D3 start ontketend Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zondag 09 maart 2014
d3.jpgas80.jpgEindelijk was het dan zover, de D3 mocht na een reeks van drie aflastingen en drie baaldagen eindelijk weer eens laten zien waar ze toe in staat was. AS'80 D12 uit Almere werd dus slachtoffer van een ontketende FC Breukelen D3. De tegenstander werd continu onder druk gezet en de jarige Ryan Poll had zelfs tijd genoeg om zijn verjaardagtaart zonder gevaar in zijn doel op te eten. Uiteindelijk werd er bij dubbele cijfers een patatje beloofd door onze leider Berend van Bon.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D3 start ontketend]
 
Thriller bij een Breukelse clash D3 - D5M Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zondag 19 januari 2014
d3.jpgd5m.jpg Vandaag speelde de D3 een oefenduel tegen de meiden van de D5M aangevuld met een kleine aanwas vanuit de C. Beide teams speelden zeer compact wat een boeiende strijd opleverde die voornamelijk op het middenveld werd uitgevochten. De jongens en meiden gingen redelijk  gelijkwaardig van start, maar langzamerhand werden de jongens iets sterker. Dit bracht dan ook een paar redelijke mogelijkheden met zich mee die men echter niet verzilverde. Ook de meiden kwamen er een paar keer gevaarlijk uit en tikten de verdediging van de D3 goed weg, maar ook zij benutten de kansen niet. 0-0 was dan ook de juiste ruststand.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Thriller bij een Breukelse clash D3 - D5M]
 
D3 maakt indruk Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zondag 12 januari 2014
waterwijk.jpgd3.jpg Nadat we de eerste arbeidsintensieve trainingsweek achter de rug hadden, werd de druk toch wel hoog tegen de mannen van Waterwijk D11. Na de nieuwe instructie van de trainer werd er gezamenlijk omgekleed en was een strakke warming-up aangevoerd door de aanvoerder Rick Fietjé noodzakelijk om de koppies op scherp te zetten en de tegenstander serieus te nemen. De D3 ging voortvarend van start en dit leidde tot één van onze vele kansen. Vlak voor rust kwam de verdiende 1-0 op het scorebord. Tommy Ouwerkerk had een geweldige solo in gedachte en voerde dit subliem uit: 1-0 en tevens rust.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D3 maakt indruk]
 
D3 overklast s.v. Laren'99 D4 Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zaterdag 14 december 2013
laren99.jpgd3.jpg De D3 is los. Na een vrije training afgelopen donderdag was het vandaag werkelijk fantastisch. Elke aanval betrof een kans en het was een wonder voor Laren dat het bij rust nog maar 3-0 was. Na de rust werd het al snel 5-0 en probeerde de trainer wat riskante wissels uit. Dit pakte goed uit en we wisten ons spel te consolideren. Uitslag 7-1. Man of the Match: de gehele D3!
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
D3 biedt lang weerstand aan kampioen Argon D4 Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zondag 08 december 2013
d3.jpgargon.jpg 8.45 uur was de aanvangstijd van een vroege wedstrijd waarin ook nog eens de warming-up in het donker begon. Argon D4, de gedoodverfde kampioen, kwam op bezoek en dan moesten we het ook nog eens doen zonder keeper Ryan Poll die mocht meedoen met de D1. De eerste helft boden we prima tegenstand en kwamen nog op 1-1, maar helaas werd deze gelijkmaker afgekeurd en vlak vóór rust maakte Argon zelfs 2-0.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D3 biedt lang weerstand aan kampioen Argon D4]
 
D3 krijgt deksel op de neus Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zondag 01 december 2013
d3.jpgbuitenboys.jpg Het was een zware, maar een onzettende spannende wedstrijd tegen de mannen van s.c. Buitenboys D10. Na de 0-1 achterstand werden we wakker en speelden we de Buitenbys-defensie bij vlagen volledig zoek. Dit resulteerde in een mooie 1-1 van Willem Berend van Bon. Na de limonade (dank je voor het brengen Jacqueline) begonnen we superscherp aan de tweede helft en werd het een zware strijd op het middenveld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D3 krijgt deksel op de neus]
 
D3 neemt laat afstand van CSW D5M Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zaterdag 23 november 2013
d3.jpgcsw.jpg Vandaag zou het gebeuren: dubbele cijfers. Waar we bij een 5-0 of meer onze keeper Ryan zouden laten voetballen en Tommy lieten keepen, werd het echter een heel ander verhaal. De dames waren ijzersterk, combineerden erop los en al snel bleek dat we erg veel ontzag hadden voor de goed spelende meiden van CSW. Na een flinke preek in de rust (0-0) en een noodzakelijke wissel kwamen we weer redelijk in de wedstrijd en was het wachten tot de bal goed viel.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D3 neemt laat afstand van CSW D5M]
 
Jammerlijke nederlaag D3 Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zaterdag 16 november 2013
huizen.jpg d3.jpg Om 6.45 uur gingen er vanmorgen zo'n veertien wekkers af in Breukelen. Krantenlopen? Nee, de D3 moest opstaan, douchen, ontbijten en verzamelen bij FC Breukelen, want om 8.45 uur moest er worden afgetrapt in Huizen tegen s.v. Huizen D4. Waar men de tribune interessanter vond dan de warming-up, werd er afgetrapt op een dus zeer vroeg tijdstip. Zie de spookachtige ochtendmist op de foto.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Jammerlijke nederlaag D3]
 
D3 klimt fors op de ranglijst na 0-4 winst Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zondag 03 november 2013
loosdrecht.jpgd3.jpg Vorige week zagen de meesten het al: de D3 begint een (h)echt team te worden. Vandaag gingen we op bezoek bij s.v. Loosdrecht D2. Nadat we op de training onze tactiek hadden aangepast naar een 4-4-2-formatie, kregen we goed grip op het middenveld. Onze killerspits Damian Honkoop was met vier treffers natuurlijk een klasse apart, maar ik moet het hele team een compliment geven en dan met name Berend van Bon.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D3 klimt fors op de ranglijst na 0-4 winst]
 
D3 komt knap terug Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zondag 27 oktober 2013
d3.jpgaltius.jpg Nadat we afgelopen dinsdag een conditietraining hadden gehad (naar het pontje en weer terug) en donderdag een leuk mini-toernooitje met de D4 hebben gespeeld, was het vandaag s.v. Altius D6 dat op bezoek kwam. Ook nu was ons team goed op dreef en de ene na de andere aanval strandde op de uitstekende keeper van Altius. En prompt valt hij dus aan de andere kant. Uiteindelijk, met nog zo'n tien minuten te gaan, keken we tegen een 2-4 achterstand aan.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D3 komt knap terug]
 
D3 op stoom Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
zondag 06 oktober 2013
d3.jpgas80.jpg Na een goede generale repetitie vorige week tegen Altius was vandaag 'de show' tegen AS'80 D12. Bij een goede warming-up stonden de koppies op scherp. In een redelijk opgaande eerste helft kregen we langzaam grip op de wedstrijd, met goede combinaties en een buitengewoon goed spelende Tommy Ouwerkerk en Willem Berend van Bon speelden we de Almeerse defensie stuk. Dit resulteerde in een knappe maar een zeer verdiende overwinning van 6-3. Een heerlijke wedstrijd met veel ouders langs de lijn. Top gespeeld mannen, de volgende tegenstander is vast gewaarschuwd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 49